17.6.2024 | Svátek má Adolf


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
lerak 14.11.2007 8:54

Re: Informace jsou špatně dostupné

Jen levicový primitiv si může spojit současné zvyšování některých cen s ODS. Na to jejich mozečky ještě mají.

hlasatel 14.11.2007 15:31

Konečně

někdo správně upozornil, že za zvyšováním cen jsou především levicové odbory. Teprve další zvýšení bude v důsledku reformy ODS.

ala 14.11.2007 7:17

Děkuji

p. Štětino, že se snažíte poukazovat na nezákonnosti páchané u nás.

MLOK1 14.11.2007 7:21

Re: Děkuji

R^R^R^

Bohata 14.11.2007 7:39

Re: Děkuji

Československá výzvědná služba za 2WWměla jednoznačný úkol.Dostat se důvěryhodně do streuktur Gestapa aSD aby se dozvěděla věci,které odboj potřeboval.

Mohlo a asi to tak bylo i se Štětinou.Zbabělci -pomlouvači se ozývají .

jerry 14.11.2007 7:14

Život je někdy komickej,

když bejvalej komunista obhajuje disidenta. V tomhle případě by ale mohl dělat dobrou věc.:-)

POzorovatel 14.11.2007 6:36

Vrať se

Vrať se Štětino do náruče své rodné KGB, která Ti umožňovala pobyt  v zvláštních oblastech bývalého SSSR, které byly zakázány i běžným občanům a přestaň otravovat naši politickou scénu svým jedovatými výlevy..

Kiri 14.11.2007 6:51

Re: Vrať se

Jste-li POzorovatel, očekával bych od Vás argumenty k problému. To Vaše tykání senátorovi a konstatace, že senátor tímto otravuje politickou scénu svými jedovatými výlevy, Vás zařazuje mezi sympatizanty minulého režimu a svými žlučovitými příspěvky si pouze ulevujete. Co takhle se svobodně vystěhovat třeba do korejského ráje?

POzorovatel 14.11.2007 10:55

Re: Re: Vrať se

Jak říkal Orwell, kdo ovládá minulost ovládá i budoucnost. Cesty do uzavřených oblastí bývalého SSSR byly zcela nedostupné. Pokud se tam nynější senátor Štětina před rokem 1989 opakovaně dostal, je to možné jen tak, že podepsal spolupráci s KGB nebo se stal přímo jejím členem. Ovšem takovou organizaci jako je KGB nelze opustit třeba jako filatelistický kroužek, to je pevný svazek na celý život. A KGB na svoje lidi také nezapomíná. Takže jsou dvě možnosti buď je Štětina zatím něco jako spící agent a pak hnutí, která u nás rozvíjí lze považovat za jeho soukromou iniciativu sloužící k odpoutání pozornosti od svojí velmi problematické minulosti. Daleko horší by ale byla druhá možnost, že to co provádí senátor Štětina se děje na příkaz jeho nadřízených z KGB se záměrem destabilizovat naší politickou i právní (legislativní) scénu. a možná i otestovat nálady a chování veřejnosti u nás. Nevím proč bych se měl odebírat do korejského ráje, to bych na prvním místě doporučil panu senátoru Štětinovi, tam by mohl být pro agenta KGB dobrý důchodový odpočinek a aspoň by nás přestal obtěžovat svými neupřímnými veřejnými projevy a proklamacemi.

Hariet 14.11.2007 9:58

Re: Vrať se

Senátor Štětina by se měl věnovat věcem, které se dotýkají občanů - nebo aspoň těch, co ho do senátu zvolili. Hučínem se zabývali soudy a doufám, že soudili dobře. Anebo ne? Kde potom žijeme?  Zase v Absurdistánu? Nedávno byl s. Štětina pozván do Radižurnálu a jeho odpovědi na otázky moderátora byly velmi demagogické. Pro mne je demagogem, který se upnul na jeden problém a stůj co stůj chce prosadit vlastní názor. (Takovým jako on se říká "magoři".) Kdysi jsem si ho vážila, dnes již ne...;-€

Xury 14.11.2007 11:20

Re: Re: Vrať se

Máte pocit, že Hučín není občan? To, že se jím zabývaly soudy a nakonec ho očistily je sice pěkné,ale těch sedm let mu nikdo nevrátí. Otázka zní, jak je vůbec možné, že něco takového vzniklo. Nebo když vám řeknou "vyšetřování skončilo, zapoměňte" budete spokojená? A pokud jde o Štětinu, tak přesně z takové lidi bych rád v Senátu viděl. Protože ti co se na stranický příkaz stáhnou , vám k ničemu nejsou.

šefelín 14.11.2007 18:22

Re: Re: Vrať se

V  naší  republice  žije  hodně  lidí,  kteří  znali  občana  Štětinu a jeho  postoje  před  r.  1989,  někteří  byli  jeho  přátelé.  Vzpomínají i  na politické  postoje  jeho  rodičů.   On  sám   vystudoval dvě  vysoké  školy, minulý  režim    mu  neublížil  ani  trošku,  naopak  Štětinovic  celá rodina  se  v  něm  měla  víc než  dobře.  Nyní, kdyby  jsme  dali  na  jeho  názory,  v   tomto   směru  a  beze   zbytku  jim  uvěřili,  nutně  bychom  museli   dojít  k   přesvědčení,  že  to  byli  parádní  darebáci. Uznávám,  že  tohle  je ode  mne  obehraná  písnička,  ale  jistě  pořád  stojí  za  zamyšlení.

Mell 14.11.2007 0:59

Držte se pane senátore,

Vím, že bojujete s těžkým soupeřem, který navíc využívá i všech vymoženosti techniky placené z našich daní a disponuje i mediálními kouzelníky.Je to podobné jako v Německu po válce, se tam  fašouni začlenili do společnosti a s nakradeného židovského majetku si vybudovali bratrstva nedotknutelných. Tady se jenom jinak jmenovali a k penězům se dostali když bylo zhasnuto a oni stále měli své klíče od skladu.

honza 14.11.2007 3:46

Re: Držte se pane senátore,

To bude nějaký omyl, senátor Štětina proti privatizátorům nic nemá. Mimochodem, velmi svérázná byla privatizace Mladé fronty, které se mimo jiné účastnil ten zloděj Neff.

pons 14.11.2007 6:31

Re: Re: Držte se pane senátore,

Potrefená husa už kejhá!:-D(Y)

Vodička-sapér 14.11.2007 19:07

Re: Držte se pane senátore,

A  ten  MELLE, pořád, hubou  mele.

Bo 14.11.2007 0:17

Tajne sluzby CR pronasleduji emigranty!

cele zde

Mell 14.11.2007 0:51

Re: Tajne sluzby CR pronasleduji emigranty!

Hodně zajímavé, díky.