7.6.2024 | Svátek má Iveta, Slavoj


Diskuse k článku

GLOSA: Amnestie a pomluvy

Je smutné, jak donedávna i ta serióznější média jsou schopna šířit zcela nepodložené fámy a pomluvy, hlavně když to může poškodit někoho, kdo se jim nelíbí.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Halašta 30.3.2015 7:54

Re: Vážený pane Jakle

Jako souhlas jen to očkování mi připadá podezřelé. Není za tím něco víc, nebo jen spalničky?

M. Zikmund 30.3.2015 7:24

Re: Vážený pane Jakle

Ale to přece nemůže, to by bylo popřením principu. Vždyť samotná "aféra" byla vyvolána mediální hrou - někdo záměrně využije situace tak, že pošle do Švýcarska udání bez jakéhokoliv důkazu ("máme neověřené informace"), tímto udáním se pochopitelně musí zabývat jejich prokuratura a policie, no a hned se v našich médiích objeví články, jak byla amnestie uplacená, což je nyní doloženo tím, že to již vyšetřují Švýcaři. Jak jednoduché, jak podlé, jak estébácké. Principem je - hlavně žádné důkazy, ty by mohly být vyvráceny. Principem je kupit podezření, pocity, neověřené informace, protože - není přece šprochu, aby na něm nebylo pravdy trochu. A když dostatečně zasmradíte, tak nemůžete prohrát.

S. Donát 30.3.2015 7:23

Re: Vážený pane Jakle

Já něco vím, ale nesmím to říkat a proto jste lhář? Myslíte si, že Vám podobná argumentace může projít mezi dospělými svéprávnými očkovanými bělochy?

J. Peřina 30.3.2015 5:51

Re: Vážený pane Jakle

Tak sem tedy hoďte ty Vaše přehledy,ať se poučíme.Pokud jste pozorně četl,tak tam není jediná lež,nýbrž pouhé konstatování.Pokud jste tu lež zaevidoval,tak sem s ní.

J. Peřina 30.3.2015 5:49

Pane Jakl,

ve státě,kde jsou nejoblíbenějšími médii bulváry se přeci nemůžete divit,že se takové prasárny stávají jako na běžícím pásu.Podstatu amnestie,jak jste ji uvedl již několikrát,jsem se stejnou vehemencí vysvětloval mnoha spoluobčanům.Někteří to pochopili,ale drtivá většina mně nazvala hajzl-m a kur-u stejnou jako náš exprezident Klaus.V tomto státě nebude jen tak jednoduché zavézt západní demokracii.Tu se snad podaří prosadit až našim dětem a vnoučatům,které,jak doufám,nebudou dychtiví po bulváru,jako ta dnešní postkomunistická banda.

P. Scheck 30.3.2015 4:54

Vážený pane Jakle

Vážený pane Jakle, vzhledem k tomu, že do případu vidím víc, než si myslíte, chtěl bych jen dodat.... (ehm) - víc veřejně nemohu. Nicméně oceńuji vaši již tolikrát bystrou prolhanost, kdy nyní vydělávate na někom, kdo už nemůže mluvit. Jak snadné, vid´te.