26.4.2024 | Svátek má Oto


Diskuse k článku

EVROPA: Situace vyžaduje odpovídající reakci státu

Nedávno na stránkách Práva Antonín. Rašek pojmenoval fenomén islámského terorismu na našem kontinentu jako možnou „izraelizaci“ Evropy. Měl tím jistě na mysli fakt, že budeme zřejmě stále víc vystaveni útokům nenávistných džihádistů, aniž budeme schopni tuto hrozbu úplně eliminovat.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Z. Lapil 6.6.2016 12:32

Re: Snad by bylo reseni

Obávám se, že narazí na logistiku a peníze.

Nechť je v Evropě 50 miliónů muslimů (nebo plešatých nebo kohokoliv; jsem počtář, ne rasista) průměrného věku 70 let, což je zhruba pravda. Při prostém zachovávání jejich počtu je třeba "obnovit" každým rokem 1/70 počtu čili nějakých 700 000 lidí. Z toho mi vychází, že je třeba odlifrovat ročně nějakých 700 000 batolat plus nějaké ty rodiče, protože čekat 70 let na vymření zbytku asi není to správné.

K tomu ten milión dva tři nově příchozích, prostá reprodukce je taky absurdně optimistický předpoklad, takže to vidím na "odsun" nějakých 10 miliónů lidí ročně, chceme-li se my ještěnedůchodcialeužskoro dožít muslimůprosté Evropy. Což mi připadá docela neschůdné.

Osobně mi pořád připadá jako podstatná součást řešení důsledné vymáhání zákonů. A nějak o tom pořád neslyším, natož abych to viděl.

M. Červeňák 6.6.2016 9:38

Práva Antonín

je stejně tajemná postava jako Šándor Andor...

P. Sulc 6.6.2016 1:08

Snad by bylo reseni

muslimy pochytat jako skodnou a vratit zpet do Afriky, ne? Pokud je budou Evropane lovit v mori jako tresky a vozit si je domu, problem se nevyresi. A tohle je jeste mirna alterativa, humanni.