4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Diskuse k článku

GLOSA: Na okraj jednoho prezidentova bonmotu

Miloš Zeman nás naučil řadu bonmotů. Jeden z nich: jen idiot nemění své názory. Tady se ovšem dostal v těchto dnech na tenký led a do velice prekérní situace.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Khail 3.9.2018 14:37

Re: Opět záchvat schizofrenie?

Človíčku nešťastná, co bych s tím měl dělat? Já nejsem autor slovníku ani jeho korektor, dokonce nejsem ani mluvčí prezidenta ani jeho ošetřující lékař. To pálení knih vás napadlo jak, máte s tím nějaké zkušenosti? A dokonce, a nad tím byste se měl hluboce zamyslet, jsem o něm ani nic nenapsal (pokud tedy za něj nepovažujete sebe). Vy prostě asi žijete ve světě utkvělých představ a to vám moc neprospívá. Přeji brzké procitnutí :-)

F. Navrátil 3.9.2018 12:21

Re: Opět záchvat schizofrenie?

Podle Ottova naučného slovníku žil Blboun nejapný také na Madagaskaru. Co s tím uděláte? Spálíte naučný slovník?

J. Jurax 2.9.2018 22:51

No to je toho, starý pán se přeřekl či spletl. Není to poprvé ani naposled, ale celkem o houby jde.

Podstatnější je páně prezidentův názor na novináře skrze ten přeřek či spletení vyjádřený - tam se nepřeřekl ani nespletl; vyjádřil to, co chtěl.

J. Lepka 2.9.2018 19:07

Re: Podstatné není, na kterém ostrovu

Protože jsem odmítl vaši fabulaci, že nezáleží na pravdivosti výroků člověka, který i mne reprezentuje v zahraničí? Zvláštní reakce.

Š. Hašek 2.9.2018 19:07

Re: Mám podezření,

A to prosím proč? Aby splnil přání televize a některých umělců - nejen těch divadelních?

Domnívám se, že výměna presidentů se ve slušné společnosti obejde beze slov hajzl a starý ochmelka. Víte, to se vhodí papírek do takové bedny.

J. Richter 2.9.2018 18:31

Re: Mám podezření,

..a nemohl by prostě už táhnou dobrovolně do hajzlu, ten starý ochmelka?

Š. Hašek 2.9.2018 14:55

Mám podezření,

že pan Stejskal nahodil udičku ........... a dobře!

Možná ale už by se fakt měla udělat nějaká komise (když jaksi zákon nestačí) pro impíííííchement presidenta té naší republičky. Předsedou by mohl být (jako naprosto nezávislý, vylosovaný) Hutka, za církev Halík, dále proporčně politikstrany (TOPvrchol09 by mohla poprosit o hlasy televizáků a Babiš by naopak referendem dostal trestné snížení), ........ a hodně by tam mohlo být posluchačů Masarykovy Uni v Brně (tam jsou hodně s nadhledem a nepodlehnou okamurovské, Tibetu nepřátelské lůze). Čestné místo rozhodčího dostane Schw., alternuje Kalousek. Taky tam hodíme nějaké novináře, co se vyznají v ochraně spotřebitelů před šmejdy a mají kladný vztah k avantgarddivadelníkům ......

Asi tak. Já snad ani neposeču na chaloupce trávu, protože se budu budit ve tři ráno starostma o blaho naší republiky v souvislosti s nejasností kolem blbouna/-ů (novinářského/-ých, obecně).

J. Kozák 2.9.2018 9:59

Krom Ovčáčka, i jeleni

už pochopili, proč se Blboun Nejapný nemůže stát nadčlověkem. Ale vymyšlené to měl dobře. S ksichtem drcené sochy Gustáva Husáka poučuje často a rád. S pravou rukou u čepice s hvězdou mu to jde nejlépe. Krom partičky estébáků a Kremlu, stojí za ním celá hradní ambulanc, i s čínskými průmyslníky.

L. Šarina 2.9.2018 8:47

Zeman kecá a

koho to dnes vlastně zajímá.Zemana znali jeho voliči z prvního období kralování na hradě a volilo jej,1/2 národa ,tak že co že: máme hradního pána a i vládu jakou jsme si zasloužili!

J. Richter 1.9.2018 23:15

Re: Ten vypitý soudruh..

copak soudruhu?

M. Hanko 1.9.2018 22:29

Je to vážné

Podle mě to vážné opravdu je. Svědčí to o pokročilé stařecké demenci či jiné neurodegenerativní poruše. Prezident není schopen udržet v paměti ani to, čím si před pár měsíci utržil ostudu. Jeho alkoholem vyžraný mozek není schopen tuto informaci udržet a naběhne si klidně znovu. Měl by odstoupit pro zdravotní - vlastně mentální nezpůsobilost k výkonu prezidentské funkce.

K. Donat 1.9.2018 17:15

Re: Ten vypitý soudruh..

P. Harabaska Zase jeden kovany komous a bomzacek?

K. Donat 1.9.2018 17:12

Re: Zabývat se tím věčně opilým chvástalem na Hradě

Pane M. Gavlák " Naprosty souhlas"

K. Donat 1.9.2018 17:09

zcela spravne P.Kotasi

Blboun nejapný žil výlučně na ostrově Mauricius

Ted ale se jeden zachoval a zije na hrade vlastne tam jich zije spousta

P. Horak 1.9.2018 16:35

..vytykat jen jedine

Proc si to myslite, pane Kotasi? Mnozstvi kvalitnich casopisu a novin u nas je naprosto obdivuhdne a obrovske kvantum profesinalne napsanych zprav, clanku, uvah, fejetonu, historickych rozboru, prirodovedeckych zajimavosti je nepreberne.

V kazde profesi je spektrum urovne inteligence a treba i schopnosti pisemneho vyjadrovani. Pan president nikdy nic prevratne genialniho nenapsal: viz paskvil "Jak jsem se mylil v politice", ktery mozna ani nevypotil uplne sam. Pokud by byl v novinarine, ve vyse zminovanem spektru bych jej odhadoval umisteneho tak na urovni jeho oficialniho mluvciho.

R. Meišner 1.9.2018 16:28

no tak

Madagaskar nebo Mauricius,,---oba názvy jsou pod Zemanovou rozlišovací schopností,,---takže toto bych mu nevyčítal,---jde o příměr, použil to jako model. myslím že Zeman má daleko víc horších vlastností než tuhle.

V. Čermák 1.9.2018 16:07

Re: Ten vypitý soudruh..

No chudáci, to jste...

V. Čermák 1.9.2018 16:06

Re: Zeman

Oslí serenáda?

J. Jelínek 1.9.2018 15:33

Re: Ten vypitý soudruh..

Chudák paní, chudák slon, chudáci my, kteří tohoto nepochopitelného génia nevolili.

L. Machala 1.9.2018 14:17

Uz aby konecne

vyhynul i ten blboun nejapny pochazejici z Kolina. Neni prvnim blbounem, ktery se dostal az na prazsky Hrad, jeho kostru tam mel ve sbirce jiz Rudolf II.

P. Khail 1.9.2018 13:35

Re: Opět záchvat schizofrenie?

Vám není pomoci. Nebudeme kritizovat Hitlera protože zvýšil životní úroveň v Německu. Voni jsou hlava, pane vachmajstr.

A motat do toho ČT a bolševizmus, když mám tak dobře plodící rajčata? No toto! :-)))

P. Harabaska 1.9.2018 13:23

Re: Ten vypitý soudruh..

Ubožáku.

P. Harabaska 1.9.2018 13:22

Re: Podstatné není, na kterém ostrovu

Vy jste se asi dneska špatně vyspal.

J. Farda 1.9.2018 13:06

Re: Ten vypitý soudruh..

Neurážejte Ho, Jeho moudrost je nad naše chápání! https://www.youtube.com/watch?v=vfd6jQZxvyo&feature=youtu.be&app=desktop :-)

J. Lepka 1.9.2018 13:02

Re: Podstatné není, na kterém ostrovu

Jasně Harabaska a nápis na prezidentské fangli je propagační blábol kritiků pomazané hlavy a nositele jediné Pravdy, té Moskevské že?

P. Papež 1.9.2018 12:56

Takže novináři vyvolávají pochybnosti, to je podle vas špatné , že "geniální " prezident svojí ješitností (Peroutka, Madagaskar) vyvolava pochybnosti, je v pořádku. Trochu si to srovnejme v hlavě. Teď jen čekám, že Ovčácek ukradne v muzeu blbouna a pojede s ním na Madagaskar, aby měl ješita pravdu. Myslim si, ze vyhynuly tvor sidli na Hradě obklopen podobnymi.

M. Gavlák 1.9.2018 12:39

Re: Ten vypitý soudruh..

Ten vypitý soudruh už je jen rád, že je rád. A v kondici už nikdy nebude...

J. Richter 1.9.2018 12:39

Re: Ten vypitý soudruh..

Mimořádně hloupý příspěvek. Netušil jsem, že definice duševního stavu může být urážka. Nechcete to zkusit vy osobně, bude sranda, rád bych si přečetl to trestní oznámení. :-))

Např.: Podezřelý napsal, že prezident Zeman je ruská filcka a jeho voliči jsou méně chytří :-)

Pojďte do toho!!

M. Gavlák 1.9.2018 12:38

Zabývat se tím věčně opilým chvástalem na Hradě

nemá smysl. Už jen pár let (a pochybuji, že do konce mandátu) tady bude strašit a pak po něm pes neštěkne, stejně jako po jeho předchůdci...

F. Navrátil 1.9.2018 12:10

Re: Opět záchvat schizofrenie?

Váš svět je velmi jednoduchý a černobílý. Nedovedete si ve svém myšlení představit, že tak, jako spousta dalších občanů nemám rád Zemana, nevolil jsem ho a přesto oceňuji některé jeho postroje. Už konečně potlačte bolševika ve vás a uznejte, že svět, lidé a události jsou mnohem barevnější, než je vidí třeba Česká televize. U pana Stejskala se jedná o nějakou schizofrenii, když se schopen současně psát fundované články o Izraeli a současně odsuzovat prezidenta Zemana, který má jednoznačné postoje na podporu Izraele.