26.6.2024 | Svátek má Adriana


Diskuse k článku

GLOSA: Koryto nade vše

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
R 14.4.2007 10:36

BOBO má

vždy takové jednoduché články. Zaměřené na jednoduché lidi.  Přizpůsobuje se BOBO voličům anebo její voliči jsou  přizpůsobeni jí?  Asi to bude jedno.

perun 14.4.2007 10:35

Je to

Primitivní blábol neviditelné političky z neviditelné strany.Rv

clay 14.4.2007 9:01

chápu, že ne každému reforma vyhovuje

a může mít tisíc výhrad. Ale souhlasit s tak primitivním účelovým populismem paní Bobošíkové je, přátelé, ponižující.

Dag Badman 14.4.2007 10:02

Re: chápu, že ne každému reforma vyhovuje

napsala snad něco, co není pravda? Tedy co se týká té reformy. Jestli by Topol prodal Talmanovou, to nevím, přece jenom je to chlap s gulama...

marta 14.4.2007 12:00

Re: Re: chápu, že ne každému reforma vyhovuje

Já s ní plně souhlasím,řekla to co říká většIna nejde o reformu ,ale o koryta pan profesor Vševěd se ted bude cpát do všeho aby se zviditelnil i tu husu BÍLOU VČERA POZVAL NA HRAD JE FAKT TRAPNEJ .

Kobylka Lajda 14.4.2007 17:35

Re: Re: Re: chápu, že ne každému reforma vyhovuje

To si myslíš Ty - baba bez talentu!  To není argument, jen výkřik závisti!! Mně se zdáš trapná ty, protože moc moudrosti nemáš. Pá.;-ORv(Y)

Ivanhoe 14.4.2007 17:14

Re: chápu, že ne každému reforma vyhovuje

Ale Bobošíková je vyžírka s celou svoji rodinou.Neexistuje bývalý komunista tak jak neexistuje bývalý vrah.

Zoran 14.4.2007 8:57

Slova, slova, slova....

Bobošíkové nejde o koryto. Ona už jej má. A jak se o něj bojuje předvedla v "televizní revoluci".  Charakterově je tak na úrovni Kalouska. Kdyby alespoň mlčela.

Ivan Nový 14.4.2007 8:50

ODS minus je plus.

Lenochů je všude kolem nás dost a Brusel produkuje další.

tatina 14.4.2007 8:31

Jak nemám rád paní Bobo,

tak s ní nyní souhlasím.To,co tady představil pan Kalousek není reforma,ale jak říká pan Tlustý,paskvil,pod který se nemůžu podepsat ani já.

Frnk 14.4.2007 8:01

Paní Bobošíková,

pokud vím , vám jde jenomo koryto. Řekla jste to veřejně v pořadu Jana Krause. A už jste si přehodila pneumatiky ze sportáku na limuzínu?

Olina 14.4.2007 9:37

Re: Paní Bobošíková,

A Bobšíkové jde o co?Ta za svoje slušné peníze by měla mlčet a šoupat nohama.Kdysi jsem jí mívala ráda,když moderovala Sedmičku na Nově.

Pegas 14.4.2007 7:49

Vážení přispívatelé,

pláčete na špatném hrobě. Kdopak poslal paní Bobošíkovou et pana PhDr. Železného do Bruselu? To nebyli Marťané,to byli čeští voliči! Tak si laskavě neplácejte pentli! IMHO má paní  Bobošíková ve svém článku naprostou  pravdu. Kdyby to napsal kdokoliv jiný, tak budete souhlasně přikyvovat. Nazdar!

Pavel Pekárek 14.4.2007 7:49

Já se vždycky podívám

na to, co píše autor a porovnám to se svou zkušeností.

Paní Bobošíkové už nevěřím ani čtvrt slova.Záběr na její upocený podbradek, který doplnila rozdáváním  výpovědí v ČT mě neopouští, stejně jako její přítulnost k Železnému , než se dostala do Evropskéhoo parlamentu(sice pomalu s větším score, než její guru) a pak ho odkopla, stejně jako její pidistrana , která vznikla a stejně pro naprostý nezájem určitě zanikne, to je jedno, hlavně, když se o ní mluví, to je NEJDŮLEŽITĚJŠÍ.A zajiš|ťuje to místo, zajišťuje to příjem.

Já jako důchodce, když si chci polepšit , musím prodat 130 komínů k rodiným domkům za rok, abych měl životní úroveň stejnou, jako jsem ji měl před důchodem, paní Bobošíkové se ale krátí evropské zastupování a už se musí otáčet, aby si našla něco nového, PŘÍNOSNÉHO- a tak kecá a kecá, už jsem ji viděl žvanit 2x v televizi  (ačkoliv v době svého evropského účinkování se zde téměř neobjevila -přijem byl přece zajištěn z Bruselu) nyní se opět začíná pozvolna vynořovat z nepaměti, zakládá stranu a žvaní o tom, čeho si předtím - samozřejmě pro zatíženost evropskými věcmi - ani nevšimla.Ach můj bože, proč je v Česku tolik nedůvěryhodných  politiků.

A

  

DS 14.4.2007 7:30

Bobošíková

soudružka Bobošíková se spojí třeba i s Marťanama,jen když zůstane u koryta,nebo si přinejmenším polepší.Člověk si ,jak sama říká ,na ten krásný život EPs platem větším než má Topolánek a bez odpovědnosti lehce zvykne.To se to kritizuje soudružko co?

Marta 14.4.2007 7:22

pani Bobošíková, vám jde hlavně o koryto!

 Jakto, že se vám neekluje a považujete to za morální zaměstnávat svého muže v EU ? Pro mě jste levičácká  madam, která  si myslí ,že její h---o nesmrdí. Divim se panu Neffovi, že vám dává prostor pro vaše levičácké články!!!

bab 15.4.2007 10:10

Re: pani Bobošíková, vám jde hlavně o koryto!

 Pozor, prosila bych neurážet levici tak primitivně.  Madam Bobošíková není levicová ani pravicová. Jako většina našich politiků je "zásadová a morální".  Pouze tam, kde se jí to hodí...

Šulin 14.4.2007 7:19

Bobošíková odstupte!

Wolfovitz, šéf světové banky odstupuje kvůli tomu, že pomohl své sekretářce, se kterou chodí a vy jste drze ve funkci, ač jste pomohla svému manželovi, který je vaším asistentem a děláte si z EP rodinný podnik. BOBO odstupte!;-D

pepe 14.4.2007 7:25

Re: Bobošíková odstupte!

Máte pravdu.Ale bohužel není v tomto jediná.Mnozí páni poslanci dělají totéž.A dělají to prto,že zákon to nezakazuje a morální chování je u nás nedostatkové zboží a to od levice po pravici.Bobošíková mi není sympatická,ale nutno přiznat,že v mnohém má pravdu.

Brkles 14.4.2007 11:20

Re: Re: Bobošíková odstupte!

V čem? V jediné věci, a to, že všem politikům a těm, kteří se chtějí dostat na volitelná místa jde hlavně o koryto. Jestli existují čestné výjimky, těm se omlouvám. Mám na mysli místa od presidenta (viz úsměvy včera v senátu), šéfy i bývalé šéfy stran atd. až po místní městské parlamenty. Nevím, jestli je nebo byla Mrs. Bobo soudružka, ale v základní škole jsme se učili tzv. kupecké počty. Když ona chodila do školy, tak se asi 1+1 už neučilo, nebo zřejmě chyběla. O to zajímavější byla její vypočítavost při volbách do Europarlamentu, kde se spojila se stíhaným člověkem, po jehož zádech se vyšplhala, a až když ho už nepotřebovala, odkopla ho a pomluvila. A myslím, že nad svou hlavou hledá (marně) svatozář. Rád bych jí položil otázku, na kterou bych chtěl odpověď - na debatě u p. Krause řekla, že ONA si bude po loňských volbách vybírat, s kým bude vládnout. Koho jste si vybrala Mrs. Bobošíková? Nějak ve vládě i v parlamentu chybíte, nebo že bych se přehlédl? Nebo které volby jste měla na mysli? V r. třeba 2030? Mohla byste se vyjádřit třeba ke snaze omezit sociální dávky nepřizpůsobivým osobám a nefachčenkům? Nebo se chcete dostat k moci s jejich pomocí? Pak mi se svými názory na dnešní scéně chybíte. Myslímsi, že vím proč. Sama víte, že jste již profláknutá, nemáte čím zaujmout, max. hledáte další záda schopného pitomce, po nichž byste začala opět šplhat. Jste NULA, ať doma či v Bruselu. 

pepe 14.4.2007 14:53

Re: Re: Re: Bobošíková odstupte!

To o čem píšete nebudu diskutovat.V to máte pravdu.Ale v čem má¨Bobošíková pravdu,je otázka kolem léků.Manželce je 67 let.Bere léky na cukrovku,zvýšený tlak a cholesterol.Některé léky bere 3x denně.Celkem bere 6léků.Návštěva lékaře 30Kč,léky po 30Kč t.j.180 Kč,celkem 210Kč.Ale v lékárně zaplatí další,né malý peníz.V tom má Bobošíková pravdu.Takže penzisti  nebudou z reformy příliš nadčeni.Navíc,celý život si platíme nemocenskou.

Golombo 14.4.2007 15:31

Re: Re: Re: Re: Bobošíková odstupte!

Ano,je to pravda a není už k tomu co dodat.62 letý důchodce,který do teďka dřel a zase si bude muset rozmyslet jestli pojede na výlet za dědinu nebo si koupí léky.

Brkles 15.4.2007 10:50

Re: Re: Re: Re: Re: Bobošíková odstupte!

Pánové, jestli máte pravdu, tak jen velmi částečnou. Já mám 59let, jsem na volné noze, nemocenskou si neplatím, protože to, co bych dostal, je almužna. Ale šetřím si na důchod, a tím i na výpadek v nemoci. Za 12 let jsem nebyl u lékaře s anginou, chřipkou ap., láčil jsem se sám, prášky mi donesla žena za hotové, než bych se den potloukal po nemocnici. Kdybych cca 30let ráno po probuzení necvičil posilování zádových svalů a jen spoléhal na doktory, jsem už možná na vozíčku ( částečně díky rodinné dispozici a tvrdému sportu). Za těch 12 let jsem měl 1x ruku v gypsu, ale pokud možno jsem aspoň něco dělal, a byl na operaci s kolenem. Sportoval jsem do 52 let v rámci možností aktivně i za "Old boys" města, nyní již jen turistika a kolo. Ale snažím se něco dělat. I teď při psaní záda cítím.

Ale nechce se mi dávat daně na vyžírky zneužívající nesmyslný systém, a na vyčůrané "pacienty". Vysvětlím: Před 3lety jsem několikrát dovezl 88letého otce na LDN. Snaha nemocnice byla co nejdříve ho poslat domů, protože věděli, že se o něho starám, a tak jak on byl tvrdě vychován a tak vychovával i mě, spoléhali na to, že se zařídíme. Poukázal jsem na jiné pacienty, kteří podle mého pohledu ničím netrpěli, ale poslal je tam zřejmě spřátelený nebo chybující lékař. Bylo mi řečeno, že to jsou pacienti, které nemohou dostat ven, a že na 99% ví, že tak jejich rodina šetří. V nemocnici mají stravu, vodu, elektřinu ap. vše "zadarmo" = i z mých nebo vašich daní, kdežto doma by si stravu a vše museli platit, nebo v Domově důchodců by museli tehdy platit cca 6500,-Kč měsíčně. A tyto peníze tedy zůstaly v rodině. Proč bych to měl podporovat?

marie 15.4.2007 17:36

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bobošíková odstupte!

Ty jsi opravdu z toho posilování zpitoměl,modli se aby tě náhodou v té tvé kondici neporazilo auto ,aby tvá vnoučata či deti neměli cukrovku neb něco jiného běž cvičit a dej bacha už ti není 20let.

Brkles 15.4.2007 17:45

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bobošíková odstupte!

Jestli vidíš pod cvičením posilování, pak se nedivím, že reaguješ jak reaguješ. Užs viděla někoho s posunutýma plotýnkama posilovat? To by mohl dělat jen nějaký blbec jako....

pepe 15.4.2007 18:28

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bobošíková odstupte!

Je mi 71 let.Do loňského roku jsem pravidelně 2x týdně cvičil u TV Zdraví.Přesto mám vysoký tlak a beru dva prášky.Cvičení je samozřejmě dobré,ale není všelék.Myslíte,kdyby všichni cvičili,že by lékaři byli bez práce?Tak jednoduché to zas není.Pokud máte posunuté plotýnky,tak musíte mít speciální cvičení.A také Vám není zase tolik let.Je otázkou,jak byste mluvil za cca 10 let.

lojza 15.4.2007 18:37

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bobošíková odstupte!

Buďte šťastný,že nejste vážněji nemocný.Je to asi rodová dispozice,než tím,že cvičíte.Rodovou dispozicí můžete být náchylný na cukrovku,cholesterol,vysoký tlak,mozkovou mrtvicí a dalších nespočetně nemocí.Pokud je to genetické,můžete cvičit od rána do večera a nic Vám to nebude platné.Je otázkou,jestli se Vám do budoucna Vaše samoléčení nevymstí.

Brkles 15.4.2007 22:42

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bobošíková odstupte!

Omlouvám se, příliš jsem se rozepsal o svých problémech, řeším to jak řeším, ale bohužel jsem tím odvedl pozornost od tématu. Tzn. štve mě, že z mých daní mám přispívat na vyžírky. Co se týče zdravotnictví, nemá to snad dobře vymyšlené nikdo na světě, ale čím to tedy podle vás je, že na počet dní marodíme nejvíc v EU? Nezdravou stravou, vodou, ovzduším? Proč k nám přišlo od loňska x tisíc Cikánů ze Slovenska? Když jsme blbí a zřejmě nepoučitelní, a to ví zžejmě jak Mrs. Bobo, tak Paroubek a spol., bodejť by toho nevyužívali, aby se dostali a udrželi u lizu. Co jim je po zítřku, hlavně když si nahrabou teď. Vzpomněl jsem si, staré heslo či pořekadlo zní: Když jsou blbí, tak do nich. Otázkou je, kdo se bude smát za rok, za dva, a jestli vaše děti či vnuci vám nevyčtou, jak jste mohli být tak blbí, když to přece bylo jasné. Podobně většina mé generace se ptala svých rodičů na léta 1947 a 48. Howgh! 

Lojza 15.4.2007 23:24

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bobošíková odstupte!

Máte pravdu v tom,že se hodně marodí.Domnívám se,že je to špatně nastaveným odměňováním lékařů.Ti jsou odměňováni podle počtu úkonů.A tím si šetří pacienty.Podle mne by měli předepisovat léky jen těm,kteří to potřebují¨.Ti by potom nevyhazovali léky,které nevyužijí.Jenže nevím jak to udělat,aby to fungovalo.

Magor 14.4.2007 7:14

Blábolení Bobošíkové

Paní Bobošíková aktivní svazácka funkcionářka již nestačila vstoupit do KSČ.Nebo snad ano?

V době jejího angažmá v soukromé televizi nejevila o sociální otázky sebemenší zájem.Když jsem

si přečetl článek pana Neffa o Čunkovi ani se nedivím,že zveřejňuje i takové bláboly jako je článek

Bobošíkové.