27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Diskuse k článku

GLOSA: Levice v nedbalkách

K naplnění kvapící předčasné volby získávají jednu méně nápadnou, ale originální přidanou hodnotu. Demaskují pochybnou kvalitu českého partajního života. O valem upadající ODS nebo kolouskovsko-schwarzenbergovské TOPce hovořit nebudu, česká pravice léta důsledně dokládala, co dovede a kdo ji tvoří.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. David 11.9.2013 17:08

Převážná většina občanů je v "nedbalkách"

Asi generalisuji, ale když vidím předvolební klání politických matadorů ze stran loupeživých, jímá mne beznaděj. Připadá mi to, jako boj mrchožroutů o zbytky kadaveru. Koho ale volit, je nějaký kvalitní "materiál"? Nevolit, blbost, mrchožrouti si Váš nehlas podělí poměrným způsobem a možná našince připraví i o podvlíkačky. Ale zatím není nejhůře, místo podvlíkaček a "feigenbllatu" (fíkový list, co si nasadila Eva v Ráji), nasadíme na ohambí lopuchový list, Blaničtí rytíři pod hlaholem polnic ješte nevyjeli. Nu což, bylo hůře a lidé si to chválili. Přeji pěkný den.

J. Kadeřábek 11.9.2013 14:42

Nejsou lidi, ale dnešní média

přináší zprávu o jednáních s Tvrdíkem takže alespoň letecký byznys má velkou naději.

J. Vyhnalík 11.9.2013 16:57

Re: Nejsou lidi, ale dnešní média

Co má Tvrdík společného s leteckým byznysem? To, že ho v Avii odmítli zaměstnat a tak poté dosazen na post ředitele ČSA, zadlužil a potopil v té době prosperující firmu. Nebo, že by jeho zásluhy byly spíš ve schopnosti pohlídat toky peněz do stranické pokladny?

L. Novák 11.9.2013 14:19

Kde nic není, ani čert nebere. ("vzít rychle rozum do hrsti")

Levice a rozum do hrsti? Kde vzít a nekrást, že? :-D

  Stydím se za svého prezidenta opojeného nejen slivovicí

J. Blažek 11.9.2013 6:39

Je zajímavé ......

..... co autorů, kteří jistě levici volit nebudou, se trápí programy a situací právě u levicových strran. A o situaci v pravicových stranách, o jejich programech a o tom co dobrého plánují pravicové strany pro občany, ani slůvko.

M. Šejna 11.9.2013 10:17

pane Blažku

buďte rád, že tentokrát aspoň nemobilizují proti návratu totality.

Na druhou stranu je docela dojemné, jakou práci si dávají naši pravicoví komentátoři s analýzou a následně drtivou kritikou levicových programů.

L. Novák 11.9.2013 14:13

Re: pane Blažku

Šejno, že zrovna tobě, který se svými bláboly se*e pod každý článek o straně, kterou zaručeně volit nebude, vadí psaní o levicové bídě a utrpení... :-)