3.5.2024 | Svátek má Alexej


Diskuse k článku

EVROPA: Pravda vítězí, jen to chvíli (40 let) trvá

Po 70 letech od nástupu komunistického režimu je dobré si říci, že je to především lež, která stojí na začátku totality. Lež je stále stejná a ohrožuje nás i dnes.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
A. Nový 16.3.2018 14:31

Re: Vy máte ne vymytý,

Rusák nikoho neohrožoval píšete vy, ne já, net zero. Evidentně dočista dočista.

P. Vaňura 16.3.2018 13:04

Tak např. roku 1998 PODPÁLILI čtyři mladí

muslimští migranti ve Švédském Goteborgu budovu diskotéky. 62 lidí uhořelo a nějakých 190 bylo zraněno, zoufalí lidé, kteří museli před ohněm utéci na střechu, skákali dolů z výšky třetího patra!

Putin hadr...

P. Vaňura 16.3.2018 13:34

Tady je zpráva o tom požáru - ze seznamu velkých požárů

30. října 1998. Při úmyslně založeném požáru na diskotéce ve švédském

Göteborgu zahynulo 63 lidí a 190 osob bylo zraněno. V červnu 2000 byli

čtyři žháři íránského původu odsouzeni v rozmezí od tří do osmi let.

V. Podracký 16.3.2018 13:56

Re: Tak např. roku 1998 PODPÁLILI čtyři mladí

Putin přece nemá zájem upalovat nějaké lidi na diskotéce. Jinak samozřejmě, tajné služby se vždy chovaly podle svého a odstraňovali v krajním případě i osoby. Třeba na Slovensku. Jenom mi nesedí, že Nemcov zemřel pod okny Kremlu v době, kdy to Putin nejméně potřeboval, nyní se jedná zase o načasování takové, aby mu to uškodilo. Nevěřím, že by byl tak hloupý.

J. Svoboda 16.3.2018 11:22

Re: Autor opět perlí!

Pletete si globalizaci a snahy o federalizaci EU a to fakt není to samé.

Pěkný den.

T. Hraj 16.3.2018 12:05

Re: Autor opět perlí!

Není, ale filozofie je tatáž.

J. Kanioková 16.3.2018 14:28

EU se nesnaží o globalizaci Evropy ?

M. Pesat 16.3.2018 10:04

jak pise soudruh modrobolsan Fridrich

"Čímpak to je, že v zemích, kde vládne levice-komunisté nic NENÍ ? Nyní se to týká Kuby, KLDR, Venezuely ( tam je to vskutku velké " umění " mají obrovské množství ropy a bývala to jedna z nejbohatších zemí Jižní Ameriky..),"

jak pise soudruh modrobolsan Fridrich, Tak kuprikladu China, soudruhu Fridrichu, ano, soudruhu, Cehuni uz delaji jako levna pracovni sila v china fabrikach.Ono to neni tak jak vam vyplachuje politruk v modrem koutku, ono je to spise o mentalite, proto je pitomost michat brambory s ananasy, Cuba/Venezuela a vlastne vubec latinos, na celem svete nenajdete bohatou zemi mluvici spanelsky/portugalsky, dokonce i materske zeme=Spanelsko/Portugalsko patri v ramci bohateho/vyspeleho sveta do spodni poloviny. Puerto Rico kam USA cpou penize cca 80 let, stejne jako SSSR sveho casu na Cuba, tak to je permanentne v dluzich. KLDR, tak tem zvastum co pise cesky mainstream a obecne media na zapade, tomu muze verit jen jeliman/modrobolsan/parta Lzi a nenavisti.Ona KLDR nebude zadny trhak ale zapomente na to zeby tam byla takova bida/hlad/chudoba/zaostalost jako v Bangladesh/Burma/Laos/Kambodia. Jiste je to tvrda diktatura, ale technologicky/kadry/zivotni urovni vyspela zeme, podle toho co ctu na BBC clanky od lidi/cizincu co tam byli/ziji.Zeme ktera zvladne jaderne technologie a raketovou techniku, ta na to musi mit odborniky/vedce/techniky a samozrejmne prumysl/technologie. Koneckoncu, presne o tom pise soudruh Podracky, drive vam/nam lhali/vyplachovali mozky rudoboklsevici/Moskva a dnes vam vyplachuji kebule modrobolsevici/zapad/USA/Brusel. A proc hospodarstvi za rudobolsevika slo do kopru, to vam reknu presne, protoze soudruh Fridrich a vubec modrobolsani a parta Lzi a nenavisti porad stali fronty na toaletak, namisto roztaceni kol petiletky. Soudny soudruh, jako napr. ja, ten sel do obchodu a bezne si toaletak koupil. A ted hura do me, soudruzi modrobolsani-kavarnici.

Cest :-)

P. Vaňura 16.3.2018 13:21

Pane Pešat, také Stalinův SSSR dával obrovské prostředky

na válečný průmysl a nakonec měl i vodíkovou vombu a raketovou techniku. Přesto tam lidé umírali hladem!

Analogie s režimem dynastie Kimů se přímo nabízí!

A. Nový 16.3.2018 13:53

Re: Pane Pešat, také Stalinův SSSR dával obrovské prostředky

Snažit se přesvědčit bolševika Pešata o něčem je kontraproduktivní. Pešat má bolševika v genech. Pochází z rodiny bolševiků, kteří se doma oslovovali soudruhu, soudružko.

R. Langer 16.3.2018 16:08

Re: jak pise soudruh modrobolsan Fridrich

Soudruhu, není nic jednoduššího, než se do těch vašich vysněných rájů odstěhovat a dokázat tak, že si za svou pravdou stojíte. ;-)

Ale tam by, vás mohli popravit jako imperialistického agenta, tak bacha na to! :-D

D. Polanský 16.3.2018 8:50

Atak globalistů je veliký,

popravdě ani na zásadní odpor nenaráží. Mají pod kontrolou řadu vysokých postů, postupně prosazují jednotné evropské šablony a evropskou rétoriku. Šikovně manipulují např. s Ruskem. Náš společný nepřítel, spojme se! Jinak zdravý sebevědomý nacionalismus není nic zlého, bez něho by nikdy nevznikly moderní národy. Stejně i rasismus, který podporuje zdravou soutěž mezi národy a rasami, viz Ch. Darwin. Nebo neplatí? A když neplatí, co platí?

P. Princ 16.3.2018 9:39

Co platí ?

Druhý zákon termodynamiky (ten o entropii).

Evoluční vzestup druhu (civilizace), hnaný zdravou soutěží mezi druhy (civilizacemi), má jen omezenou platnost. Evoluce zná i zánik druhu (civilizace). Lidově řečeno : žádnej strom neroste do nebe.

I. Schlägel 16.3.2018 11:12

Re: Co platí ?

To neroste, ale některé stromy chcípnou nedlouho po svém vyklíčení. Je na výběr, ne, že ne.

P. Aron 16.3.2018 12:35

Re: Co platí ?

Taková drobná oprava. Zákon o entropii je třetím zákonem termodynamiky a platí pro uzavřený systém. Země, Sluneční soustava atd.jsou systémy otevřené. To co máte na mysli a s čím souhlasím je trochu něco jiného.

J. Svoboda 16.3.2018 8:43

Pokusy globalistů - žid z volstrítu?

O. Uživatel 16.3.2018 9:25

Uživatel požádal o vymazání
T. Hraj 16.3.2018 9:30

Re: Pokusy globalistů - žid z volstrítu?

Že je žid je nepodstatné. O "vrazích" nikdo nemluví. Ale že Soros investuje (nemalé) peníze na podporu určitého myšlenkového proudu (který autor celkem výstižně nazývá globalismem) je fakt.

J. Svoboda 16.3.2018 9:46

Re: Pokusy globalistů - žid z volstrítu?

Organizuje spiknutí, které dělá z celé EU pokusného králíka. Třeba na Slovensku se spolčil s prezidentem a zosnoval tam státní převrat. Ne to není nadsázka, najděte si tiskovku premiéra Fica. No jo, ale já tohle fakt nežeru, ani když jsem v soudech docela opatrný.

Pěkný den.

M. Varadinková 16.3.2018 10:44

Re: Pokusy globalistů - žid z volstrítu?

Ale toho žida a vólstrýt do toho trapně taháte jenom Vy, průhledný agitátore.

S. Netzer 16.3.2018 10:51

Re: Pokusy globalistů - žid z volstrítu?

Toho žida "do toho trapně tahá" Orbán, objekt autorova obdivu, pokud jste si ještě neráčila všimnout.

T. Hraj 16.3.2018 11:09

Re: Pokusy globalistů - žid z volstrítu?

Opět to zbytečně vyhrocujete (ona ta diskuse potom má takové lepší grády, že).

Autor pouze v hrubém dělení Orbána řadí mezi antiglobalisty (čemuž dává znaménko +). O ztotožnění se s každou Orbánovou myšlenkou nebo o svém obdivu k němu se nezmiňuje.

M. Varadinková 16.3.2018 11:20

Re: Pokusy globalistů - žid z volstrítu?

Ne. Orbán říká Soroš, Svobodný říká žid a vólstrýt. To je dost podstatný rozdíl. Svobodný je nejspíš sorošovec, který tady trolí, aby odvedl pozornost od podstaty věci. Ta totiž nespočívá v tom, že Soroš je žid, ale v tom, co Soroš dělá a podporuje. Předtím pomáhal svrhávat Mečiara (jak přiznal sorošovec Šimečka), teď usiluje o svržení Fica. Dělá tak za svoje prachy ze Slovenska (a nejen z něho) banánovou republiku.

T. Hraj 16.3.2018 11:00

Re: Pokusy globalistů - žid z volstrítu?

Nejsem Ficův obhájce. Z jeho prohlášení závěry nedělám.

Měl jsem spíš na mysli Sorosovu universitu nebo finanční podporu neziskovkám určitého druhu a podobně. Je to jeho svaté právo (jsou to jeho peníze), ale že tím tlačí určité myšlenky je zřejmé.

J. Svoboda 16.3.2018 11:20

Re: Pokusy globalistů - žid z volstrítu?

To ale nestačí na naznačování (ne vaše), že je za celosvětovým spiknutím, které například z EU dělá pokusného králíka. Soroš momentálně frčí víc, než ilumináti a tak ho šiřitelé spikleneckých teorií zmiňují všude a vrchol je pak v ústech premiérů, jako vnější nepřítel. Jak jsem psal, to neskousnu.

Pěkný den.

M. Varadinková 16.3.2018 11:27

Re: Pokusy globalistů - žid z volstrítu?

Celosvětové spiknutí, světové židovstvo a vrahy z vólstrýtu do toho taháte jen Vy, trolle. Jiným to podsouváte jen proto, abyste zlehčil a zamlžil fakta.

Nemá snad Fico pravdu v tom, že Kiska se sešel se Sorošem za zády diplomatů? Chcete zpochybňovat tvrzení sorošovce Šimečky (bylo tady odkaz na video), kde přiznává, že Soroš pomáhal při svrhávání Mečiara?

A já se ptám: kdo dal/půjčil Kiskovi peníze do začátku jeho podnikání (na úvěrovou firmu potřebujete setsakramentský kapitál, na to si těžko vyděláte v pozici pomocného stavebního dělníka)? Kdo založil Bakalu, aby měl miliardy na nákup OKD, když je prokazatelně (dle amerického rozvodového soudu) mít nemohl?

A. Nový 16.3.2018 14:07

To evidentně není pro vás z Čubistánu žádný problém

A co takhle Babiš, kde ten vzal prachy na zbohatnutí? Proti němu jsou Bakala a Kiska hokynáři.

M. Varadinková 16.3.2018 14:16

Re: To evidentně není pro vás z Čubistánu žádný problém

Od Soroše těžko. To by dnes Babiš byl miláčkem pravdoláskařských médií a neziskovek. Což není.

A. Nový 16.3.2018 14:39

Odkláníte

Zkuste zapřemýšlet přímo hlavou, nad tím co jsem napsal. O tom, že Babiš má prachy od Soroše nikoliv.

M. Varadinková 16.3.2018 15:11

Re: Odkláníte

Jenže řeč byla o Sorošovi, takže se běžte se svým odkláněním a věčným osobním napadáním třeba vycpat.