27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Diskuse k článku

GLOSA: Davide, drž se!

Všichni ti věříme. Od samého začátku jde o politický proces, jak správně říkáš. Podobnost s procesem s Miladou Horákovou je více než jasná.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Lukavsky 2.7.2018 14:33

A co J.Hus?

"byli u vraždy tvého vzoru Milady Horákové" No ještě zapoměl se přirovnat k J.Husovi. Proč?

D. Stirský 29.6.2018 18:57

Pokud se přirovnává k Horákové,

neměl by dostat stejný trest? Výjimku by odsouhlasil Parlament. Přemýšlím, kdo z celebrit by posílal Zemanovi žádost o milost. Jeho drzost otírat se o Miladu H. je kz zvracení.

L. Novák 29.6.2018 20:24

Re: Pokud se přirovnává k Horákové,

K zvracení byl Rath už v době, kdy "přecedal" lékařským "odborům".

J. Vaníček 29.6.2018 18:16

Dobré, konečně víme jak to ve skutečnosti je -

politický proces, to je jasné. Ušili to na něj Putin, Zeman a Babiš. Ten B. už v té době dobře věděl, kdo by mu dělal čáry přes rozpočet! A ten Putin - zakuklený komunista/buržoust/imperialista a kdoví co ještě (jak to o něm pořád čtu a slyším na ČT 24), ten dobře věděl, že Rath je z líhně pravých pravičáků. Pokazil by mu to v Evropě a tak si to u Zemana na R. asi objednal (tedy myslím si to, je to můj názor vycházející z informací mainstreamových médií, hlavně státních). Není-li to tak, mohou za to ony média, já jsem důvěřivý člověk, kdo se v tom má vyznat. A článek se mi lýbyl.

I. Novák 29.6.2018 14:17

Pouze předchůdce

plukovnického převratu z důvodu nezdaněných kabelek.

A. Alda 29.6.2018 10:37

V Číně by to už dávno vyřešili

na nějakém stadionu střelou do srdce přes záda.

V. Student 29.6.2018 11:01

Re: V Číně by to už dávno vyřešili

Myslíte? Taková pokroková země...někde jsem slyšel, že vězně rozebírají na součástky. Jak pokrokový humanismus! Místo aby je zahrabali a nechali bez užitku shnít, využijí jejich orgány, aby posloužily těm, kteří zákony dodržují! Považte, kolik to zachraňuje životů! A Rath zase tak starý není, a srdce má zdravé a statečné! Je to takový náš splachovací nebojsa.

M. Valenta 29.6.2018 11:21

Re: V Číně by to už dávno vyřešili

.. a proto on tam Zeman tak často a rád jezdí - výměna součástek.

I. Širůček 29.6.2018 11:37

Re: V Číně by to už dávno vyřešili

No, ale to znamená, že "v něm žije" řada bojovníků proti čínskému bezpráví!

J. Novotny 29.6.2018 13:10

Re: V Číně by to už dávno vyřešili

Na součástky už byl starej.

M. Valenta 29.6.2018 11:24

Re: V Číně by to už dávno vyřešili

A ještě nám prozraďte generále, jestli by tohle čínské řešení nebylo vhodné i pro naše poměry nebo alespoň pro likvidaci novinářů?

K. Janyška 29.6.2018 9:24

ne ! Dzp.

P. Lenc 29.6.2018 9:20

Dnes

pane Vodvářko palec nahoru.

J. Kočí 29.6.2018 9:04

Nemyslím, že by to dělal jen pro sebe

Všichni víme, že kápem v politické straně se stane ten, kdo přinese nejvíc peněz. Viz. aktuálně Poche v Praze.

A to je Rathův příběh. Těch peněz dodával hodně a proto prudce stoupal v ČSSD. Asi nebyl moc opatrný a myslel si, že už to má na háku, tak se nechal trapně nachytat. Dobře mu tak.

S Dalíkem bylo víc práce.

A ještě si vzpomínám na jeden případ z 90. let, jak chytili jednoho z krabicí plnou peněz. Jméno jsem zapomněl. Údajně to bylo tak, že v kanceláři dostala strana všimné v milionech v krabici. Někdo mu řekl, aby to chvíli podržel a v ten moment byli zadrženi. No a proto, že měl černého petra, tak si to odseděl on.

M. Těhanová 29.6.2018 10:16

Re: Nemyslím, že by to dělal jen pro sebe

Tuším, že se to týkalo nějakých akcií ( mlékárenských) a jmenoval se Lízal, či Lízner, už nevím, ale stejně za to seděl, holt neměl za sebou "stranu". A dělal nějakého velkého šéfa.

V. Student 29.6.2018 8:45

Po druhé v životě.

Po druhé v životě souzním s p. Vodvářkou. Krásná ironie, díky.

Ať se na mě nikdo nezlobí, ale na soud nepřijít, a vzápětí dělat tiskový brífink na Hradčanském náměstí či kde to pořádal, to už je trochu moc. Já nejsem proti tomu, aby si každý svou labutí píseň zapěl, to je v pořádku, ale ta má být jen jedna, poslední! Tenhle ptáček nám tady pěje a pěje a pěje... už by snad mohl zavřít zobáček, ne? Opravdu nejlíp někde na tom Mírově...mimochodem, nevíte někdo, kam to dostal? Ony jsou různé skupiny, od jedné do čtyř, myslím. Jednička snad ani vězení není, zato čtyřka, to je ten Mírov. Nevíte?

J. Fridrich 29.6.2018 6:09

Dnes výborný příspěvek pane Vodvářka - s ironií a nadhledem

Dnes výborný příspěvek pane Vodvářka - s ironií a nadhledem hezky popsán ten Davídkův příběh trvající cca 6 roků.. Myslím, že by měl být takto popsán a přednášen na všech našich právnických fakultách a policejních školách, aby budoucí právníci a policisté-vyšetřovatelé věděli, co je v tom našem ABSURDISTÁNU čeká.. Taková perlička na závěr je vyjmenovat koho on žaluje - tedy on žaluje žalobce a stát - člověk, který byl chycen ZA RUKU při činu.. Myslím, že je velká naděje na zápis do Guinnessovy knihy rekordů, at' se zasmějí i ve světě..

J. Vintr 29.6.2018 8:19

Re: Dnes výborný příspěvek pane Vodvářka - s ironií a nadhledem

Jedna věc je pravda, že Rath je takovým obětním beránkem. Takových pobertů, kteří přemisťují erární peníze do vlastních kapes, je v naší veřejné sféře jistě hodne a před soudem se nikdo z nich neocitl. Třeba při takovém minimálně pětkrát předraženém nákupu Pandurů musely skončit v kapsách různých chytráků miliardy a sedí jen Dalík.

M. Těhanová 29.6.2018 10:20

Re: Dnes výborný příspěvek pane Vodvářka - s ironií a nadhledem

A on nějaké prachy skutečně dostal, nebo i jen po 5 letech aktéři vzpomněli, že jim to nabízel? Ne, že bych ho považovala za čistého dobráka, ale tohle bylo příliš okaté, namířené k likvidaci Topolánka. Důkazů nebylo potřeba.

Z. Jemelík 29.6.2018 1:07

omyl

Omyl: Brožová-Polednová seděla ve Světlé n.S. a nežádala o podmíněné propuštění po odpykání poloviny trestu. Nakonec dostala milost od Klause.

I. Širůček 29.6.2018 11:36

Re: omyl

Že Klaus "neomilostnil" Kajínka - to mne utvrzuje v přesvědčení, že Kajínek nevraždil!