21.5.2024 | Svátek má Monika


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
vládík 20.1.2007 14:42

Re: Re: Souhlas!!!

Paroubek se dobře učil od Goebelse: Stokrát opakovaná lež je pro nemyslící pravdou.

vládík 20.1.2007 14:41

Re: Topolanek posunul ceskou politiku az na same dno.

Chápu tě, Jene. Ty děláš vše jen pro peníze. Pak (podobně jako Paroubek, Rath a asi ani Klaus) nemůžeš pochopit, že někdo něco udělá i z jiných důvodů.  Stejné argumenty (zaprosanci, kriminálníci) jsem slyšel a četl o těch, kdo se postavili sprosťárnám soudruhů před sametovkou.  Já, když jsem to neudělal jsem alespoň na druhé bezdůvodně neplival.

Mimochodem: Co to znamená, že na někoho něco evidentně našli: že si to myslíš; nebo že to "sdělil" soudruh Paroubek?    Můžeš uvést jediný příklad pomluv, sypaných z úst Paroubka či Ratha, které byly skutečně doloženy nezávislým orgánem?   Že se nestydíš ty bláboly opakovat.

vládík 20.1.2007 14:33

Re: Svet se zblaznil:

Zejména jak nám komunisti zmršili myšlení:  Nikdo nemůže prohlédnout (kdo totiž prohlédl, myslí a to je nebezpečné). Děti mohou za své rodiče (teprve trestu na dětech se rodiče opravdu bojí).

Jene, můžete sdělit, čím jste byl a v jakých jste byl organizacích před rokem 90?  Pokud jste byl příliš mladý, omlouvám vás - nemůžete to nikdy pochopit.

Franta 20.1.2007 14:08

Re: Souhlas!!!

Vidíte to hezky, Olinko, a co kdyby náhodou někdo z ODS přešel do KSČM - to už by tak hezké nebylo ? Mě vadí zrádce z jakékoliv strany a nejhorší případ byl vznik US přeběhnutím 30ti poslanců ODS. Metoda trojských koní je účinnější než volební kampaň.

Jan 20.1.2007 14:00

Re: Kdo s čím zachází...

Paroubek se musi od Topolanka jeste hodne ucit. Ten napad, ze se vzdy dva poslanci ODS maji navzajem kontrolovat, jak kdo hlasoval, se muze uplatnit jen v totalitni bolsevicke ODS.(Y)

No... 20.1.2007 13:59

PAROUBEK nemá šanci být slušným člověkem

Po tom, co dokázal je zřejmé, že nulové morální zásady, negativní tvořivost a neskutečná arogance nejsou slučitelené s výkonem JAKÉKOLI funkce. Natož ve vládě.

Jan 20.1.2007 13:58

Svet se zblaznil:

Clen KSC od roku 1961 Melcak se "hrozi navratu pred rok 1989"; absolvent komunisticke stredni vojenske a syn Mamulovy sekretarky Topolanek spolu se soudruhem Tlustym a prislusnikem VB Francem nas "chteji chranit pred komunisty". To se clovek nestaci divit, co vsechno je v Cesku mozne.8-o

Jan 20.1.2007 13:53

Topolanek posunul ceskou politiku az na same dno.

I kdyz je to neuveritelne, ze se mohl najit jeste nekdo prisernejsi, nez vsichni ti Mackove, Cermaci, Klausove, Sladkove, Grossove nebo Tvrdici v minulosti. Prosazovat sve ambice na ukor danovych poplatniku za cenu 18 clenneho uceloveho slepence s KDU a ultralevicovymi zelenymi, za podpory zkorumpovaneho Melcaka a zastraseneho Pohanky, ktery by jinak asi zamiril za sve cachry do bane, v tom ma v Cesku Topolanek primat. O prosazeni sve milenky do funkce mistopredsedkyne parlamentu ani nemluve.

Je videt, ze Langer s Dalikem na Paroubka evidentne nenasli zadnou levarnu, aby ho mohli vydirat. Na Pohanku evidentne neco kriminalniho nasli.

Lida 20.1.2007 13:36

Re: Re: Re: Re: Hezké,ale

takže , co kdyby oba poslanci vrátili peníze, které stálo jejich zvolení?Díky tomu,že jsou poslanci si te´d přijdou na celkem dost peněz.

Dag Badman 20.1.2007 13:22

Re: Re: Soudnost.

Proč označujete "p.ing.Melčáka Csc." za pána, když je to taky soudruh? Možná větší než Paroubek? A Rath je taky soudruh jenom podle označení strany. Kovaný soudruh je spíš Melčák.

Dag Badman 20.1.2007 13:20

Re: OSA Nostra

to můžete tvrdit jen do doby, než vás zavřou za porušování autorského zákona a nahrávací průmysl se s vámi začne soudit o náhradu škody. To teprve poznáte, zač je toho loket :-P

SAPI 20.1.2007 13:17

Re: Kdo s čím zachází...

Naprosto přesné! R^R^R^

Dag Badman 20.1.2007 13:16

Re: Souhlas!!!

je otázka, jestli ten druhý není spíš podělaný z toho, co na něj vypadlo z nějaké složky pana Dalíka... :-)

František I. 20.1.2007 13:13

Re: Bože, bože, to je modrej zákal jako prase

Už se na vás těší v neděli na Václaváku. Prý budete stavět stan Socánek za exektorem zabavený Lidový dům. Hlaste se u pana Kočky staršího.

Olinka 20.1.2007 13:08

Souhlas!!!

Statečný to muž!! R^>-...a je dobré vědět, že v "demokratické" ČSSD jsou takovi pouze dva  (možná tři)!!!(Y)

na.raná OSVČ 20.1.2007 12:58

kecáš nesmysly

Blábolivý soudruhu hloupý Honzo! Čas ukáže, jaké že to zákony nám tu socani zanechali. Dost jich totiž míří k ústavnímu soudu, a mnohdy dojde s velkou pravděpodobností i na Evropský soud pro lidská práva (takže hrozí další hromadné žaloby na stát - "zregulovaní" majitelé nejsou určitě poslední). Pak uvidíme.

A to, že někde něco prosperuje není zásluha nějakého vypodloženého Paroubka vulgo "zhovadilá potřeba", to je jen sebezáchovný reflex těch, co se o sebe snaží postarat (nic jiného jim ostatně nezbývá). Bohužel sebou musí nedobrovolně vláčet břemeno v podobě těch, kteří se chtějí jen "povozit".

Ladislav N. 20.1.2007 12:34

Re: Re: hezké ale

Nehledě na to, že se kolem Melčáka výhružně sešli "Paroubkovi šibalové", viditelně ve snaze jej při projevu ovlivňovat. Kamera (pohledy z různých stran) situaci zdokumentovala dostatečně názorně...

tom1978 20.1.2007 12:32

Bože, bože, to je modrej zákal jako prase

Chápu, že máte radost, že vláda byla schválena. Chápu, že si neradi připuštíte, že to Melčák a Pohanka neudělali jen pro krásné modré oči pana Topolánka. Ale vydávat tyhle dva za vzory ctnosti, nebo dokonce za nejslušnější a nejupřimnější poslance? A navrch argumentovat projevem, který nejspíš dostal Melčák napsaný rovnou od Dalíka? Bože, bože.

Mimochodem, k tomu diktátorskému stylu, který údajně vládne v ČSSD. Není to tak dlouho, co jsme mohli číst, jaké poměry panují v ODS. Jak se Topolánek neradí skoro s nikým, kromě svých věrných, jak se pan Dalík zcela volně pohybuje po Úřadu vlády a rozhoduje, aniž by k tomu měl sebemenší oprávnění, a jak je celá právě vzniknuvší vláda výlučně záležitostí pana Topolánka a zbytek vedení se od ní víceméně distancuje.

Samozřejmě, ten hlad po moci je v ODS neskutečný, takže i člověk jako Říman, který má na ekologii ještě extrémnější názory než prezident, bude klidně sedět v jedné vládě s Bursíkem a dalšími zelenými aktivisty a prosazovat omezení silniční dopravy a alternativní zdroje, jen když mu z toho taky něco kápne. Topolánek, resp. Dalík naštěstí nakonec našel trik, jak ODS do té vlády dostat, a tak se teď zase všichni tváří loajálně. Ale tvářit se, že ty poměry v ODS jsou nějak diametrálně odlišné od těch v ČSSD je neskutečná naivita.

Mimochodem, co se stalo s těmi "nespokojenými" 5-7 dalšími poslanci ČSSD, které sliboval Dalík, že vládu taky podpoří? Melčák a Pohanka, s těmi se víceméně počítalo, oba mají tolik másla na hlavě, že jsou snadno vydíratelní a Paroubek na rozdíl od ODS by je klidně nechal padnout. A neříkal pan Topolánek, že nebude spokojený, pokud ta podpora vlády nebude vyšší? :-D

pomi 20.1.2007 12:18

Re: Hezké,ale

Já jsem naopak přesvědčen, že p. Melčák je jeden z mála poslanců, který plní slib v tom smyslu, že vše, co učiní je v zájmu občanů republiky. To, že byl zapsán na kandidátce nějaké strany, ho rozhodně nezavazuje k tomu, aby hájil mocenské zájmy diktátora, který tu stranu vede. Jediný spravedlivý systém by umožňoval volit osobnosti a politické strany jako takové by zakázal. Mimochodem, několik zmínek v projevu p. Melčáka velmi přesně ukazuje o tom, nakolik je to strana demokratická a jednání p. Paroubka tyto obrázky jen potvrzuje.

skeptik160 20.1.2007 12:14

Re: Re: notnou dávku odvahy

Pane, pokud si myslíte, že hošíci jednali křišťálově čistě a zcela nezištně, tak si to klidně myslete dál, nikdo vám vaši svatou víru nebere. Je docela i možné, že i ta Karkulka sežrala vlka ... A blahopřeji vám k vašemu samooznačení  "Člověk s nenulovou morálkou". Super!

vládík 20.1.2007 12:03

Re: notnou dávku odvahy

To soudíte podle sebe?   Pokud to myslíte vážně: jsou to rudé argumenty. Soudruzi je používali proti těm, kdo nesouhlasili s okupací "spřátelenými vojsky", proti chartistům, proti těm, kdo to tady už nemohli vydržet a utekli. Ti všichni měli vlastní hlavu, proto museli být skandalizováni. Někteří závistiví na argument "30 stříbrných" rádi slyšeli i slyší (a slyšet zřejmě budou).  Stejně jako na vysoké příjmy a na kapitalisty vůbec.

Jinak souhlasím, že ti dva pánové opravdu notnou dávku odvahy mít museli. Věděli, co dokáže láje vzteklých štěkajících psů. Věděli, jak budou lidmi s nulovou morálkou pomlouváni, dehonestikováni. Přesto se odhodlali.

PS: Z jakého zdroje máte informace o charakteru a výši úplatku. Doufám, že ne od Dr Ratha, který se nechal v předvolebním období uplatit křeslem ministra, aby přestal se svou (oprávněnou) kritikou nesmyslné politiky ČSSD v oblasti zdravotnictví. Za těchto 30 stříbrných ji pak (ještě hrubiánsky) začal uplatňovat. A kdopak že ho tím křeslem korumpoval?      Ti pánové soudí výhradně podle sebe.

vládík 20.1.2007 11:52

Re: Kdo s čím zachází...

R^R^R^

vládík 20.1.2007 11:51

Re: hezké ale

On to byl první diskutující, který četl svůj projev (že jste si toho všiml)?

Ona ČSSD vybírá kandidáty natolik blbé, že jim někdo musí psát projevy (jak by se dalo soudit z vašeho příspěvku)?

lomihnát 20.1.2007 11:49

Re: Kdo s čím zachází...

Souhlas, obzvlášť poslední věta se vydařila.R^

PetrH 20.1.2007 11:36

Re: Zloděj křičí, chyťte zloděje,

Ostatní Vaši poslanci jsou prasata křišťálově čistá? (Y)

jirka.s. 20.1.2007 11:33

Re: Re: Re: Re: Re: Období nejvyššího ekonomického růstu a ....

....období nejvyššího růstu státního dluhu !!! Nebo snad ne? Závěry všech rozumných ekonomů, že v období ekonomického růstu by mělo být logické i SNIŽOVÁNÍ státního dluhu, to je pro tebe, honzíku, jen takové povídání před spaním, že?

Aleš 20.1.2007 11:29

Kdo s čím zachází...

Soudruhu Paroubku, celá situace po Vašich půlročních bojkotech měla jen 2 možná řešení:

- nějaký konstruktivní pravicový poslanec podpoří Vaši vládu s komunisty

- nějaký zlotřilý korupčník podpoří Topolánkovu vládu bez komunistů.

Jsem rád že jste dostal na p.del vlastními zbraněmi. Už to vypadalo, že se nikdo z poslanců ČSSD neumí chovat jako dospělý člověk a postavit se Vašemu tlaku. A upřímně řečeno, divím se že z Vašeho jednání bylo na zvracení pouze dvěma lidem.

jirka.s. 20.1.2007 11:26

Re: Mediální pozornost že mu dělá moc dobře ?

Pomatenče! Pokud jsem si já mohl v televizi všimnout, vždy se snažil před reportéry prchnout! Na rozdíl od našeho nejvyššího, vyšší mocí nám přiděleného!

PetrH 20.1.2007 11:26

Re: Re: Re: Re: Re: Hezké,ale

Je oprvdu k nevíře, že někdo v období NEJVYŠŠÍHO EKONOMICKÉHO RŮSTU dokáže bezprecedentně zadlužit nás všechny včetně našich dosud nenarozených dětí. Ano, to ostatní jsou jen kecy.