28.5.2024 | Svátek má Vilém


Diskuse k článku

EKOLOGIE: Papaláš si vezl autem zadek na Sněžku

Že je prezident České republiky hulvát s velkopanskými manýry, který ignoruje zákony a vyhlášky, víme už od jeho okázalého porušování zákazu kouření v budově České televize (viz). Teď se ukazuje, že je to putinovsky nebezpečný trend.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Z. Sohorova 15.8.2013 13:03

Re: Bože, ty to vidíš...

  S Vami nic zkouset nebudu je videt ze jste zazrany komunista a nevite  ze lidem ktere neznate se ma vykat.. Jenze u vas je  zbytecne  neco Vam rikat ten kocour na te Vasi fotecce je urite chytrejsi jako Vy  pane soudruhu Mrazku

J. Mrázek 15.8.2013 13:08

Bůh. Prosba k Bohu. Nic ?

Aha, to také nepoberete. To nemá cenu, diskutovat s někým evidentně duševně nevyzbrojeným, je to nefér. Omlouvám se Vám, mějte hezký, jednoduchý den ...

Z. Sohorova 15.8.2013 13:15

Re: Bůh. Prosba k Bohu. Nic ?

Take ze ho budu mit dobry i bez Vaseho prani  Vy dusevne zalozena osobo

J. Mrázek 16.8.2013 6:43

Ani lomení rukama už nepomůže..

Vzdávám to !

M. Starý 15.8.2013 11:40

Ten článek je mimo

Tady přece nejde o to, zda na Sněžku šlapal po svých či se ze zdravotních důvodů nechá vyvést autem Horské služby. Konec konců i minulý prezident, který tam léta chodil "po svých" se po operaci kyčle nechal na vrchol vyvézt autem. Myslím, že kdyby tam takto jel Václav Havel, nikdo by mu to taky nevyčítal. A o to ani vůbec nejde.

Miloš Zeman, než se stal prezidentem, tak neměl potřebu se pouti na Sněžce účastnit - dokonce se označil za "tolerantního atheistu". Teď když se stal prezidentem "dolních deseti milionů" tak "náhle" tu potřebu poslechnout si slova arcibiskupa na nejvyšším kopci Česka má. V tom je to jeho pokrytectví. On potřebuje být viděn novináři (kterými tak pohrdá) a lidem, který ho tak miluje...

R. Langer 15.8.2013 11:44

Re: Ten článek je mimo

Vy si myslíte, že si ateista občas pro pobavení rád neposlechne pár bludů? ;-)

No, nicméně chápu, vy to jako určité gesto asi nevidíte. A dost možná máte i pravdu. Ale třeba taky ne.

J. Boleslav 15.8.2013 12:38

Re: Ten článek je mimo

Mně daleko víc než jeho pokrytectví vadí jeho hulvátství, lhaní, ožralectví a narcismus.

R. Langer 15.8.2013 13:44

Re: Ten článek je mimo

Oproti ostatním politikům se nijak zvlášť nevymyká. Tím neříkám, že mi to nevadí. Ale vadí mi to u všech tak nějak stejně. Nevyberu si.

L. Novák 15.8.2013 13:13

Re: Ten článek je mimo

Zeman tam šel chlastat. :-) A stejně ho konzilium sledovalo...

R. Langer 15.8.2013 11:01

Hm, tak nevím.

O čem že ten článek vlastně byl? O tom, že si pan prezident k někomu přisedl do auta? Nebo to bylo o nějakém podivném spiknutí za účelem ohrožení ekologické biodiverzity KRNAPu pod pláštíkem prezidentské návštěvy?

Pane Březino, máte tohle opravdu zapotřebí?

J. Svoboda 15.8.2013 10:35

Dovoliím si na pana Brezinu otázečkuku

Žere Zeman malé děti? Nepřekvapilo by mě to

P. Běhounek 15.8.2013 10:47

Re: Dovoliím si na pana Brezinu otázečkuku

To nevím, ale že je to nebezpečný uzurpátor moci v zádech s mafiemi okolo Šloufa, o tom není pochyb. Je smutné, že lidé považují za řešení boje s Klausovou galérkou voblu Zemanovi galérky, tak velmi spřízněné s Kalusovou.

J. Svoboda 15.8.2013 10:50

Re: Dovoliím si na pana Brezinu otázečkuku

Ano i Kalousek to říkal

P. Čech 15.8.2013 11:08

Re: Dovoliím si na pana Brezinu otázečkuku

Tu moc, o které zde hovoříte, "uzurpovala" pro našeho pana prezidenta demokratická většina v přímých, většinových, dvoukolových, tedy jedině demokratických volbách. Považujete-li se za demokrata, musíte tuto skutečnost ctít. Vy ji ovšem nectíte a tudíž nejste demokratem. Možná anarchistou (jestli víte co to je) a nebo zastáncem jiné, absolutní diktatury menšiny. O čem je či není pochyb nemůže vyjádřit opět pouze Váš (ale ani můj) názor, ale jen názor většiny.Všechno je to totiž o té demokracii, jestli na rozdíl od našich politiků víte, co to je.

P. Götze 15.8.2013 11:14

Re: Dovoliím si na pana Brezinu otázečkuku

Pane kolego, vitezstvi ve svobodnych volbach neznamena pravo porusovat zakony a pravidla. Prezident ma i sve povinnosti, nikoliv pouze pravomoci. A obrovskou zodpovednost vuci nikoliv svym volicum, ale VSEM OBCANUM nasi zeme. Myslim, ze pan Zeman to jaksi nema na zreteli a koukam, ze vy take ne.

J. Svoboda 15.8.2013 12:07

Re: Dovoliím si na pana Brezinu otázečkuku

Použiji, sice profláknuté, ale jako argýment stále používané. Podejte trestní oznámení.

To se používalo  (kým asi?) pravidelně. když si někdo dovolilpoukázat na nějakou podivnost

J. Boleslav 15.8.2013 12:41

Re: Dovoliím si na pana Brezinu otázečkuku

Bohužel, Ovar není z ústavy za svoje činy odpovědný. Jediná možnost je velezrada, a na tu to tentokrát skutečně nebylo. Leda že by se chrabrý Senát pochlapil a dal na něho jako na Klause ústavní žalobu.

P. Götze 15.8.2013 16:12

Re: Dovoliím si na pana Brezinu otázečkuku

Tady ale nezminuji, ze prezident pacha trestny cin. Vy k funkci prezidenta pristupujete stylem co neni zakazano je dovoleno. Stejnym zpusobem pristupuje Zeman k ustave. Tohle je presne ta krasna cesta ... do pekel. Takhle totiz funguje Putinovske Rusko. Zeman je jeho klonem.

P. Běhounek 15.8.2013 12:15

Re: Dovoliím si na pana Brezinu otázečkuku

o jaké většině muvíte, Zemana NEvolilo necelých 8 milionu lidí z 10,6 mil. a NEvolilo jej 68% oprávněných voličů

V. Váňa 15.8.2013 13:12

Re: Dovoliím si na pana Brezinu otázečkuku

Vážený pane Běhounku, máte to trochu pomíchané.

Musíte se rozhodnout, jestli do kategorie volit nevolit zatáhnete i nemluvňata, a nebo zda se přikloníte pouze k oprávněným voličům.

A pokud jde o voliče, kteří nevolili, ať již záměrně či z lenosti, jako svéprávní občané si museli být vědomi toho, že jejich hlas bude ve skutečnosti rozdělen na dvě části -. větší pro vítěze voleb, menší pro druhého kandidáta.

Všichni, kteří nevolili, tak dali MZ 51% svého hlasu. Kde tedy máte ty statečné nevoliče?

Výjimku tak tvoří jen 2 mil voličů KS.

Z. Sohorova 15.8.2013 13:20

Re: Dovoliím si na pana Brezinu otázečkuku

Zapomel jste dodat ze polovina volicu co dala hlas Zemanovi  ted narika a to jeste bude narikat vic a vic ,kdyz zjitila jakeho zmetka si tam zvolila

R. Langer 15.8.2013 13:45

Re: Dovoliím si na pana Brezinu otázečkuku

Přání otcem myšlenky?

P. Běhounek 15.8.2013 14:02

Re: Dovoliím si na pana Brezinu otázečkuku

1. Ve volbě prezidenta nedochází k žádnému přerozdělování "propadlých hlasů".

2. Obě kritéria jsem zohladnil v 68% NEvoličů Zemana žádná nemluvňata nejsou, ale neudivuje mne, že to nedokážete pochopit, Zemanovci jsou vesměs jednoduší fanatici.

P. Čech 15.8.2013 19:18

Re: Dovoliím si na pana Brezinu otázečkuku

To je ovšem problém oněch 68% voličů. Volit mohli. Já také v druhém kole nevolil, protože jsem nesouhlasil s ani jedním ze dvou kandidátů. To ovšem je můj problém, nikoliv pana Zemana.  Je mi ovšem velmi směšné, jak se mnozí rozhořčují nad skutečností, že byl prezident odvezen horskou službou na Sněžku. Toto považuji za nebetyčnou prkotinu. Na druhou stranu ovšem oceňuji, že se konečně našel prezident, který odmítá diktát politických stran (parlamentních) a nebojí se využívat své pravomoci, dané mu ústavou. Kdyby stejně postupoval v roce 1946 Edvard Beneš, kdyby jmenoval předsedou vlády např. Jana Masaryka (podle ústavy z roku 1920 mohl jmenovat premiérem koho chtěl, stejně jako je tomu dnes) a ne předsedu strany , která "vyhrála " volby - Gottwalda, mohli jsme být dnes někde úplně jinde. To, že použil "zvyklosti" a ne text ústavy, nás stálo dvě generace komunistického útlaku a bezpráví. O tom to je.

J. Schwarz 15.8.2013 13:19

Re: Dovoliím si na pana Brezinu otázečkuku

Já demokratem nejsem, určitě ne vašeho typu. Ať si většina dělá co uzná za vhodné, ale beze mne. já se bez ní, jejích "výdobytků" a "jistot" rád obejdu. Pokud je ta většina opravdu demokratická a tolerantní, bude ráda že po ní nic nechci a nechá mne napokoji. Jestli ne, nejde o žádné demokraty ale o bandu teroristů kterou nemám žádný důvod respektovat či dokonce "mít rád". Tož tak.

M. Vondráček 15.8.2013 11:19

Re: Dovoliím si na pana Brezinu otázečkuku

Nežere, ale chová se jako hulvát. Prezidentování je služba národu, zatím to vypadá, že to funguje obráceně.

R. Langer 15.8.2013 13:46

Re: Dovoliím si na pana Brezinu otázečkuku

Chová se jako každý správný český politik!

M. Pernický 15.8.2013 10:20

Nenapadejte prvního muže.

 Nemusím číst tento článek,z jehož nadpisu mám divnej pocit.Je vůbec možné ,že někoho napadné problematizovat takovou nicotnou záležitost a ještě tím povzbuzovat anti zemanovce ,vyhledávající jakykoliv podnět k dehonestací pana Zemana.Zajimalo by mne ,jestli někteří dehonestatoří a sprostˇací s tímto člověkem jsou schopní diskuze a jestlí jim vůbec dochází,jak je těžké je být v takové funkcí,při tak složitých problémech tohoto státu.

P. Běhounek 15.8.2013 10:32

Re: Nenapadejte prvního muže.

1. Napadat politiky je jednou z hlavních odpovědností občanů.

2. Pokud někdo ne výkon funkce nemá (i zdravotní předpoklady), tak by ji neměl dělat a ne se vymlouvat na její náročnost.

3. Moc by mě zajímalo, co myslítě tím: "tak složitých problémech, tohoto státu".

R. Brzák 15.8.2013 10:11

re: jste hloupý, pane Čechu!: Autor: L. Novák 475 Datum: 15.08.2013 09:18

Jistě jste si povšiml, že pan Čech své téma - které je mnohem zajímavější, než "opilec" Zeman vezoucí se na Sněžku - vkládá skutečně všude (a nikoliv jinde), kde je to možné - tedy kde nachází souvislost, jež mu to umožňuje. Z mého pohledu je toto důkazem schopnosti uvažovat v širokých obzorech, nikoliv mimoňství.