3.5.2024 | Svátek má Alexej


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
B. Uhlich 4.5.2010 22:26

To nejsou magoři - to je politická síla....????

Bohužel , přátelé - zelení si tady za posledních několik let začali tak dělat co chtějí, že ta většinová společnost se jich fakt asi začala bát a automaticky jim jde z cesty. V každém existujícím mediu mají zelení "předplacené" blábolení na mnoho let dopředu. Pokud by kdokoliv z nás chtěl někde říct svůj názor...kromě takovýhle fór nemá nikde jinde šanci. Pro zelené to ovšem neplatí - jsou se svými duševními výpotky automaticky zvání do rozhlasu, televize, stále s nimi někdo dělá nějaké interviu...prostě šíření "zelených" myšlenek je nezastavitelné....vznikl tak poměrně značný mediální tlak, který lze označit za určité vítězství, proto se tolik lidí nerado pouští se zelenými do křížku. Prostě jakýkoliv zásah proti nim, by znamenal politickou aféru.... proto jejich drzost stoupá....bohužel to může mít dost nepříjemné následky. Kdy to už konečně kompetentní lidé pochopí.

     Myslím, že je na čase - nažehlené, naduté horolezecké panáčky vzít pěkně za "zadel" a pěkně jim nakopat...já osobně jich už mám plné zuby......   a začal bych brzo, třeba u voleb.

v. Stejskalova 4.5.2010 21:55

Re: Magoři na střeše

To by se opravdu za vlády Ička nestalo už by bručeli,byla to strašná ostuda na té tiskovce,To se asi Pecinovi nepovedlo moc se bojí něco udělat nebo je to blb.a udělali to ti policajti schválně.

V. Skalová 4.5.2010 21:28

Re: Magoři na střeše

Souhlas!

V. Skalová 4.5.2010 21:24

Re: Na rozdíl od Strakovky

Přesně!

V. Skalová 4.5.2010 21:23

Re: Doufám, že to bude použito ve volební kampani

Bilboard je dobrý nápad, ale obávám se, že "třicetikorunáče" to netrkne...

S. Rehulka 4.5.2010 15:49

...magoři...

Před několika roky připlula do sydneyského přístavu na běžnou, přátelskou návštěvu americká válečná lod.  Veřejnost měla o weekendu přístup na palubu a všichni byli přátelsky prováděni a instruováni o funkci a akcích lodi, která právě skončila službu v Gulfu a u nás měla cestou domů čyřdenní zastávku.  Je to stará tradice, už od 2.světové války, války v Koreji i ve Vietnamu, že posádky US. Navy se mohou v Austrálii cítit jako doma.   Tentokrát se však mezi návštěvníky  našlo pár agentů Greenpeace, kteří se pokoušeli polepit a pomalovat lod svojí (rudo)zelenou propagandou a byli tvrdě vyvedeni marináky na břeh.  Jeden z nich však, vyšplhal jako opice na radiostožár a rozvinul tam "greenpeace" fangli. Skoro ve výši 20-25 metrů se připoutal ke stožáru ocelovými pouty a dožadoval se, aby lod opustila Sydney, aby bylo nukleární odzbrojení atd. atd. Velící důstojník lodi USS.Blue Ridge pod stožár poslal námořníka s megafonem, který "grínaka" oficielně vyzval, aby slezl a opustil lod. ten se mu vysmál a stál nahoře jako vítězný pirát.  Dále se nedělo nic. Kapitán pod stožár postavil ozbrojenou hlídku a my, po dvouhodinové prohlídce lodi jsme šli domů. Grínak tam ještě stál, (vystřídaná) hlídka pod ním také.  Na večerních zprávách v televisi, jsme viděli, že během několika hodin na čersvém vzduchu ten grínák "vyhnil" a začal prosit, že nemá klíček.  Až když verbálně slíbil, že podobnou lumpárnu více neprovede, vyšplhal k němu námořník s (univerzálním) klíčkem od pout a odemkl ho.  Málem jej, grínáka zkřehlého, musel snést dolů. Banda Greenpeace z toho měla ostudu a pro všechny to je poučení, že když se někde přivážou, přiřetězují, zakopou, či přilepí - nechte je tam, hajzly, ono je to po čase omrzí.  Oni se vždycky jenom chtějí zviditelnit, případně se prát s autoritami (s policií) atd.  Ti američtí námořníci na ně měli správný recept, který by se měl používat, když lezou na nukleární elektrárny, střechy a komíny. Ignorujte je, to je bolí.....

L. Kubeš 4.5.2010 15:29

Na rozdíl od Strakovky

byli polecajti v Pardubicích na příkaz Tvrdíka mnohem aktivnější, když chránili milovaného vůdce před šerednými nápisy na transparentech, které mu mohly pokazit chuť na večeři....

Z. Holub 4.5.2010 14:41

Zbytečné akce a zbytečné organizace.

Podle mne největšími škůdci naší společnosti jsou zelení a různé jejich odnože, kteří dovedou jen všechno brzdit. Stejně tak památkáři, kteří dovedou jedině šikanovat nešťasné vlasníky nemovitostí, které se památkářům  podařilo vpašovat do seznamu památkově chráněných staveb.

K. Kužel 4.5.2010 10:45

Re: Přesně!

Dobrý nápad! Měl by se někdo přestrojit za zeleného mužíka a dírou ve střeše si jim tam pěkně vys.at!

http://karelkuzel.blog.idnes.cz

T. Kočí 4.5.2010 10:30

Re: Doufám, že to bude použito ve volební kampani

Přesné.

P. Janoušek 4.5.2010 8:59

Jenže ten Pecina...

...neodstoupí a bude dělat, jako když za to nemůže. Je to taky pěkný ptáček.

J. Kočí 4.5.2010 8:53

Doufám, že to bude použito ve volební kampani

Např billboard, "ochráním vaši bezpečnost" s Pecinou v pozadí a s ekoteroristy na Strakovce. Snad už konečně volič pochopí, jací katastrofání diletanti a nýmandi nám vládnou. 

J. Urban 4.5.2010 8:37

Re: Magoři na střeše

Přesně!

J. Urban 4.5.2010 8:35

Ano jistě

ochrana Strakovky - pokud vůbec nějaká byla - selhala. Vyšplhali tam zatím jen neškodní "magoři", kteří kromě prezentace svého názoru nikomu neublížili. Buďme rádi, že upozornili a vláda by ten skandál (ne s Greenpeace, ale s tou jejich "ochrankou") měla štandopede řešit!

V. Kain 4.5.2010 7:55

Magoři na střeše

Demise ministra vnitra ? Pecina nikdy neměl zastávat tuto funkci.Byla to obrovská chyba na kterou doplácíme všichni.Jediná šance jak se tohoto naprosto neschopného ministra zbavit je prohra socialistů jinak ho z této funkce nikdo nedostane. Šéf ochranky by už měl být vykopnut.

K. Kužel 4.5.2010 7:26

Zelení magoři na Strakovce

jsou jen zrcadlem naší blbosti, díky které jsme si nechali vnutit jejich slovník. Za chvíli začneme považovat kysličník uhličitý za škodlivý plyn! Nebýt jeho, zahynuly by zelené rostliny, které z něj žijí, po nich býložravci a nakonec i člověk.

Že se proběhli po střeše? Aspoň je nějaké vzrůšo. Navrhuji, aby si v parlamentu hrály při jednáních děti. Aspoň by se tam dělo něco zajímavějšího než přemílání bruselských směrnic do našich zákonů.

http://karelkuzel.blog.idnes.cz

V. Skalová 4.5.2010 1:17

Přesně!

Ale to  by soudruzi nesměli být splachovací...