8.5.2024 | Den vítězství


Diskuse k článku

GLOSA: Česko, hospodářští migranti a EU

„Od počátku řešení migrační krize hovořila Česká republika jasným a srozumitelným hlasem,“ čteme v prohlášení předsedy vlády Bohuslava Sobotky. Jasně a srozumitelně? Sobotka již zřejmě zapomněl, že o tom nemůže být ani řeči. Naopak.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Valenta 2.8.2017 8:42

A já zpočátku myslel ,

že Robejšek založil slušnou pravicovou stranu a on se zatím snaží vykrádat Zemana.

P. Rudolf 2.8.2017 8:25

Proč?

Protože nic takového neexistuje.

P. Čech 2.8.2017 8:00

Dopis autorovi.

Ale pane Robejšku! Máte zde sice pravdu, ale to se normálně u nás nemůže stát. Není zvykem, že by vládnoucí politici hájili zájmy většiny občanů. Odjakživa a to již od roku 1918 hájí pouze zájmy své a svých politických stran. Na tom je totiž postaven celý politický systém, vzcházející z naprosto "volné" soutěže politických stran. Pokud politici, Sobotku nevyjímaje, nehájí zájmy svých stran přímo, dělají tak přeneseně. Vystupují v roli princezny koloběžky. Ani ryba, ani rak, ani nahá ani oblečená, ani učesaná, ani rozcuchaná ani přijímání nezákonných migrantů, ani jejich zásadní odmítání, ani demokracie, ani anarchie. Vždy něco mezi tím. Atd, atd. Taková politika se ovšem vždy, dříve či později jejímu provozovateli setsakra vymstí. Takto panu Sobotkovi. A Zaorálek? Ten nemůže dělat nic jiného, než dělá. Nemůže otevřeně prohlásit, že politika Bohuslava Sobotky byla po všech stránkýách špatná. On totiž Sobotka je stále ještě jeho předsedou a má možnost jej kdykoliv "umravnit". O tom je celá naše politika. Měl jsem dosud za to, že tyto skutečnosti znáte. Asi jsem se mýlil.

J. Štrobl 2.8.2017 6:44

Proč nic takového neslyšíme?

Protože tihle naši socani se drží Brusele jako pes kosti. Konec konců je to stejná sorta. Důležitá jsou pro ně jen jejich koryta a zájem státu je to poslední, co by chtěli řešit. Kdyby se dostali do příští vlády, tak všechny jejich velkohubé proklamace o odmítnutí imigrantů půjdou stranou, protože se nic nedá dělat, když jim to Brusel přikáže, že? Celá tahle vypečená koalice, která nám teď vládne je jen banda vlastizrádců, která je úspěšná jen v omezování našich svobod.