29.6.2024 | Svátek má Petr, Pavel


Diskuse k článku

DOPIS: Milý Ježíšku!

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Rasta 23.12.2005 1:15

sice jsem

poslední na celém světě, kdo by si přál nadále sociální demokracii nebo jiné komunisty ve vládě, ale domnívám se, pane Štěpánku, že politik, který při víceméně náhodné konstelaci voličských preferencí může přijít k nesmírné moci, by se měl vyjadřovat zdrženlivě, jasně a odpustit si hloupé, ač místy vtipné poznámky. Šašků s rozhodovací pravomocí týkající se celé republiky či světadílu už jsme měli snad dost. Je čas na trochu seriozní práce.
kirast 23.12.2005 0:33

Já nevím, jestli Ježíšek existuje. Pan učitel říkal, že je jenom děda Mráz.

Pro každý případ mám připravena tři přání pro kouzelného dědečka, jehož existenci zatím nikdo nezpochybňoval. Kdyby náhodou přišel, tak bych si přál, aby všinchi  lidé na světě : 1) byli zdraví, 2) byli šťastní a 3) byli moudří. Pak by mi premiér Paroubek a jeho parta ani nevadili.
Papušek 23.12.2005 0:32

Milý Ježíšku!

Milý Ježíšku! Byl jsem celý rok hodný... Opravdu moc hodný... Tak co s tím uděláme? Měl bych jeden nápad, Ježíšku. Zbav nás Petra Štěpánka. Čím dřív, tím líp... Vlastně včera už bylo pozdě, Ježíšku. Jo a pozor! Možná se tě bude snažit přesvědčit o své pravdě, tak mu na to neskoč, milý Ježíšku. Ale ty si s ním poradíš. Ježíšku... Co bych ještě napsal? Potřebuju zaplácat ještě trochu místa... Aspoň jednu normostranu... Mám ještě jedno přání, milý Ježíšku. Přál bych si někdy dosáhnout podobného intelektuálního orgasmu, jako Petr Štěpánek při své žurnalistické onanii... Ale vlastně nepřál... Já vlastně nevím, co chci, milý Ježíšku.. Chci jen zaplácat co nejvíc místa... Proč bych nemohl já, když může Petr Štěpánek? Vždyť výsledek je stejný... (Ale já si aspoň reakce na tenhle stupidní blábol přečtu). Takže nejen tobě, Ježíšku, ale všem lidem dobré vůle: Veselé Vánoce a šťastný Nový rok. Co nejvíce Štěpánků do skript žurnalistiky... Tvůj Papušek
Ježíšek 23.12.2005 0:28

Paroubka bohužel odnést nemohu

tenhle kšeft mi vyfouknul kolega Čert.