1.6.2024 | Svátek má Laura


Diskuse k článku

EVROPA: Snižme si kvóty

Pokud vláda chce dostát prohlášením svých představitelů (Sobotka, Babiš, Zaorálek), pak by měla aktivně bránit přijetí kvót na žadatele o azyl - přinejmenším v té podobě, jak byly navrženy.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
D. Polanský 5.6.2015 8:51

Re: Rozpusťme Evropskou unii na Lisabonské smlouvě a

Vždyť stačí vystoupit, nedramatizujte.

K. Janyška 5.6.2015 8:28

Rozpusťme Evropskou unii na Lisabonské smlouvě a

postavme ji na smlouvě negativní. To jediné řešení všech problémlů na evorpslém kontinentě... Dzp.

Z. Švrček 5.6.2015 7:42

Vláda hraje jen divadlo

Tahle silně levicová vláda (ano, včetně ANO) má docela problém. Kdyby to myslela vážně, koordinovala by postup od začátku se svými europoslanci, už kvůli dobrému svědomí a ochraně národních zájmů. Ti však všichni do jednoho hlasovali v souladu se socilaistickou internacionálou v EP pro přijětí kvót. Toho si tato vláda musí být vědoma a proto jen hraje divadlo pro své vliče, kteří kvóty něchtějí.  Je si vědoma i toho, že si to může dovolit, protože EU použila ustanovení Lisabonské smlouvy a vláda to dopředu musela vědět, pokud v ní nesedí totální ignoranti (což nevylučuji). Nyní je každá rada drahá a pokud EU bude pokračovat ve svém sebezničujícím kursu (nejen ve věci uprchlíků), povezeme se s Evropou na jejich sáňkách vzrůstající rychlostí, ať si naši vládní panáci rozkecávají co chtějí. Problém této loutkové vlády tkví v tom, že každý soudný volič (pomíjím tu třetinu blbů, kteří dodnes věří Babišovi, Sobotkovi a jejich slibům) toto musí vidět. Jsem zvědav, jak dlouho lidé ještě budou ignorovat blížící se krach, nechodit k volbám a tím umožnit pokračování vlád kreatur, které na nás všechny zvysoka kašlou, pokud ovšem nejde o výběr daní a naše hlasy.

J. Hejna 5.6.2015 7:19

Re: EU.politici mají největší strach z rozpadu EU

Asi máte pravdu, i když by to pravděpodobně bylo dost složité; ale "skřípějíce"!

P. Selinger 5.6.2015 6:47

V utečeneckých zařízeních vařit menu pouze z

vepřového bůčku a tuto informaci veřejně vyhlásit do celého světa !

M. Krátký 5.6.2015 3:37

nemáme a nikdy mít nebudeme "vyřešeny!

naše cikány, tak si kvóty může Brusel strčit

J. Kanioková 5.6.2015 2:22

Re: Kvóty NEBRAT ! Nenechat si nic takového vnutit !

Že prý na řeckém ostrově Kos není problém s uprchlíky? Jsou zde poněkud jiné informace. - http://jdem.cz/bsdhg8

Tolik bere pracující rodina. A takhle si žijí přistěhovalci, vylepil politik na plakátu a slavil úspěch. V poklidné evropské zemičce - http://jdem.cz/bsdhk9

Naštvaní uprchlíci: Hádali se kvůli wi-fi a v Evropě se cítí jako vězni - http://jdem.cz/bsdkw4

Uprchlíci se hromadí pod Alpami. - http://jdem.cz/bsdky9

Zatýkání pro úplatkářství v péči o uprchlíky - http://jdem.cz/bsdkz9 ..... Od počátku roku přišlo přes Egejské moře 45.000 lidí, což je nárůst o více než 500 procent, řekl šéf Frontex Fabrice Leggeri ve středu v Paříži.

J. Kanioková 5.6.2015 1:47

Kvóty NEBRAT ! Nenechat si nic takového vnutit !

A Zaorálka zaorat:))) "Jediným způsobem, jak tomu zabránit, je postavit řadu lodí a nepustit je do země, řekl senátor Kubera" S čímž plně souhlasím, nebo s jakýmkoliv systémem, který tuto invazi kategoricky a nemilosrdně zastaví.

Je sebezájem morálním zlem? Altruistická etika v tomto problému může mít jen jediný důsledek - civilizační úpadek naší západní civilizace.. je to úprk rozumu! Nic nemůže líp ilustrovat propast mezi vznešeným pojetím lidských práv a tím, jaké to v praxi často mívá špatné konce. Evropa nemá na to být spasitelkou muslimských mlaďochů. A nemá sebemenší morální právo pro jejich budoucnost obětovat budoucnost občanů Evropy, jejichž předkové ji zkultivovali. A už vůbec k tomu nemá ekonomický potenciál. Bruselská aristokracie ji vede do záhuby. Tahle pokrytecká hra na mesiáše MUSÍ skončit.

Deficit jen na našem českém důchodovém účtu letos dosáhl částky 5,12 miliardy... a co další sociální fondy? A nezaměstnanost?

Vzhledem k jídlu a ubytování: Vzpoury v azylových táborech - http://jdem.cz/bsdfk8

NAPĚTÍ V ITÁLII ROSTE NAD TÍM, CO DĚLAT S NELEGÁLNÍMI PŘISTĚHOVALCI - http://www.breitbart.com/national-security/2015/06/03/tensions-rise-in-italy-about-what-to-do-with-illegal-immigrants/

H. Lukešová 5.6.2015 0:22

Přijímat křesťany ze Sýrie, ano,

přijímat muslimy a černochy ne. Protože všude tam, kde žije početná muslimská a africká kolonie, narůstá počet brutálních zločinů, vražd, znásilnění, krádeží, demolicí aut a bytů, rabování obchodů. Musíme říci, že tady žádné teroristy, vrahy, násilníky, lupiče, drogové dealery a líná nemakačenka nechceme. Máme dost svých potřebných lidí, nemůžeme dovolit, aby kvůli nějakému "uprchlíkovi" zemřel náš Čech z důvodů, že se mu nedostalo lékařské péče. Pomáhat křesťanů ze Sýrie a Iráku, jednoznačně ano, ty ostatní muslimy a černochy ne.

L. Křivan 5.6.2015 0:12

EU.politici mají největší strach z rozpadu EU

a tvrdí, že jakmile vypadne z EU první země, tak se EU zhroutí. (a oni přijdou o koryta). To se dá využít, a vláda může prohlásit: " Nepřijmeme ani jednoho negra, ani jednoho muslimáka, a když se vám to nelíbí, tak vystoupíme z EU" 

Z toho mají šílený strach a tak na náš požadavek "žádné kvóty immigrantů" skřípějíc zuby přistoupí.