2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Diskuse k článku

ENERGETIKA: Drzá holka v čele ERÚ

Ze školních let jsem si uchoval vzpomínku na svéráznou postavu školníka, který se vyznačoval hloupostí, okázale projevovanou hrdostí na členství ve vládnoucí straně a neuvěřitelnou panovačností, s kterou zatlačoval do pozadí ředitele školy.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Urban 11.3.2014 22:09

Pane Jemelíku, dnes Vám tleskám

a děkuji (což nebývá tak často)!

B. Rybák 10.3.2014 19:25

Zcela s autorem souhlasím

Paní Vitásková si zaslouží úctu všech slušných lidí!

P. Vaňura 7.3.2014 15:33

Vitásková má pravdu

A dokonce si myslím, že pan president by právě v jejím případě měl vybočit ze své linie a její stíhání zastavit. Protože COKOLIV, co škodí fotovoltaickým a jiným OZE

tunelářům a ve prospěch občanů ČZ.

Ostatně soudím, že zákon 180/2005Sb musí být zrušen bez náhrady!

P. Vaňura 7.3.2014 15:37

Cokoliv škodí zeleným tunelářům,

je ve prospěch občanům ČR. Doufám, že se dočkám vlády, která se zelenými tuneláři zatočí stejným způsobem, jako zatočili v revoluční Francii roku II s vydřicuchy, kteří si za předchozího režimu pronajímali vybírání daní!

J. Kadeřábek 7.3.2014 17:02

Re: Cokoliv škodí zeleným tunelářům,

A to očekávání přisuzujete vládě socanů, kteří nám tu fotovoltaiku nainstalovali? Jedná se o jeden bilion kč za 15 let. To jsou peníze pro které se i zabíjí.

P. Vaňura 7.3.2014 18:31

Re: Cokoliv škodí zeleným tunelářům,

Této vládě rozhodně NE. Robespierre bydlel v nájmu a nezanechal prakticky žádný majetek.

P. Vaňura 7.3.2014 18:31

Re: Cokoliv škodí zeleným tunelářům,

Této vládě rozhodně NE. Robespierre bydlel v nájmu a nezanechal prakticky žádný majetek.

R. Kulík 7.3.2014 12:45

není to náhodou trochu jinak?

Paní Vitásková je stihaná proto, že stihaní Zemků zastavila, ne proto že je stihá. To opravdu pan Jmelík neví?

M. Malovec 7.3.2014 11:46

Nebude to dlouho trvat

a dny paní Vytáskové v ERU budou sečteny. Začala totiž šlapat na kuří oka politickým podnikatelům z firmy ANO. Jejich bioplynové elektrárny je třeba bezhlavě podporovat(není jim hanba se za to rvát ve střetu zájmů)a pí Vytásková odhaluje další lumpárny. Na ruku ministrovi financí jde samozřejmě ČT a přihlouplý Volner. Čekám, že se přidá i naše oblíbená Nora. A bude vymalováno. Ještě že jsem starý, snad ještě budou mít moji potomci na plyn v krematoriu a elektriku pro úsporné žárovky.

T. Kubín 7.3.2014 6:22

blábol

Pan autor je buď naivní hlupáček, nebo si ho Vitásková platí. To druhé je pochopitelně blábol, ale hodný rávě Vitáskové. Pan autor bez hlubší znalosti věci a bez vybavení schopností porozumět problematice plane svatým rozhořčením nad tím, co si vyčetl ze zpráv, které kolem sebe svatá Alena šíří a dal by za ni ruku do ohně. Jenže pravda je taková, že ta dáma si prostě pro sebe uzurpovala jeden z nějdůležitejších úřadů této země, při jakémkoliv pokusu její šílené kroky korigovat začne ječet o útoku na nezávislost a vymýšlet si paranoidní příběhy o útoku pomocí zastaveného výtahu. Ví velmi dobře, že zákon, pomosí kterého se do křesla dostala, i prakticky neumož%nuje odvolat a to křeslo, do něhož jí pomohla Nagyová/Nečasová opustit prostě nehodlá. Střet zájmů je v jejím případě tak strašný a do očí bijíví, že nevidět jej nelze, ví všichni z branže. Úřad destruuje a když se jí pokusí některá skupina úředníků chabě bránit, tak rovnou šmahem zruší jihlavskou část s okdazem na ucpanou D1. Bez právní odpory zřídí místo ombudsmana jako korýtko pro kámíka atd. atd. Agentka Eva a její rodinné vazby na RWE, profesní CV prošpikované velkými otanáky, to vše jenom potvrzuje to, že kdyby tuto dámu nemilovali Rusové a pantáta Klaus, tak by se v čele ERÚ nikdy octnout nemohla.

K. Kužel 7.3.2014 7:08

Re: blábol

Říkáte, že ředitel/ka ERÚ nemůže být odvolán?

Možná opravdu by to mohl být problém. Ale v zemi, kde parta policajtů s beranidlem pod taktovkou "odvážného právního konstruktéra" může svrhnout jakoukoli vládu, je tento argument naprosto irelevantní.

Paní Vitásková si nemohla být jista ničím kromě nenávisti mocných solárních tunelářů a jejich obhájců.

P. Lenc 7.3.2014 7:33

Re: blábol

Opravdu blábol, ale váš.Kdopak platí vás?

J. Václavíková 7.3.2014 19:41

Re: blábol

Máte pravdu, tahle ženská kamufluje své máslo na hlavě s povoleními, která neměla být vydána, cirkusem kolem své osoby. Rozšířila také fámu, že stíhá solární barony, přičemž vyšlo najevo, že její obvinění byla vykonstruovaná.

L. Novák 10.3.2014 21:01

Re: blábol

No vida, jak zelená magorka Václavíková dokáže "věcně přispět" k obhajobě zjevných "eko"nesmyslů...

J. Tolman 7.3.2014 0:18

Výsledek hledání "Vitásková Alena"

Osoby zapsané ve svazcích komunistického StB:

Vitásková Alena  / 11.12.1956 /Agent/ Ostrava/ Eva /26814

Vitásková Alena  / 11.12.1956 / Tajný spolupracovník /Ostrava /Eva / 2681407

Hrdinný boj bývalé agentky STB a předsedkyně dozorčí rady nadace Václava a Livie Klausových Aleny Vitáskové se solárními barony je opravdu úctihodný