26.4.2024 | Svátek má Oto


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
volič 5.2.2010 9:04

Re: Starého kozla nového kousku nenaučíš.

Však on tady těm písálkům zamrzne humor, až Paroubek udělá cenzuru, a bude to jako dřív, kdy se budou psát pouze oslavné ódy na našeho velikána ..

volič 5.2.2010 8:57

Re: Inu,

Martine, jak je vidět, tak ty jdeš za Paroubkovou hvězdou. No upřímnou soustrast !

volič 5.2.2010 8:47

Re: Nechutný článek

Tadeas, tuto stranu /Čssd / nemusí nikdo hanit, ta si dělá renomé sama...

volič 5.2.2010 8:43

Re: Paroubek mi nevadí

Kord, to že ti Paroubek nevadí je tvůj problém, a tak s tím neotravuj ostatní. Takové blbce on potřebuje !!

ilik1 4.2.2010 15:39

Re: Slyším li líbivá slova a hesla soudruha Paroubka,

Navíc by Dluhoslav pouze z náhrad neměl šanci. To budou zajisté drobky ze Standova stolu. Vždyť se tradovalo, že u každé větší privatizace byli všichni Standovi kluci.

Budař 3.2.2010 23:40

Re: Vy na komety s krvavou dráhou nezapomínáte

U Karolka se objevilo obojí.

Budař 3.2.2010 23:28

Re: Už to tu jednou bylo

Oranžovej - ruďásku, už jsi s těma kecama únavnej.

Budař 3.2.2010 23:26

Re: Jak to tak vidím

Kdyby ta ekonomika ty trubko, řízená státokracií byla lepší / byla tak řízená 41 let /, tak by tady žádná revoluce nebyla a komouši by vládli ještě dnes.

Budař 3.2.2010 23:10

Re: Kluci se srdcem na pravém místě, vy prý jste inteligentnější než ostatní !

Nevím jestli to dotyčný pochopil, ono mu to myšlení opravdu moc nejde, jak se přiznal, ale vysvětlil jste mu to správně. Já bych mu ještě doporučil, sehnat si nějaké materiály o tom, jak se vyvíjel třeba socialismus ve Švédsku. Jak socialisté v sedmdesátých letech rozhazovali,  bohatší lidé prchali do daň. rájů a oni to dělali do té doby, než narazili na dno a vládu přenechali opozici.

Budař 3.2.2010 22:53

Re: Slyším li líbivá slova a hesla soudruha Paroubka,

Mne také naskakuje husí kůže. Přestože jsem velmi pravicově zaměřen, tak bych možná zvolení ČSSD překousl, nic jiného by mi nezbývalo, kdyby však měla zvítězit tahle cháska, tak je to na balení kufrů. Tahle parta nic neumějících hlupáků, jde jen po prachách a kariéře, to nejsou žádní demokraté. Poslední soc. demokrat byl Batěk a toho tito soudruzi vyhodili. V této straně je 90 % komunistů a lotrů. Co však naděláte, když je póvl bude volit. Jak je možné, že v průzkumech / moc jim nevěřím, jsou zaplacené / o nejpopulárnějšího politika zvítězí Dluhoslav Sobotka, nejhorší min. financí všech dob, který nejvíce zadlužil tuto zemi, stačí se podívat do oficiálních statistik, z peněz daň. poplatníků si zakoupil v Praze za 7mil. byt. Zneužil náhrady které pobírá v parlamentu, sám se přiznal. Tak co k tomu víc říci ? 

tatina 3.2.2010 22:53

Re: Paroubek mi nevadí

Loni z jara mi vyšlo zateplení rod.domku s výměnou oken z odhadovaných 105 000 kč na celkových 156 000kč.Když jsem oslovil agenturu,která se tímto programem zabývala,požadovala odfe mne všechny dokumenty,které jsem jim také poslal.K mému velikému údivu však moje žádost byla zamítnuta s odůvodněním,že firma,která ony práce prováděla nemá povolenou licenci od MŽP a tudíž nemám absolutně žádný nárok na státní zelené dotace.Zjišťovaljsem dále,a když jsem se konečně dovolal na jednu z firem,která licenci měla,bylo mi řečeno,že vzhledem k velkému počtu zakázek,ve kterých myjí přednost školy,nemocnice a jiné,mi řekli,že se na mne dostane až tak kolem letošního roku(2010) někdy na podzim,což ještě nebylo jisté.Z toho jsem jasně usoudil,že to byl od zelených další lobistický tah podložený korupcí,které firmy budou do tohoto projektu zainteresovány.Co k tomu dodat?Jen to,že SZ je figurkou nějaké velké Lobiskupiny,řízenou ekoteroristy.

Budař 3.2.2010 22:37

Re: Paroubek mi nevadí

Korde, ty moravskej hospodskej politologu, dej si ještě jednoho panáka slivovice a jdi spát. Ty blafy se nedají číst, nevíš vůbec která bije.

tatina 3.2.2010 22:37

Slyším li líbivá slova a hesla soudruha Paroubka,

naskakuje mi husí kůže na celém těle.Když se k tomu přidají jeho ovečky s tesáky jako jsou soudtuzi Rath,Zaorálek a Sobotka,chce se mi balit kufry,a ještě před odletem jim vlepit jednu pořádnou Mackovku.

H.K. 3.2.2010 21:12

Lžete.

......."nás se krize nedotkne",,,vy asi žijete jinde,že?:-)...  Byla řeč o finanční krizi a ta se ČR netýkala. Taky Slovenska a Mexika. Nebyla řeč o krizi ekonomické. 

Věra 3.2.2010 21:01

Re: Starého kozla nového kousku nenaučíš.

Fuj, to jsem se lekla, je to značně autentické! Zkratka hutě NHJP - musím si to zapamatovat, fakt jako v 50. letech, běhá mě mráz po zádech.:-/

janoryna 3.2.2010 20:27

když se vámnelíbí paroubek, volte komunisty

ty vědí, jak se socanama zatočit !

Kord 3.2.2010 20:13

Re: Paroubek mi nevadí

co třeba pozastavení dotací a zhoršení podmínek pro zateplování paneláků.nemyslím tu nepovedenou "šanci úsporám"..a jeho slavný výrok "nás se krize nedotkne",,,vy asi žijete jinde,že?:-)

jeff 3.2.2010 19:39

Re: Kluci se srdcem na pravém místě, vy prý jste inteligentnější než ostatní !

Nemohu se považovat za osloveného, protože jistě nesplňuji vámi stanovená kriteria.

Nicméně vám nabídnu odpověď. Možná to bude tím, že severští socialisté když už

z těch svých nikterak rozradostněných spoluobčanů ty vysoké daně vyrazí,

tak je použijí na účelné investice k rozvoji země. To se poněkud liší od konání místních

socialistů, kteří vybrané daně nechají doslova prožrat a protože ani to jim nestačí k uplácení voličů, tak si k tomu ještě každoročně vypůjčí desítky miliard kč.

Gardnes 3.2.2010 18:51

Re: Paroubek mi nevadí

Nějak mi to nezapaluje, stále se mi nedaří naplnit slovo bordel konkrétními činy Topolánka za ta dvě léta vládnutí koalice pod jeho vedením. Onen KORD, zřejmý obdivovatel předlistopadového socialistického státu se jaksi omezil jen na výkřik, dokonce sarovnání s vládou Klause nic nevypovídá o jak velký bordel jde a v čem se situace zhoršila proti světlému období vlády ČSSD za tiché podpory KSČ po dobu 8mi let, kdy se nasekal dluh, jehož úroky nás stojí téměř 100 miliard rok co rok vyhozených oknem. Na takových kordech dojede náš stát na cestě k bankrotu.

cipísek 3.2.2010 18:22

Re: proč řešíte nějakého otylého karieristu?

Ovšem s dlouhodobými následky.

cipísek 3.2.2010 18:18

Re: Bóže, to je hysterie

Dlužno dodat,že jsem kdysi na smeťáku našel oficiální životopis tohoto tovaryše.Vyhozen byl proto,že si v pracovní době odskakoval do ústraní (čili=zašíval se), kde si četl pokrokovou literaturu.Přichycen po několikáté mistrem,byl vyhozen.V té nádherné knize to ovšem bylo podáno jako útlak kapitalistou.Ještě ji mám schovanou.

cipísek 3.2.2010 18:12

Re: přeju jyrkovi

Ale v tomto případě lze jen souhlasit s heslem "Nejsme dost bohatí na to,abychom si mohli dovolit levné věci".

kord 3.2.2010 18:10

Paroubek mi nevadí

Pořád čtu něco o Paroubkovi.Ale větší zlo je Topolánek.takový bordel co tu za tu dobu udělal se dá přirovnat jen k 90 letům za vlády Klause.

kord 3.2.2010 17:59

Re: Šibal soudruh Paroubek,

dobromyslní lidé bývají často objemnější .-)..to je známá věc :-)..lepší než kdyby trpěli bulimií,jako třeba Bém ..--)

R. Škrabal 3.2.2010 17:55

Re: ...

 Mně stačly poslení tři.

Landys 3.2.2010 17:50

Kluci se srdcem na pravém místě, vy prý jste inteligentnější než ostatní !

Pořád slyším, že jste chytřejší, zodpovědnější a schopnější. V porovnání s ostatními jste údajně o cca 15 % větší íkváči. Myšlení mi moc nejde, tak nemůžu přijít na jednu věc. Vy to budete určitě vědět. Mohl by mi některý z vás srozumitelnou a polopatistickou formou vysvětlit, jak je to možné, že dobře si stojící evropské státy, dejme tomu ty severské, mají  cirka o jednu třetinu vyšší daňové zatížení než my, vede se jim dobře, o žádných občanských nepokojích u nich jsem nic nezaslechl. Nejlepší evropský ekonom a prostředníková jednička Kalousek je k neudržení a jen by je naopak snižoval a snižoval ! Možná jsem jen nedával pozor a to snižování mělo  platit jen pro bohaté. Těch prý zas tolik není, tak to státní kasa utáhne - a když ne, tak si utáhneme my ostatní - bohužel zas jen řemen kolem pasu. Který z vás chytráků se ujme odpovědi ? Za kladnou odpověď předem děkuji a zůstávám se soudružským pozdravem Míru zdar (na Blízkém východě i jinde ve světě !).

w4c 3.2.2010 17:45

Re: Soudruh Paroubek se nemění, už za bolševika, jako aparátčík

ten bilbord mě šokoval

pepašachista 3.2.2010 16:31

Re: sic

usnul jste a  sníte o hvězdných zítřích jak Paroubek slibuje, nebo jste ztratil řeč?

Rad 3.2.2010 16:19

Re: po dvou letech oblbování se lidi poučili

měl by jste se asi přepudrovat, vaše výlevy o něčem svědčí. nebo snad myslíte že když někdo dá každý den žebrákovi do klobouku peníz a pak se dostane do problémů, takže přestane dávat, tak to ty problémy platí ten žebrák?

Rad 3.2.2010 16:15

Re: přeju jyrkovi

na ten pšouk se těším, že to ale bude drahý pšouk!