30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
F2 12.2.2009 10:12

Pochybuji

Pochybuji, že ty dopisy byly autentické, spíše to byla kompilace různých "dopisů a možných dopisů". PR agentury tohoto využívají hojně.

OMar 12.2.2009 10:06

jedno voko nezůstalo sice suchý...

.. u krutýho osudu té paní co nemá na poplatky a i dopisy musí posílat nevyplaceně, ale:

1. existuje tzv. "hmotná nouze" , stačí si o tom dojít na magistrát pro papír a potom se poplatky neplatěj

2. těch 6000 je víc než nástupní příjem mladého lékaře bez služeb (a nevšim jsem si , že by jeho osud někoho nějak bral)

3 ostatně si nemyslím, že ti pisatelé dopisů vůbec existujou, ale jako epizoda  telenovely "Jednání Parlamentu ČR" to vůbec nebylo špatný   

  

Starý J. 12.2.2009 11:39

Re: jedno voko nezůstalo sice suchý...

To, že to paní poslala Paroubkovi nevyplaceně, mě dost pobavilo! Vypadá to, že si z něj dělala a udělala (Y)! V tomto případě nevěřím, že dopis byl pravdivý, myslím, že si z Paroubka někdo střílel a byl zvědavý, jestli Paroubek něco pošle! A vida - povedlo se! Ještě se pisatel dočkal toho, že dopis Paroubek přečetl. Slušný člověk totiž neposílá dopisy nevyplaceně! Možná se někde partička feťáků teď dobře baví!

jakovy 12.2.2009 12:12

OMare Re: jedno voko nezůstalo sice suchý...

Váš mladý lékař by si měl stěžovat na ÚP a žalovat zaměstnavatele:  v roce 2008:základní sazba minimální mzdy pro stanovenou týdenní pracovní dobu 40 hodin činí 8 000 Kč za měsíc nebo 48,10 Kč za hodinu. Tedy pokud oficielní lékařská pracovní doba není  třeba 33 hod/týden. To by potom vyšlo, možná.

S body 1 a 3 souhlasím.

Raff 12.2.2009 13:00

Re: OMare Re: jedno voko nezůstalo sice suchý...

Jsem důchodce a tak vím, že důchod = čistý příjem. Je to u té minimální mzdy také tak?

čtenář zdrojů 12.2.2009 9:44

pane Kounovský

to jste mě opravdu dojal s tím párováním. Vy jste se asi probudil teprve teď, že? takže Vám trochu připomenu historii párování ve sněmovně:

Párování bylo vždy součástí politické kultury naší sněmovny. Toto nepsané pravidlo politické slušnosti fungovalo pravidelně od roku 1993. Poprve bylo párování porušeno v roce 2005 v době tzv.nulové tolerance. A porušili to poslanci ODS. Tehdy se dokonce socanům vysmívali, že je to jejich problém, že mají socani ve sněmovně samé starce, kteří jsou pořád nemocní, zatímco mladí junáci z ODS nikoli. Dnes vláda ODS sklízí plody toho, co sami před 4 roky prováděli její poslanci.

Rose dle W.S. 12.2.2009 9:22

Paroubek ztrácí smysl pro realitu

Nejen svými výlevy v Parlamentu, po nichž  se každý soudný člověk musí zamyslit, jak to jeho manželka myslela s tím "sexy" mozkem. Ale dostala mě dnešní informace, že tiskovou mluvkou ČSSD se stává paní Blechová. Jo, je to ta kráska, která nás nudným projevem na veřejnoprávní ČT oblažovala už od r. 1993. Kdykoli jsem ji viděl, televizi jsem vypnul. Teď už nemusím a platit ji bude Lid(h)ový dům. Moje žena to okomentovala stručně: "Dokážeš si představit, že by si najal mladou, blbou, nadějnou a ke všemu svolnou?" Tak to asi nehrozí.

Jiřík 12.2.2009 9:57

Re: Paroubek ztrácí smysl pro realitu

No paní Blechová bude proti Tvé slepici extra třída.Nevím,kdo kiný by se smiloval nad takovým blbem a oženil se s ním.Nos ji na rukou....

Starý J. 12.2.2009 11:32

Re: Paroubek ztrácí smysl pro realitu

Nebyl jste to Vy, kdo psal o něco níže něco o "oligofrenikovi"? To se Vám vskutku (ve vztahu k tomuto Vašemu příspěvku) povedlo!

jakovy 12.2.2009 11:54

Re: Paroubek ztrácí smysl pro realitu

Jiříku, ty blbe na kvadrát, to píšeš pro radost, nebo za peníze? Typ bych si to druhé. ;-)

Eva D. 12.2.2009 19:26

Re: Paroubek ztrácí smysl pro realitu

Blechová? ;-D;-D;-D

-ferry- 12.2.2009 9:14

Minulý týden ...

... jsem na NP napsal,že vystoupení páně Paroubkova ve Sněmovně jsou divadelní kusy.Nepříliš valné ... z Národního by ho vyhodili,leč u venkovského divadla by mohl najít uplatnění...

 Jinak by mě zajímalo,proč je onen poslanec Kvapil stále ještě poslancem.Jeho nemoc je dlouhodobá,dá se pochybovat.že by se do Sněmovny ještě někdy vrátil,jako plnohodnotný poslanec.Lidovci by měli,ve vlastním zájmu nahradit jiným.Poslanci ovšem berou v nemoci plný plat,takže možná tady bude zakopaný pes.Zbožné to ale není,brát peníze za něco,co nedělám.

ivan 12.2.2009 9:38

Re: Minulý týden ...

Vážený pane, ještě bych neposílal p. poslance do starého železa, jistě se usilovně modlí, by ho Pán do boje za rozkvět naší vlasti navrátiti ráčil. Ten vyhoví, jedná se přece o poslance. Nečekejte navíc, že poslanec znamená charakter. V ČR je to protimluv.

Starý J. 12.2.2009 11:28

Re: Minulý týden ...

No, trochu jste to přehnal. Bylo by to mírně a slušně řečeno poněkud neetické! Myslíte, že by Vás také vyhodili z práce, pokud byste ležel v komatu ve špitále?

Nemám žádnou potřebu se zastávat pana Kvapila. Platí to všeobecně na kohokoli!

Didi 12.2.2009 12:20

Re: Minulý týden ...

Pokud by třeba zrovna ivan ležel dlouhodobě v nemocnici, tak by samozřejmě nepobíral plat, ale příspěvky ze svého nemocenského pojištění. A pokud by původně dělal řekněme soustružníka a firma měla termín na dodávku řekněme 150 hřídelí do konce měsíce, tak by na jeho místo okamžitě nasadila náhradu, protože tohle je práce, která se nedá okecat, ta se musí udělat.

ivan 12.2.2009 8:52

Parouback by měl již na podobná vystoupení angažovat nějakého divadelního režiséra.

Docela "přehrává" a i těm jeho fans by mohlo dojít, že si z nich dělá legraci. ;-)

Poklop 12.2.2009 9:16

Re: Parouback by měl již na podobná vystoupení angažovat nějakého divadelního režiséra.

Já bych doporučoval toho jak režíroval paní Klausovou.To mělo šťávu.Sám jsem dojetím slzel.Když četla-ty jsi nejlepší-tak to mělo dojalo.A co Paroubek?To je žabař.

Hloupý Nemouš 12.2.2009 7:42

Ani jeden, ani druhý.

ČSSD na dodržování zákonů sama nedbá. Takže mne nepřekvapuje, že hejtman MUDr. Rath se dopouští trestného činu zneužívání pravomoci veřejného činitele a prochází mu to (jak flagrantní musí být porušení zákona, aby Policie začala konat) ani mne nepřekvapuje, že ing. Paroubek porušuje zákon o Ochraně Osobních Údajů (jenže, ten má imunitu).

jojo 12.2.2009 7:09

jiřýk zvládne i financování bordelu, nejen poplatky

Když byl Jyrka na Magistrátu,tak pronajmul Pražskou tržnici (bejvalý jatka) kočkám a v jedný hale byl a dodnes je bordel!Ta hala má přístup z nábřeží i v době,kdy je tržnice zavřená a jede nonstop!Možná tam Jyrka a kluci z Lihovýho domu pořádají výjezdní zasedání!;-D

čtenář zdrojů 12.2.2009 9:34

milej jojo

Tržnice v Holešovicích funguje už minimálně 18 let. Paroubek se stal radním až v roce 1998. Tedy o mnoho let později, než si tržnici rozdělili jiní podnikatelé.

Gregory 12.2.2009 9:41

Re: milej jojo

Jako obvykle se mýlíte . Tržnice funguje přibližně od 84 . Tehdy, ale povětšinou jako opravdová tržnice .  Nicméně v 90. letech se " rozdávaly karty znovu " .

čtenář zdrojů 12.2.2009 10:58

Re: milej jojo

měl jsem na mysli fungování tržnice tak, jak ji známe dnes a nikoli tak, jak fungovala od roku 1984, když ji z jatek vybudovali komunisté.

Jiřík 12.2.2009 10:02

Re: jiřýk zvládne i financování bordelu, nejen poplatky

Hošíku,Tvůj projev je na úrovni oligofrenika.Modrá elita se hned pozná,ale nejsi sám,je vás tu spousta.Zajímalo by mě,co takové "učence"uživí.Zřejmě ten trh tak všemocný není......

Starý J. 12.2.2009 11:23

Re: jiřýk zvládne i financování bordelu, nejen poplatky

Zřejmě Vás jen ono "jiřýk" svedlo k hodnocení příspěvku politického protivníka, protože jinak úroveň Vašeho a Vámi hodnoceného příspěvku se v ničem neliší! Pokud Vás ono "jiřýk" tak inspirovalo, dovoluji si Vám doporučit pečlivě číst příspěvky rudé elity, abyste poznal, jakých komolenin jmen Klause, Topolánka a dalších, je schopna ona (hlavně na Novinkách).

Trh opravdu všemocný není. Rudá elita má při živení se tu výhodu, že dluhy se neplatí (ona je neplatí) a že zdroje jsou a nachází je především v peněženkách a kapsách jiných elit!

J.B.Marconi 12.2.2009 6:58

To bude paráda

až začne sjezdovat oranžová šaškárna. Veřejnoprávníci nám připraví  poučení z takovýchto vystoupení. Skupina politruků, sociologů, politologů, komentátorů a jiných příživníků veřejnoprávních institucí bude na plné pecky překládat ze socialistické češtiny do češtiny občanské. Už se na tu čurynu těším i když se trochu děsím toho, že tu čurynu zase zaplatí občané tohoto Rathostatu. Ať žijí veřejnoprávní kádrové rezervy ČS;-OSD v Č(Y)T a Č;-(Ro. Pan Moravec se může na obrazovce upodpisovat a přítel Paroubek mu hubanec nechce a nechce dát. Rv Agentuře STEM se zavaří počítače jak budou předkládat průzkumy nárustu občanské popularity vůdce a jeho kámošů z lihového domu. Vítězem bude zase pan Sobotka protože se prý už naučil i počítat. Těsně druhý bude přítel celé Entropy Zaorálek za plamennou onhajobu EU administrativy a Lisabonské smlouvy.  Jak asi dopadne hostitel toho oranžového výkvětu? Už teď má asi zpocené čelo - zdoje jsou! ale dluhy se neplati!. ;-(  Možná mu slíbili odpuštění daní na dobu až bude vládnout ČSSD.  Co když se to nepovede a k dalšímu 30-ti korunovému  zblbnutí občanů nedojde. !

Pája 45 12.2.2009 15:18

Re: J.B.Marconi

Začal jste pozdě, "marconi", volby už skončili, loni na podzim. Vaše rady jste měl dávat modroptákům a bratrům koaličníkův od srpna do září 2008. Možná by neprohráli s takovým zdrcujícím skorem.  A vemte na to jed, že "socani" na vaše rady nedají ani letos ve volbách.

Blue efekt 12.2.2009 6:52

Diskutanti, vaše sexy mozková aktivita nabývá nezadržitelně na kvalitě !

;-€;-€Pánové,  jste nějak mimo - a už je poněkud déle po ránu ! Tak za prvé. Pokud by ta paní  lpěla na listovním tajemství a chtěla své problémy zachovat v anonymitě, asi by těžko psala politikům z několika stran (jestli jste to postřehli z vystoupení v Parlamentu). Jí šlo právě o to, aby její případ měl co největší publicitu, a její jméno zveřejněno nebylo, tak o co vám jde ? Teď začnete asi pro změnu argumentovat, že když zveřejněno nebylo, tak je asi vymyšlené - bych to na kvalitu vaši vývodů viděl ! Pokud jste to ale neviděli a stihli  si akorát přečíst Mladou frontu, tak se samozřejmě nedivím. Tam se po tom těžkém otřesu při posledních volbách píše v rovinách nějakého virtuálního světa, její publicisté jsou v zajetí jakýchsi vlastních  přání a představ, reálný život  reálných lidí (těch obyčejných), je čím dál víc míjí. :-(:-(

Poklop 12.2.2009 7:15

Re: Diskutanti, vaše sexy mozková aktivita nabývá nezadržitelně na kvalitě !

Kam se Jiřík ,ale hrabal na Lívii,když četla dopis od synáčka.To byl umělecký zážitek.Ten přednes!!!!!!Paroubek na ní nemá.Měl jí angažovat a pak by poslanci se slzou v očích vše schválili.

novaz 12.2.2009 10:21

Re: Diskutanti, vaše sexy mozková aktivita nabývá nezadržitelně na kvalitě !

No tak podívejte se, milý Poklope. On je velký rozdíl mezi mítinkem politické strany na náměstí a poslaneckou sněmovnou, že. Ráčejí rozumět?

Poklop 12.2.2009 11:23

Re: Diskutanti, vaše sexy mozková aktivita nabývá nezadržitelně na kvalitě !

No vidíte a je myslel,že cirkus je prostě cirkus a je jedno,kde se provozuje.Ráčejí oni také rozumět?