1.5.2024 | Svátek práce


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
xy 27.11.2008 9:03

Topolánek

se ve vojenském gymnáziu mnohé naučil, jak je vidět. zejména demagogii a lžím

Buvol 27.11.2008 8:46

Přesně tak! S malou výhradou. Topolánkovi nic na mozek neleze, protože žádný mozek nemá ....

Miloš Zfrantišku 27.11.2008 8:41

Pene Petřík,

založte to Klausovu trucstranu a místo těch žvástů už konečně něco dělejte.

franta 27.11.2008 8:08

Hrozí nám národní katastrofa a proto volte KSČM !

Je to jediná parlamentní strana, která je zásadně a zcela jednoznačně proti přijetí Lisabobské smlouvy !

zdeněk 27.11.2008 8:12

jediná šance je založit novou vlasteneckou stranu

která osloví voliče a bude mít ve svém programu vystoupení z EU s tím že budeme jen v zóně volného obchodu.

MR 27.11.2008 8:13

Re: Hrozí nám národní katastrofa a proto volte KSČM !

Ale z úplně jiných důvodů pane franto!   Že mají v důsledku nějaké strany společný bod zájmu vůbec nic neznamená, protože v dalších 1000 a 1 bodě se diametrálně odlišují. Takže méně demagogie.

franta 27.11.2008 8:28

Drahý MR

jestlipak víte, že irské NE a Klausovo NE mají také zcela jiné důvody ? Neviděl jste v TV Ganleyho plakáty s textem "Lisabon is good for bussiness, not for workers, vote NO!" Myslíte si, že Klausovi s tím jeho NE jde také o dělníky ? A v Německu dala LS k ústavnímu soudu Levicová strana ! To jsou paradoxy, pane Vaněk, že ? 

MR 27.11.2008 20:08

Re: Drahý MR

1) irské Ne a Klausovo Ne mají více společného a  co má být (i kdyby to byl jediný bod) ?

2) Francouzi a Holanďané odmítli předchozí smlouvu a také z jiných důvodů a co má být 

3) možná každý z nás na NP odmítající LS má také svých tisích různých důvodů - a proto mají volit komunistické zloděje?

Odmítnutí není odmítnutí?

  

Posleda 27.11.2008 10:56

Re: Hrozí nám národní katastrofa a proto volte KSČM !

Národní katastrofou jsou spíš ti všelijací (a v parlamentu bohužel dodnes zastoupení) frantové,  kteří jsou zásadně a zcela jednoznačně proti všem smlouvám podepsaným po roce 1943 s kýmkoliv jiným než s uhynuvším mamutem zvaným SSSR, v originále CCCP. Proto kašlu na jimi preventivně odmítanou "Lisabobskou" smlouvu; tu lisabonskou dám k posouzení nefrantům, co tomu aspoň trochu rozumějí. A hlas KSČM dám až poté, co se její voliči zcivilizují. První krok jim nabízím grátis: před "a proto" se nauč, Franto, psát čárku! 

Pavel Urban 27.11.2008 11:07

Co si počne česká věda, technika, architektura ...

až začne vedení KSČM veřejně obhajovat rovnici 1+1=2 ?

Vlastimil 27.11.2008 8:02

Petříkova snůška hloupostí

Pane Petřík, věděl jsem co od vás mohu očekávat, ale snesl jste sem tolik hloupostí, že ani nemá smysl pokoušet se polemizovat. Aspoň, že jste koncentrát těch hloupostí hezky shrnul do posledního odstavce. Pane Petřík, založte si pod kuratelou Václava Klause nějakou tu novou eurofobní stranu "Libertas" a účastněte se s ní voleb do poslanecké sněmovny. Europoslanci Vladimír Železný a Jana Bobošíková vám s tím také jistě rádi pomohou, pokud se mezi sebou opět nepohádají. Když budete hodně dobří, tak získáte maximálně těch 14% hlasů jako Miroslav Sládek v čase své největší slávy - Jiří Paroubek si z vás bude dělat v poslanecké sněmovně srandu.  

MR 27.11.2008 8:15

Re: Petříkova snůška hloupostí

Můžete ty hlouposti jmenovat - či alespoň jednu?

Vlastimil 27.11.2008 8:23

Re: Petříkova snůška hloupostí

To by bylo na dlouhé psaní a já opravdu nemám chuť se hloupostmi zabývat. Jako ukázka stačí jen ten poslední tučně vytištěný odstavec.

šakal 27.11.2008 10:48

...Ale no táák, snaž se, Vlasto!...

...Nenech nás tápat... Utrus něco ze své moudrosti mezi neosvícené...;-P ;-D

Pavel Urban 27.11.2008 10:56

Re: Petříkova snůška hloupostí

Ten poslední odstavec je opravdu, mírně řečeno, přehnaný.

Vynecháme-li ovšem "Frankogermánskou říši", pak je pravda, že EU má blíže k osvícené autokracii, než k demokracii. Pokud chybí dostatečně silná evropská identita, potud bychom měli zůstat u spolku států a ne budovat novou federaci.

Vlastimil 27.11.2008 12:00

Re: Petříkova snůška hloupostí

Nejen poslední odstavec s "Frankogermánskou říší", ale třeba i další:

"Ano, Evropská unie je prostorem nesmyslných socialistických regulací bez demokratické legitimity. Tato pravidla nás vedou do záhuby a dávají jistotu tak akorát evropským politikům a úředníkům včetně Topolánka, co parazitují na svobodných národech a svobodných občanech. Topolánek chtěl tímto také jen zopakovat velkou myšlenku svého socialistického a eurofanatického soudruha Špidly,   ....."

To je jako vystřižené z propagandistických článku dr. Goebelse nebo kojzarovského Rudého práva. Tam se dříve psalo o "židobolševickém spiknutí" nebo o "agentech západních imperialistů", Petřík teď píše o "Topolánkovi parazitujícím na svobodných národech a svobodných občanech". S takovýmto blábolem opravdu nemá smysl polemizovat. O pokud se snad pan Petřík domnívá, že EU je nástrojem Německa pro znovuovládnutí Evropy, pak by měl usilovat o naše rychlé vystoupení z EU.

 

KOCKA EMA 27.11.2008 12:50

Re: Petříkova snůška hloupostí

A nepise Klaus pod pseudonimem "Petrik?"

kocka ema 27.11.2008 13:08

Re: Petříkova snůška hloupostí

Uz vim, podobny skvost od Petrika je v dnesni MF. Neni to Klaus, ale jeho poradce.

PROKOP BUBEN 27.11.2008 7:56

NO ANO

Hlásná trouba Velkého Kormidelníka všech šMoulů se snad domnívá, nebo asi vyrábí nový fígl, že USA budou podporovat proruského magora, který za tím účelem v roli prezidenta, kam se vedral za každou cenu zakládá protievropskou stranu Libertas cz......

Radek Šamánek 27.11.2008 7:50

Petříka už nebudu číst

Poznatek dne - příště příspěvek pana Lukáše Petříka nečíst - stačí poslechnout si názor pana Klause a již víme co bude pan Petřík papouškovat. Jedinou věc je nutno dodat - vedle posilování vazby na EU a její vnitřní ovlivňování ve směru rozumných opatření,  je nutné posilovat i vazbu na NATO a USA. Každá parcelizace ve stylu Klause nahraje Rusku a extremistům.

L 27.11.2008 7:58

Re: Petříka už nebudu číst

Někteří lidé potřebují delší čas aby jim došlo o co vůdcům eu jde.Takže příště šamánka nečíst, možná mu to někdy dojde. Asi ne.

Pavel Urban 27.11.2008 11:16

A Vy jste ho dosud četl ?

Jestli ano, pak tenhle článek byl o Lisabonské smlouvě. Ne o "posilování vazeb na EU". Nehledě na to, že posilovat tyto vazby nemusíme, protože sami jsme členy EU. To máme posilovat vazby sami se sebou ?

Zkuste si představit, že by někdo psal o "posilování vazby kraje Vysočina na Českou republiku." Vazba na vládu, budíž, ale to není totéž.

zdeněk 27.11.2008 7:45

nebude dlouho trvat a na hranicích budou připraveny německé tanky

česká suverenita s rozhodnutím ústavního soudu přestala zase existovat. Ele nic netrvá věčně a "věčná" Evropská unie se rozpadne jako SSSR akorát při tom bude téci ještě více krve.

Lišák FOX 27.11.2008 11:55

Re: nebude dlouho trvat a na hranicích budou připraveny německé tanky

Ústavní soudci jsou vlastizrádci!

Tx 27.11.2008 6:10

Aniž bych

chtěl polemizovat s některými příspěvky, které ani tak neukazují na informovanost jako na stranické klapky na očích, musím přiznat, že jsem u autora nikde chybu v argumentaci nenašel. Je to skutečně tak, že jsme vstupovali do poněkud jiné EU, než jakou nám teď servírují velice zásadní změny prostřednictvím LS. Argumenty, že "protože Klaus je proti LS, je proti EU" jsou poněkud demagogické. Obrat u p. Topolánka (a vůbec vedení ODS) je  opravdu poněkud zvláštní. Jinak se nestačím divit, že ÚS nenašel ani nejmenší rozpor s ústavou. To je totiž ve skutečnosti vyloučeno. Při podrobném srovnávání jednotlivých článků by se tam nepochybně rozpory našly. Proto taky p. Klaus řekl, že je to rozhodnutí spíš politické než právnické. Psát "Topolánek lže, protože je předseda ODS" je stejně "inteligentní", jako napsat, že Rath lže, protože je pravá ruka Paroubka. Ne. Lže a chová se jako diktátor, protože je Rath. Ostatně, když už jsme u těch dvou, Topolánek o "noci dlouhých nožů" mluvil, Rath ji uskutečil již v den nástupu.

franta 27.11.2008 8:54

Re: Aniž bych

Pokud pan Klaus tvrdí, "že jsme vstupovali do poněkud jiné EU" než je dnes, má docela pravdu. Ale zase na druhou stranu to svědčí o jeho obrovské naivitě a neschopnosti předvídat i velmi blízkou budoucnost (což je u prognostika tím víc zarážející) ! EU totiž od svého založení (ať už se jmenovala v různých fázích svého vývoje jakkoliv) neustále pokračuje v integraci své spolupráce ve všech oblastech. Pokud si pan Klaus myslel, že okamžikem jeho podpisu pod přístupovou dohodou, se tento proces zastaví a EU bude už navěky udržovat jakýsi status quo, pak se hluboce, ale opravdu hluboce mýlil !    

Pavel Urban 27.11.2008 11:01

Jsme členy EU nebo ne ?

Jestli ano, pak nejde o to, zda se ten proces zastaví. Jde o to, že my máme právo ho zastavit. Jestli je to rozumné nebo ne je jiná otázka, ale to, jestli Česká republika schválí či neschválí Lisabonskou smlouvu je věcí našeho rozhodnutí (respektive rozhodnutí našich politiků). Ne prognóz.

Martin 27.11.2008 5:58

Lzi a blaboly

ale vyjmecne ne Topolankovy. Vzdyt tady co odstavec to prazdny fraze bez argumentu a nenavistna hesla.

L 27.11.2008 7:52

Re: Lzi a blaboly

Nejspíš jste článek nepochopil a proto jste napsal nenávistnou prázdnou frázi.

Nomen 27.11.2008 4:06

KDo v ODS nelže???