8.6.2024 | Svátek má Medard


Diskuse k článku

GLOSA: Jájá Zeman a zbytečný puč

Miloš Zeman předvedl jeden z nejslabších výkonů svojí kariéry a očekávaná myš horou zrozená se jmenuje Jiří Rusnok. Prezidentův projev při jmenování úřednického premiéra byl shrnutím celé operace – nejčastějším slovem bylo "já" – slíbil jsem, udělal jsem, vyslovil jsem, podnikl jsem, utíral jsem se… atd, atd.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Šejna 27.6.2013 8:51

paní Brousková

ten Váš snaživý a dlouhý text nic nemění na skutečnosti, že Zeman postupoval v souladu s ústavou.

B. Brousková 27.6.2013 8:32

Re: Jája Urban

"Velká televizní bolševická revoluce" ? Nebyla ta "revoluce" , do které se tak aktivně zapojila pozdější bolševička, a rudá kandidátka na prezidenta za KSČ(m) Bobošíková ? V tom případě s vámi souhlasím a slovo "bolševická" je plně na místě. Na kvalitu a objektivitu její Bobovize dodnes národ vzpomíná se slzou v oku. Sarajevský atentát vypukl pro změnu skrzevá  jakési "švýcarské konto" o kterém věděla jen část vedení tehdejší ODS. To bylo to nikdy neexistující konto, ze kterého potom prokazatelně odešlo asi šedesát milionů na potřeby ODS a za které, mimo jiné kulišárny, šel do báně tehdejší pokladník ODS ? Tedy do báně. Pokud se nemýlím tak "oni" ho zase promtně pustili. Jak je u nás v posledních letech zvykem. Ona soc.dem. má také svoje geroje a eskamotéry. Co takoje Srba? To byl ten soudruh, co si najímal vraha na novinářku. A co našel zopár milionov v koupelně v krabici od bot, kde je zapoměl jeho stařičký otec. Což je, jak jistě uznáte, tak pádný argument, že ho soud uznal a miliony mu vrátil. Takže nechte na hlavě. On má náš prezident také dost podivných kamarádů.Počítám, že nějaká ministerská trafika zbyde možná i na Šloufa. Ten byl odjakživa známý  demokrat do morku kostí. To vám snad potvrdí každý slušný člověk.

J. Boleslav 27.6.2013 8:02

Re: ***

Ovar, známý to narcis a jedináček, považuje tuto republiku za svou novou hračku. Vrací se holt do dětských let. Že státu nebo nám škodí, je mu naprosto jedno. Nebo mu tak radí jeho ruští loutkovodiči. Nebo obojí. Je třeba změnit ústavu tak, aby bylo možné podobnou kreaturu z prezidentské židle vykopat. Co je ovšem na celé věci nejhroznější je to, že mu stále zhruba polovina národa při těchto jeho zhova.dilostech fandí.

J. Boleslav 27.6.2013 7:55

Re: hm ..

A všech zákonů.

M. Šejna 27.6.2013 7:01

Jája Urban

Jája Urban netuší, že Zeman postupuje zcela v souladu s ústavou. Ten Jája Urban, který naopak v minulosti podporoval nestandardní metody. Napřiklad Velkou televizní bolševickou revoluci, sarajevský atentát, nepolitickou politiku, děkujeme odejděte.

J. Maleček 27.6.2013 6:33

Re: hm ..

Vláda občas sněmovnu k něčemu přece jen potřebuje. Například k schvalování rozpočtu,

Z. Jaromír 27.6.2013 5:29

***

I toho psa manželce koupil on, nikdo jiný.

Kde se tu ten člověk zase vzal? Jeho strana léta poškozovala soc. demokracii a kromě toho škůdcovství nic jiného nedokázala, ani to koryfejovo jméno jí k žádnému politickému úspěchu nepomohlo. Kdo ho proboha vytáh z té údajné důchodcovské selanky?

Potřebuje už dostat na frak. Pane Igore Němče, vyzvěte to ke hře v šach!

A. Holík 27.6.2013 0:42

hm ..

IMHO by se meli hosi pustit do zmen ustavy co nejdriv. Tech der je tam jak v ementale.

Co kdyz Zeman zvoli premierem Rusnoka i po volbach ? Nedostane duveru ? No a ? Lhuta neni stanovena ..