6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
xxxx 21.4.2006 21:50

náš Jirka

připravuje se na volební kampan, by ohromil svým zjevem(když už ničím jiným)

Karel 5.2.2006 21:30

Stepanku, to uz snad nemyslis vazne

Kdyz se takovej dusevne vysatej mamlas muze nazvat publicistou, tak ja budu klidne prezident zemekoule.
Franta 5.2.2006 21:08

kotrmelec

Kotrmelec předvedl pan Štěpánek při kauze TV Nova.Tam jsme si o něm udělali obrázek.Děkujeme,odejděte,pane Štěpánku.
 
 
xy 5.2.2006 19:23

preference

po každém z Vašich geňyjálňích článků rostou preference ODS mírou nevídanou, nenchte se odradit a pyšte, pyšte!
Kantor 5.2.2006 18:59

Ještě ho za to kritizujte, mistře Štěpánku!

Měl byste se konečně radovat, že Paroubkův čas strávený skákáním přes kozu v sokolovně dává víc prostoru Mirkovi v šíření jeho Modré šance.
Nika 5.2.2006 19:04

Re: Ještě ho za to kritizujte, mistře Štěpánku!

Tak v tom s vámi mohu po dlouhé době v něčem zase souhlasit !! ...:-))
Pavel 5.2.2006 18:35

Volno pro Jirku

Jirkovi dost volna na cvičení. Nové volební heslo KSČSSD!
valec 5.2.2006 17:11

to byl dobry postreh

od jednoho z prispevatelu, ze P.S. je takove vyhorele palivo jako Palas. Budu mu rikat Palas2.
odborar 5.2.2006 16:07

Štěpánek už za ODS netáhne svou mediální káru?

Mirku Topolánkovi se něco podobného podařilo, když se z naprosto nepochopitelných důvodů začal tlačit do pražské intelektuální kavárny. Od kdy si Štěpánek může dovolit kritizovat Topolánka, že jaksi mezi pražskou intelektuální kavárnu nepatří? Tím intelektuálem jistě myslel  i  sebe.. V každém případě u voleb dopadne jak vyhořelé palivo Palas z ČSSD..... Reforma ODS: http://www.odborar.webzdarma.cz/
OBČAN XY 5.2.2006 15:22

BRATR SKUNKA SMRDUTÉHO ŠTĚPÁNEK -

Má pravdu,že téměř každý jednou zblbne....Jeho to postihlo od narození,nebo nejpozději,když byl dosazen do funkce v neblaze proslulé radě....
Josef 5.2.2006 15:13

Vlastní zkušenosti nade vše

Štěpánku,Štepánku.Znáš to "rómské" přísloví ? Podle sebe soudím tebe. Babička to říkala jinak. Každej cikán podle svejch zkušeností a planety soudí.
Paroubek 5.2.2006 14:54

Vrána k vráně

Už dlouho jsem neviděla šlušného politika /bohužel/, ale když vidím Vás, s těmi Vašemi blbými příspěvky, jako kdyby jste právě vy sežral všechnu moudrost, tak je mi smutno.Doufám, že si za ty Vaše názory necháte ještě zaplatit.Aby ne - ani dnes žádné kuře zadarmo nehrabe a Vy už tuplem ne.Dívím se,že jste se ještě ze sebe nepozvracel.
P. 5.2.2006 13:37

Kumulace kreténů

Pro pravdu se každý zlobí. Ale takováhle kumulace paroubkofilních kretenů to se opravdu hned tak nevidí.
Marian 5.2.2006 14:00

Re: Kumulace kreténů

Blbe! Absolutne NIKDO se tady nezastava xindla Pablbka. A vam poradim jedno: svuj dusevni deficit nevylecite tim, ze se budete hlasit k pravici, jako si to mysli i imbecil Stepanek. Zkuste si trochu rozsirit obzor a zjistit, co je ten Stepanek, ktery tak rad ve svych slintech moralizuje, vlatne zac. Zacnete treba u Rady pro rozhlasove a televizni vysilani. Pak zjistite, ze je i ve vasem zajmu, aby tito lide sli radsi k lopate nez aby mluvili za pravici a zbytecne ji tim snizovali uz tak nizkou prestiz!
Patriot 5.2.2006 12:52

Štepánku kdy konečně zaplatíš za škody které si napáchal se svými kolegy když si seděl ve funkci,víme jaký.

Když chceš o někom psát tak se zamysli kolik škody jsi nadělal při svém rozhodováním.Ted se ptám kdy to zaplatíš??Potom si s Paroubkem a dalšími podej a táhni do ......
Klaudius 5.2.2006 13:12

Re: Štepánku kdy konečně zaplatíš za škody které si napáchal se svými kolegy když si seděl ve funkci,víme jaký.

Podejte trestní oznámení, když jste tak doře informovaný.
Marian 5.2.2006 13:37

Re: Re: Štepánku kdy konečně zaplatíš za škody které si napáchal se svými kolegy když si seděl ve funkci,víme jaký.

Tim jste chtel vyjadrit, ze sam jste idiot? Kdo jiny totiz muze verit tomu, ze Stepanek je cisty jako padly snih? Bohuzel boj se Stepankem a hlavne se soucasnou RRTV je boj proti mafii, ktera nema v civilizovanem svete obdoby! Zajimejte se o to a neco si zjistete, jinak totiz pusobite jako HLUPAK!!!
Klaudius 5.2.2006 15:08

Re: Re: Re: Štepánku kdy konečně zaplatíš za škody které si napáchal se svými kolegy když si seděl ve funkci,víme jaký.

Nejde o víru, ale o fakta, sám mě k tomu nabádáte, abych se o věc detailně zajímal.Takže, vyložte na stůl fakta, podejte trestní oznámení a diskutujte na jiné úrovni, než jsou nadávky. Ty se obracejí proti Vám.
Marian 5.2.2006 15:35

Re: Re: Re: Re: Štepánku kdy konečně zaplatíš za škody které si napáchal se svými kolegy když si seděl ve funkci,víme jaký.

Proti me se rozhodne nic neobraci. Proc? Kdyby za mnou prisel Stepanek, kopnu ho do zadku. Prijde-li za vami, mozna mu pri sve neznalosti vyhovite. Budete-li znaly, udelate s tim smejdem to same co ja. Takze je jen na me, jakou formu zde zvolim. Chytremu napovez, hloupeho kopni...
Klaudius 5.2.2006 15:54

Re: Re: Re: Re: Re: Štepánku kdy konečně zaplatíš za škody které si napáchal se svými kolegy když si seděl ve funkci,víme jaký.

Mariane, učiňte mě znalým a konkretně uveďte, proč je podle Vás Štěpánek šmejd. Dokážete-li  to bez urážek s použitím slušného slovníku, uvítám to.
Marian 5.2.2006 16:03

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Štepánku kdy konečně zaplatíš za škody které si napáchal se svými kolegy když si seděl ve funkci,víme jaký.

Myslite, ze s vami budu ztracet cas a na tomto prostoru vam popisovat vsechny Stepankovy lumparny? Ze vam na tomto prostoru popisu, co je RRTV za nehorazne svinstvo? Pane, nechcete toho po me moc? Pro me za me, muzete do smrti zit v presvedceni, jak je vsechno ruzove, jste tim sam proti sobe. Berte to tak, ze vam davam urcitou indicii, zbytek je na vas.
Klaudius 5.2.2006 16:29

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Štepánku kdy konečně zaplatíš za škody které si napáchal se svými kolegy když si seděl ve funkci,víme jaký.

Shrnu: patriot se ptá, kdy zaplatí p.Štepánek škody, které napáchal.požádám ho, aby podal trestní oznámení, když je tak dobře informovaný, Vy mě nazvete hlupákem a idiotem a nabádáte mě, abych se o události kolem p.Štěpánka podrobněji zajímal.Učiním podle vaší rady a žádám Váse o konkretní Štěpánkovy prohřešky, proč ho nazýváte šmejdem. Vy mě odpovíte, že mi na to neodpovíte, poněvadž Štěpánkvých prohřešků je mnoho a že svými nekonkretizovaným obviněními mi dáváte indicie. A že vidím vše růžově. Nevím, z čeho Vaše poslední tvrzení vyplývá, ale prosím Vás ještě jednou o tři hlavní provinění p.Štěpánka, která byste mohl podat jako trestní oznámení, kromě toho, že je podle Vás šmejd. 
Marian 5.2.2006 16:42

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Štepánku kdy konečně zaplatíš za škody které si napáchal se svými kolegy když si seděl ve funkci,víme jaký.

1. Neohlaseni trestneho cinu (min. v nekolika pripadech) 2. Brani uplatku 3. Poruseni zakona pri pridelovani rozhlasovych licenci (zejmena v souvislosti s monopolem) a pri sprave ciziho majetku (kmitoctove spektrum) - kolektivni vina cele RRTV. Nutno dodat, ze ac jsme Stepanka za jeho pusobeni kritizovali, nenapadlo by nas, ze dnes bude situace jeste daleko horsi a neda se jiz mluvit o nicem jinem nez o organizovanem zlocinu. Tohle vsechno Stepanek velmi dobre vi.
ururu 5.2.2006 16:46

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Štepánku kdy konečně zaplatíš za škody které si napáchal se svými kolegy když si seděl ve funkci,víme jaký.

milý příteli, jen stručně - 1. byla tu nějaká smlouva o ochraně investic v ČR a zbyl z ní cár papíru (investovat u nás bude jen hlupák) 2. ještě v době, kdy probíhalo arbitrážní řízení, dala Rada Nově pana Ž. licenci na dalších 12 let; bod 3. už není v rovině obchodně či trestněprávní, je "jen" o dobrých mravech - státní regulátor je funkcionářem strany a kandiduje za jejího předsedu, jakákoli nezávislost, i tak pofidérní, taje jak jarní sníh, od takového člověka mi kritizování grossů a paroubků moc nesedí, snad to stačí, mějte se
Klaudius 5.2.2006 17:46

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Štepánku kdy konečně zaplatíš za škody které si napáchal se svými kolegy když si seděl ve funkci,víme jaký.

Pořád mi není jasná konkretní, event.trestní odpovědnost p.Štěpánka. Zahraničních investic přibývá, rada snad rozhodovala kolektivně, ani nevím kdo byl předsedou.Kandidoval na předsedu,ale předsedou se stal partajník z jiné strany.Rada v současnost se mi zdá ještě jednobarevnější. Co má pan Štěpánek zaplatit? pouze on nebo i ostatní členové? Zřejmě máte více informací, sdělte mi je.
ururu 5.2.2006 21:44

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Štepánku kdy konečně zaplatíš za škody které si napáchal se svými kolegy když si seděl ve funkci,víme jaký.

ano, rada byl kolektivni organ. Predsedou byl Muchka. O Stepankovi je rec proto, ze on se nenapodobitelnym zpusobem zviditelnuje. Jiste, nelita v tom sam, ale na rozdil od ostatnich, kteri se stahli, drze provokuje a nabiha si tim na vidle.
Karel 5.2.2006 21:48

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Štepánku kdy konečně zaplatíš za škody které si napáchal se svými kolegy když si seděl ve funkci,víme jaký.

Presne tak.
Karel 5.2.2006 21:45

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Štepánku kdy konečně zaplatíš za škody které si napáchal se svými kolegy když si seděl ve funkci,víme jaký.

Stepanek byl minimalne primym svedkem nekolika zlocinu pachanych na RRTV. Jeho povinnost byla oznamit to, nejspis vsak z toho mel i svuj financni prospech. Mezitim nam tu spojenim RRTV a nekterych broadcasteru vznikla mafie impozantnich rozmeru. Ze do toho dneska Stepanek nerejpe se ani nedivim. Jednak ma z minulosti ulity prachy a jednak ma strach ze by se jeho prekrasny oblicej mohl setkat s chodnikem.
P. 5.2.2006 17:53

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Štepánku kdy konečně zaplatíš za škody které si napáchal se svými kolegy když si seděl ve funkci,víme jaký.

Myslíte Koháka, člena Rady ČT, který za ČSSD kandidoval do Senátu? Nebo snad myslíte Brandejse, funkcionáře ČSSD a poradce Paroubka, kterého sockomouši nedávno zvolili do Rady ČT? Soudruhu, zameťte si nejdříve před vlastním prahem. Zajímvavé je, že vás a vám podobné experty stále nejvíc trápí Štěpánek, který už několik let členem žádné rady není a pokud vím, je to soukromník.
54 5.2.2006 20:41

ztrata casu

se socialisty se nebav, ty jsou jak bosevici nebo katolici, nemaj nic nez svou viru v cizi penize...