8.5.2024 | Den vítězství


Diskuse k článku

EVROPA: Stínový ministr Poche potopil Maďarsko

Volně se pohybující ve strukturách Ministerstva zahraničí Miroslav Poche hlasoval pro zahájení sankčního řízení s Maďarskem. Pro hlasovali i poslanci za TOP 09, STAN a ČSSD. Odpadlíci z ANO se stali „zrádci“.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
D. Rucker 17.9.2018 7:06

Skvěle napsané!

J. Fridrich 17.9.2018 6:58

Hamáček s Pochem jen potvrdili našim občanům, co jsou

Hamáček s Pochem jen potvrdili našim občanům, co jsou zač - ale oni je, jak je vidět nejen neschopný, ale jsou i NEBEZPEČNÍ pro naši zemi v této době, kdy se rozhoduje o osudu celé Evropy. Jinak je hezké, že oni likvidují nevolitelné a škodlivé SOCANY. Mad'aři s Orbánem skvělě, také Poláci výborně. Probouzí se další země, např. Itálie, Rakousko..

Z. Čábelka 17.9.2018 6:50

Lidový dům, co z něho bude.

Tak jsem měl to "štěstí", že jsem musel chodit s odporem kolem bývalého Lidového domu, kde bylo muzeum samotného V. I. Lenina a MDH. Stejně tak jsem kolem chodil, když se tam srocovali a společně sosali komunističtí odpadlíci, kádrové rezervy StB, zasnění idealisti spolu se šíbry a tzv. lobbisté s deštěm pro každého, hochštapleři a sprostí podvodníci spolu s podnikateli a se všeho schopnými a spasitelnými ekonomy. Naštěstí je stále naděje, že krach této akciové a opravdu neziskové společnosti bude již brzy završen po právu majetkovou exekucí, a to dříve než celého tohoto státu. Doufám, že to stále ještě muzeum MDH se jen maličkostí změní na MHD :o). Bude tak pro radost i našich malých dětí co se obsahu týče i vábnosti dosud stále i morálně pomočeného objektu pro nás starší.

K. Novák 17.9.2018 6:36

Poche zřejmě ví, co dělá.

A výroky Hamáčka ohledně sirotků a Maďarska naznačují, že skutečným předsedou ČSSD není on a že post ministra zahraničí ČR zůstane ještě dlouho neobsazený.

J. Huml 17.9.2018 4:53

Pan Poche je presvedcen,

ze sazi na rychlejsiho, zdravejsiho kone. Docka se sve odmeny.

M. Mikulec 17.9.2018 4:39

Poche nemusi

delat zadne protizemanovske schvalnosti. On je tak sebejisty v tom, co dela, ze nema zadne zpetne zrcatko. Presne jako eurounijni parni valec.