3.5.2024 | Svátek má Alexej


Diskuse k článku

EVROPA: Zelená tlačenka

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Kodeš 16.3.2010 22:05

Byl bych rád

Kdyby mi pan Bursík nebo JauJau nebo jiný zeleňák  AlGorák spočítal, kolik váží atmosféra zeměkoule ( stačí v tisících miliard tun, mld = 10 na 9).  A kolik je škodlivých příměsí podle jejich názoru. Vodní pára je furt, metan je furt a ten slabingr CO2, který život na zemi  potřebuje, kolik je ho, kolik jej v historii postupně bylo?  Vše marno, jen se po večeři bavím.

J. Mrázek 16.3.2010 11:11

Centrální mozek lidstva...IPCC se omlouvá tentokrát :

novinky.cz/zahranicni/amerika/194822-predpovidana-katastrofa-amazonskeho-pralesa-byla-prefouknuta.html

Neboli alarmismus a zkreslená fakta na pokračování, hlavní je z toho vytřískat daně

M. Šejna 16.3.2010 11:08

Připojil bych komentář

Rád bych připojil komentář s polemikou k některým výrokům pana Zemana. Pro jistotu to ale neudělám, protože když jsem to udělal naposledy, vyhrožoval mi pan Zeman trestním oznámením a hrozil, že mě nechá na Psu zabanovat. Tyto své výhružky navíc doprovázel vulgaritami jako "idiote Šejno" a "pitomci typu Šejny".

Doporučuji i ostatním, aby se s panem Zemanem radši nepouštěli do polemiky.

J. Zeman 16.3.2010 20:14

Re: Připojil bych komentář

Tak pane Šejna, pokud si vzpomínám s výhrůžkami trestním oznámením na mě - že prý jsem pomluvil IPCC a podobné právnické nesmysly - jste začal vy, jsou na to jasné důkazy, veřejně přístupné, takže se vám lze divit, že dále pokračujete ve svých demagogiích. Nelze vám než doporučit v pomluvách nepokračovat. Blbost by mohla překročit míru, kdy už by mohla někoho opravdu dopálit... Do polemiky jste se se mnou minule pouštěl, toť pravda, ale protože jste v rámci ní psal takové pitomosti, že se by jeden i u vás divil, vznikl z toho dokonce celý článek: 

http://janzeman.blog.idnes.cz/c/125461/Czechgate-Pitomosti-pana-Sejny.html

Ten zřejmě způsobil vaši uraženou ješitnost do té míry, že ještě i po skoro měsíci vám to nedá sem nenapsat nějaké to OT. Poslužte si, nechť to, zda má slova na vaši osobu byla nadávkami, nebo spíše diagnozou posoudí čtenáři sami.

M. Šejna 16.3.2010 21:21

Pane Zemane

cituji zkráceně naši výměnu názorů:

Vy: "Ještě vás uvidím někde veřejně napsat, že manipuluji, nebo že jsou mé statistické metody nekorektní ... a budete mít opravdu vážné problémy poté, co jste předvedl na NP. ... Doporučuji vám si před dalšími komentáři ... přečíst §206 odst. 2 Tr. z., zvláštní pozornost věnujte prosím zmínce o zákazu činnosti."

Já: " O.k., tak jdeme do toho. Vy podáte trestní oznámení na mě a já na oplátku na Vás za pomluvu IPCC, NASA, CRU a ČHMÚ"

J. Zeman 16.3.2010 23:50

Re: Pane Zemane

Á zase krásná ukázka typických manipulací pana Šejny, vypouštějících, co se nehodí do krámu jeho demagogie.

Já sice vím, že už jsou jím čtenáři i redaktoři na psu znechuceni a unaveni, ale aspoň pan Wagner vymámil z LN onu pravomoc moderovat zase diskuse...ale koho by to přece jen z neškodné škodolibosti zajímalo, nechť si otevře onu diskusi na iDnes, kterou pan Šejna začal, a může se tam přesvědčit, že kdo tam začal s trestními oznámeními -nejdříve, že prý ho mám podat já na něj a následně, že prý on ho podá na mě také - prý pro pomluvu IPCC, NASA, CRU a ČHMÚ (no nespadli byste z toho ze židle smíchy?), byl právě pan Šejna.  A to přesto, že s otevřenými pomluvami mé osoby právě pod mým předchozím článkem na psu začal právě on...

http://blog2.idnes.cz/diskuse.asp?iddiskuse=A100224_125461_blogidnes

Pokud vím tak jsem ho tam navíc spíše v dobrém  poučoval, že by to pro něj nemuselo mít blahé výsledky.

A ostatně už jsem vám pane Šejna psal jednou, že nevím, proč bych na vás měl dávat trestní oznámení - k čemu by mi to asi bylo, kdybyste byl nejspíš stejně superarbitrován pro blbost? Mám vám to do zblbnutí opakovat?

K. Janyška 16.3.2010 8:56

EU míří do háje zelenýho ! Ne však jen zelenou politikou !

EU je zločinným, jak jinak,  socialistickým projektem ! Dzp.