7.5.2024 | Svátek má Stanislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Gregory 17.8.2008 20:42

Re: Re: Re: Re: Re: !!!

Tak vida , takhle přesně to vypadá když se někdo snaží o slušnost v přítomnosti individuí jako je např, hrad . Jen jsem najel na jeho příspěvek , už jsem měl poslintaný monitor zevnitř .

Standa 17.8.2008 8:48

Aby pan Procházka

také jednou sundal klapky z očí. Toto, píše sobotní britský hospodářský deník Financial Times, bylo včera v uprchlickém táboře Alagir trvalým refrénem. "Gruzínská vláda prostě zešílela... Gruzínci přišli a všechny zabili. Kdo za to může, je to Saakašvili? Vypálil všechny domy a dokonce zapálili i školu a všechny nemocnice. Nic nezůstalo. Všechno se to stalo v jednom okamžiku," svědčila Bessateva. "Chtěli zničit celou Jižní Osetii v jediné noci. Oblíčili a zničili všechny tyhle vesnice." Vojáci, kteří vstoupili do její vesnice, hovořili gruzínsky, i když ona i celá řada uprchlíků z téže vesnice svědčí o tom, že útočící vojáci také hovořili jazyky, které místní lidé neznají. Mnoho uprchlíků se také ptá, kde Gruzínci vzali všechny ty těžké dělostřelecké zbraně, které dosud nikdy v tomto regionu nebyly použity. "Musely to být jednotky NATO. Gruzínci neumějí střílet," řekla jedna žena. Ty dělostřelecké zbraně mají z Česka a poradci jsou Američané a asi i Češi. Kdopak jiný by ukazoval Gruzíncům jak střílet z Českem dodaných raketometů. Nevím, co Čechům udělala holčička z Jižní Osetie, že ji pomohli zavraždit!

Gregory 17.8.2008 9:58

Re: Aby pan Procházka

Nechci být cynik , ale něco jiného je číst , a něco jiného je věřit . Jakpak asi věděla že jsou z Česka ? A asi to trvalo dost dlouho než ji ruští poradci naučili co má vykládat . A zatím jsem neviděl žádné dokumenty s hromadami mrtvol ( ne že bych o to stál ) . Kdyby byly ,určitě by se Rusové pochlubili . Taky by to mohla být druhá Katyň . Když někdo lže neustále , těžko mu věřit . A Rusové vždy lhali , lžou a lhát budou .

Mard 17.8.2008 11:07

Re: Re: Aby pan Procházka

Rus řekne pravdu, jen když se splete ;-(

Hrad 17.8.2008 14:42

Re: Re: Aby pan Procházka

Jako v Kuvajtu za války zvané Pouštní štít. Mám na mysli ne bomby, zapálené ropné vrty, ale mediální zdůvodnění. http://cs.wikipedia.org/wiki/V%C3%A1lka_v_Z%C3%A1livu

http://www.guardian.co.uk/Archive/Article/0,4273,4270014,00.html

Lada 17.8.2008 8:20

Panu Procházkovi

Pan Procházka píše: "Jedno je přesto jasné. Při dlouhodobém plánování obrany není moudré pokaždé spoléhat na hlas ulice." Je tedy vůbec moudré při volbách (nyní senátní a krajské) spoléhat na hlas ulice? Nebo to už zařídíte jinak v zájmu "všeho lidu"?

stínový občan 17.8.2008 9:28

Re: Panu Procházkovi

Zlatá slova, paní kolegyně, trefa do černého!R^!

Moshe 17.8.2008 3:06

Svine zlodejsky.

Jak se ti zidi exponujou, co tak zaplatit Cesku ty zlodejny Zelezny a spol? Rusku Abramovich  Yukoshevsky a pod? Postrilet ty zlodeje jediny reseni. Tu svini ozralyho Yelstina.......

 

jirka.s. 17.8.2008 9:29

Re: Svine zlodejsky.

Uf, to byla ale fuška, viď? Ta vytříbená gramatika, ten vzletný pathos, ta úžasná syntaxe! Neuvěřitelné! Abys tu námahu teď spláchl alespoň půllitránkem vodečky, ne? Nebo sis snad dal už před tím ? ;-(

Kačka 16.8.2008 23:49

Svoboda projevu na Fox News!

http://www.youtube.com/watch?v=oka1J_M5-vk&feature=related   = záznam rozhovoru redaktora Fox News s dvanáctiletou dívkou osetinského původu a její tetou, které podávají očité svědectví o agresi proti osetinskému národu. Je však zřejmé, že průběh rozhovoru se poněkud vymkl představám editorů. Zejména poté, kdy dívenka poděkuje ruským jednotkám za mírovou operaci a její teta označí za hlavního viníka událostí M. Saakashiviliho. Nejen tato slova, ale rovněž závěrečný pokus o manipulaci stojí za zhlédnutí.

Abonent 17.8.2008 1:33

Historie se opakuje : Agrese proti menšině je potrestána, zachránění děkují osvoboditeli

Zdar soudružko Kačko ! S potěšeným úžasem zjišťuji, že již umíš i jiná česká slova než "bla bla". Gratujuji !   R^

Tvůj příspěvek o gruzínské agresi a ruských osvoboditelích doplním jednou fotografií. Byla pořízena v obdobné situaci.

Ozbrojenci drzého státečku, který se pár let předtím odtrhl od státu velkého kulturního národa, terorizovali příslušníky národnostní menšiny. Sousední stát dlouho upozorňoval na toto nepřípustné násílí, na porušování lidských práv, ale marně.

Agrese proti národnostní menšině, usazené v pohraničních oblastech, stále vzrůstala. Představitelé této menšiny chtěli obnovit částečnou samostatnost, o kterou je připravil ozbrojený zásah drzého státečku. Neuspěli; požádali tedy o ochranu sousední mocnost.

Nakonec, po rúzných jednáních, se dobrá věc podařila. Národnostní menšina byla zachráněna, drzý agresor potrestán, jeho územní celistvost již nebyla na pořadu dne. Vděční sudetští Němci vítají svého zachránce : http://www.thirdreichruins.com/Eger1.jpg

Kačka 17.8.2008 1:54

Re:

Co to má společného s tím, že psychopat a válečný zločinec Saakašvili zbombardoval spící město svých občanů, a s tím, že média manipulují zprávy?

Abonent 17.8.2008 2:31

Pro s.Kačku : Co mají společného zločinci Saakašvili a Beneš

Vážená a milá s. Kačko !

Jsi zřejmě těžce vyčerpána náročnou prací pro Stranu a lid, jinak bys tak neblábolila. Tedy speciálně pro Tebe, lidově řečeno "po lopatě" :

Naprosto stejně jako Saakašvili, i zločinec Beneš poslal ozbrojence na národnostní menšinu v pohraničí. Média tehdy manipulovala zprávy přímo masivně. Jen Rudé Právo (a německý tisk, samozřejmě) psalo pravdu. 

Stejně jako v případě tzv.agrese proti Gruzii, zasáhla sousední mocnost, a vzala své krajany (resp.občany) v ochranu proti agresivnímu a drzému státečku, který si činil jakési nároky na území národnostní menšiny.

V případě bývalého Československa (jež se 20 let předtím věrolomně odtrhlo od mateřského státu), dohoda mocností předcházela mírovému zásahu. V případě Gruzie (jež se před 18 lety  věrolomně odtrhla od mateřského státu) bude dohoda mocností následovat. To je vše. Tak Čest !

Kačka 17.8.2008 2:47

Re:

Srovnávat Osetii a Abcházii se Sudety je dost velký úlet, soudruhu Abonente. Zjistěte si fakta.

stínový občan 17.8.2008 9:38

Re: Re:

R^! Navíc je velice úsměvné tvrdit, že se Československo odtrhlo od "mateřské země", jíž je v popsaných souvislostech míněno Německo. To by měl stařičký mocnář radost, kdyby věděl, co mu všechno před rokem 1918 patřilo.

Lada 17.8.2008 8:08

Re: Pro s.Kačku : Co mají společného zločinci Saakašvili a Beneš

Na takovou hloupostí a omezeností musí normální člověk jen kroutit hlavou.

jirka.s. 17.8.2008 9:06

Re: Re: Pro s.Kačku : Co mají společného zločinci Saakašvili a Beneš

No, tak to tvá hlava je evidentně naprosto v bezpečí! ;-)

Lada 17.8.2008 8:22

Re: Pro s.Kačku : Co mají společného zločinci Saakašvili a Beneš

Oprava: Nad....

Hrad 17.8.2008 8:31

Re: Pro s.Kačku : Co mají společného zločinci Saakašvili a Beneš

Když se tě zeptám, jak jsi ke svým poznatkům přišel, určitě odpovíš že to nejsou poznatky, ale tvé názory. Nebo mě usadíš odseknutím: "používám pouze své hlavy", blbečku. Při tom tvé předcházející komentáře si nezadají se  sžíravou kousavostí gumové žluté kachničky plujíci v koupelnové vaně.  Jenom si říkám, jestli takový odborník jako ty, dokáže současně prdět a žvýkat. Jestli ano, tak tu kachničku beru zpět. 

jirka.s. 17.8.2008 9:13

Re: Re: Pro s.Kačku : Co mají společného zločinci Saakašvili a Beneš

Áááá, tys musel včera, smradlavá zřícenino,  asi vypadat! Ani ti nechutná, viď, koprofágu ? Po takovém tahu ti jako vyprošťovák stačí jenom pár prdů? Ale k obědu si můžeš už zase dát své obvyklé menu! http://galerie.albumfotek.cz/950/ ;-D

Gregory 17.8.2008 10:08

Re: Re: Pro s.Kačku : Co mají společného zločinci Saakašvili a Beneš

No konečně. Pořád jsem si říkal kde vězí velký ideolog " hrad " . Konečně odněkud vyhřeznul a plodí opilecké bláboly . Tak jaká byla včera stranická schůze ?  Sjednotili jste se na společném postupu ? To zas budou příspěvky na úrovni nedokončené ZDŠ v duchu dělnického internacionalizmu .

Abraham 17.8.2008 10:45

Re: Pro s.Kačku : Co mají společného zločinci Saakašvili a Beneš

Naprosto nic. Je diametrálně odlišné spojovat tyto osobnosti   a dějiny. Všichni co si berete do úst Beneše jako zločince jste asi měli dobrou paní učitelku nyní mučednici dříve soudružku na dějepis.Ale  kdybyste museli v roce 1939 prchat do vnitrozemí abyste se mohli opět v roce 1945 vrátit ?  Ano vlivem zmíněné zmanipulované menšiny v pohraničí, kde dopodud žiji . .  

MaR 17.8.2008 2:17

Re: Svoboda projevu na Fox News!

Tak kopírování jo? Tak to já umím tay :o) Moje odpověď z jiného fóra:

Osetinská dívka bude děkovat ruským mírotvorcům, gruzínská potom bude nadávat na ruské agresory :o) Jinak tohle bych nebral jako nějaký důkaz zaujatosti (i když FoxNews stojí za starou bačkoru) - chtěli z nich vytáhnout emoce ze zažitých hrůz, nikoliv politický názor. To je svým způsobem dobře, protože jinak by museli nabídout zároveň obdobný pohled i z druhé strany.

Antirypáček 16.8.2008 23:07

USA HUMANITÁRNĚ BOMBARDUJÍ SRBSKO, RUSOVÉ PŘI OCHRANĚ SVÝCH OBČANŮ PROJEVUJÍ IMEPRIÁLNÍ CHOUTKY

Z TAKOVÝCH LŽÍ BY SE SNAD NEPOZVRACEL JEN OBŘEZANÝ A TALMUD VYZNÁVAJÍCÍ VYVOLENÝ, KTERÝ TÍM SLEDUJE SVÉ OVLÁDNUTÍ SVĚTA

Jakub S. 16.8.2008 23:10

Re: USA HUMANITÁRNĚ BOMBARDUJÍ SRBSKO, RUSOVÉ PŘI OCHRANĚ SVÝCH OBČANŮ PROJEVUJÍ IMEPRIÁLNÍ CHOUTKY

Jé, další antisemitský rypáček!! Dokonce antirypáček. Šma Jisroel. Ale že to trvalo! Kerýpak ty seš? A jak se ti to stalo? To náhlé osvícení?

Abonent 16.8.2008 23:52

Zločiny USA : "Humanitární" bombardování už v r.1944 !!!

V Srbsku nevraždili angloameričtí letečtí piráti poprvé.

Již v prosinci 1944 provedli zákeřný nálet na vlastence a národní socialisty, kteří obětavě bránili svou zemi i celou Evropu proti cizorodému živlu :

http://www.ushmm.org/museum/exhibit/online/ssalbum/?content=2

Samozřejmě, humanitární bombardování (bez uvozovek !) gruzínských měst Ruskou armádou - osvoboditelkou je činem hodným úcty každého roduvěrného Čecha.

Gruzínští imperialisti, ruce pryč od demokratického Ruska !   ;-€

Kačka 16.8.2008 23:54

A jéje, Abonent zase blábolí

Abonent 17.8.2008 2:13

Soudružka Kačka není pomýlená. Jen nerozumí jazyku imperialistů

Soudružko Kačko, já Ti nevyčítám, že nerozumíš jazyku imperialistů.

Ale příště to raději přiznej. Klidně mi přitom vynadej do imperialistických slouhů. Ale když napíšeš to, co jsi napsala, vypadáš jako pomýlená.

Nerozumíš ? Já Ti stručně popíšu, oč jde : angloameričtí letečtí piráti již před útokem na srbské vlastence vraždili podobným způsobem vlastence německé. I tito obětaví národní socialisté bojovali proti cizorodému živlu, jež způsoboval utrpení a války. Z pohřbu těchto vlastenců jsou ony fotografie, na něž jsem upozorňoval. Tak jsi už snad pochopila svůj omyl, že ?

Jak správně naznačil s.Antirypáček IP: 85.71.29.xxx, za všechno mohou ti, kdož chtějí ovládnout svět. Soudruzi rudí i hnědí, o koho jde, přesně vědí : http://www.calvin.edu/academic/cas/gpa/posters/derjude.jpg , http://www.davno.ru/soviet-posters/mir/poster-03.html

A tady, speciálně pro Tebe, milá soudružko Kačko, něco v jazyku Tobě přístupném : http://www.russia-talk.org/cd-history/cd-contents.htm . Tak Čest !

Lada 17.8.2008 8:25

Re: Soudružka Kačka není pomýlená. Jen nerozumí jazyku imperialistů

Abonente, míváte tyto problémy často? Už jste s tím někde byl?

jirka.s. 17.8.2008 9:21

Re: USA HUMANITÁRNĚ BOMBARDUJÍ SRBSKO, RUSOVÉ PŘI OCHRANĚ SVÝCH OBČANŮ PROJEVUJÍ IMEPRIÁLNÍ CHOUTKY

No, ty ses tedy fotrovi taky vyved´ !!! Že s tebou raději neflákl někde o plot! ;-(

BTW: Že ty trpíš bulímií? Druhý příspěvek a druhá zmínka o blití! Nebo jsi dokonce emetofil? Už sis dal dneska "římskou sprchu" ? :-/