20.5.2024 | Svátek má Zbyšek


Diskuse k článku

GLOSA: Forejt padl...

Jindřich Forejt požádal podle Hradu o uvolnění z funkce vedoucího protokolu ke konci tohoto roku. O souvislosti s videem ukazujícím Forejta „šňupat koks“ se pouze spekuluje.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Fridrich 8.12.2016 10:58

Re: Ano, kvalita lidí na Hradě má docela prudkou,

Tak Karel Schwarzemberk, Ivan Medek, Vladimír Hanzel, Pavel Tigrid, Michael Kocáb, Alexandr Vondra, Petr Miller, Věra Čáslavská a mnoho dalších - to byli " utajení " komunisté ? Víte vůbec o kom mluvím ? A to, že se Václav Havel " těšil " na rady " antihusákovských komunistů " vám řekla s. Semelová, Grebeníček junior, Vojta Filip nebo Soudruh Kováčik ?

Š. Hašek 8.12.2016 12:08

Re: Ano, kvalita lidí na Hradě má docela prudkou,

Nikoliv, ale máte zajímavý seznam. Pletete si totiž chartisty s dnešními z KSČM. A Václava Havla nějak stále řadíte ke středokonzervativním, bytostným demokratům. Až zábavné.

Pouze jste vyškrtl/zapomněl na soudružku Šiklovou, Rumla st., Uhla st., Pitharta, Štětinu, ....... mrkněte se na jejich dnešní postoje stran brusele a "obohacení naší společnosti novou krví z Libye".

"Skláním se" před "politickou velikostí a určitostí" takového Kocába, Millera ..........

Z. Susnar 8.12.2016 14:04

Re: Ano, kvalita lidí na Hradě má docela prudkou,

J. Fridrich>>Souhlas

J. Farda 8.12.2016 12:00

Re: Ano, kvalita lidí na Hradě má docela prudkou,

Tak pozor, pane Fridrichu, abyste zle nenarazil! Hrad je přeci jak známo plný, (řečeno s panem Paroubkem o panu Kočkovi st.) na rozdíl od pražské kavárny, úctyhodných lidí!

J. Chaloupka 8.12.2016 14:11

No, ta squadra, kterou měl kolem sebe VH

a bylo mi náhodou vidět v r. 2000, byla dost úděsná.

Š. Hašek 8.12.2016 19:32

Re: No, ta squadra, kterou měl kolem sebe VH

Přiznám, že v roce 1990 jsem nebyl schopen ty dárečky komunistické (ovšem s lidskou tváří, ehm, že), kterými byl Václav Havel obletován, žil z nich a oni z něho - přesně zařadit, identifikovat. Revoluční doba. Moje chyba, samozřejmě. Někteří v tom tápají dodnes.

Počínaje druhým zvolením Václava Havla presidentem nastalo období "starosti o celý svět ve jménu univerzální nepolitiky, rozuměj parodie všedemokracie dle Husseina Obamy". Ve spolupráci s domácí Šiklovou/Halíkem/atd. a všeznalým bruselem.

Výsledky dnes řešíme/vyžíráme. Někteří to hází na krk Klausovi, jak jinak. Zkráceno.