1.5.2024 | Svátek práce


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Kersch 8.8.2010 20:26

Poznámky

Měl bych pro tuto příležitost několik návrhů:

1) Především se naučte psát bez chyb. "...vynýt..." ; "Kájínek..." (jmenuje se správně KAJÍNEK); "...policité..."; "ve státě Dánském...(!) apod.

Vaše chyby totiž degradují důvěryhodnost vašich příspěvků. Ano: správně: vašich - nikoliv Vašich,

2) Autorovi článku a těm, kterým jsou se svými názory autorovi článku blízcí: Vzpomeňte na starověkou legendu, postavte na vysokánský pylon zlaté auto a choďte se pod tu modlu každý den ráno klanět.

J. Chvojka 7.8.2010 17:02

No vidíte,

a přesto to vrah je, jak opakovaně doložil soud, 9 svědků ... atd

s tím TV H@VNA nic nenadělá.

Ale vynýt hlavu spoustě lidí, to se jí ( a panu RJ z VV) povedlo.

V. Váňa 7.8.2010 11:13

Nesouhlasím!

Jednak se domnívám, že pořad Na vlastní oči o Kájínkovi měl velký ohlas (podle statistiků téměř 75% lidí nevěří, že Kájínek je nájemný vrah), jednak se domnívám, že jeho případ je příliš obestřen tajemstvím týkajícím se války policajtů . Jestliže nepovolili obnovu procesu, zdá se, že může být něco shnilého ve státě Dánském.

Nyní prošetřuje nové skutečnosti Inspekce MV. A tak se domnívám, že se to ministra jako nadřízeného tohoto útvaru, týkat může.

S tím, že v dopravní situaci vs. policie není vše v pořádku, máte pravdu, ale, ač motorista, zdá se mi mnohem důležitější, aby ve vězení skončili policité, o kterých se domnívám, že vraždili, než aby byly lépe střeženy silnice.