18.5.2024 | Svátek má Nataša


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
StandaU 30.5.2006 22:24

Kočka,

proč zde někdo nenapíše, kdo je pan Kočka jaká je to rodina, z jakého prostředí pochází.

Rodina Kočků se pohybuje v oblasti kolotočů a atrakcí už od první republiky. Rozvoj rodiny a její zisky začal generovat dnes už mrtvý starý pan Kočka y kolotočů a houpaček, v době, kdy svezení stálo 1 Kč a odváděl ředitelství lunaparků pevně stanovená paušál. Pak začal jako prověřený a dobře zapsaný soudruh jezdit do SSSR - možná si někdo z vás vzpomene na soudruhy, z vedení lunaparků. Kočkovi jsou známá rodina v prostředí šíbrů z kavárny U Nováků (karty), z doby normalizačních veksláků. Z té doby se zná soudruh Paroubek s Kočkovou rodinou ,a to nemluvím o vztahu této rodiny k StB, jak všichni vědí, tak na vedoucích místech lunaparků seděli vždy tzv. kádrové rezervy speciálních složek.

Jen na dokreslení krátce po měně odváděl starý Kočka 500 Kč - paušál státu. Toto měl vyděláno za jeden den, je také pravdou, že musel dávat výpalné na vedení lunaparků.

bab 30.5.2006 22:10

Zpráva

 Vážení přátelé, ano...Poslední nejdůležitější zprávy. Ta první: Bylo nalezeno bezduché tělo domovníka podnikatele R.K. V ruce mělo (to tělo) zbraň nejmenované ráže s výrazným otiskem levé nohy osoby Kos.  Zpáva druhá: Novým stínovým ministrem vnitra byl jmenován nejmenovaný bývalý  " tisková mluvčí" útvaru VHJ p. PB. Bývalý stínový ministr vnitra zuří a pije kukle, pardon, kuje pikle.   Krucinál, nechcete toho všichni nechat !!??!!!??!!

Jan Futura 30.5.2006 21:49

Krátká česká paměť

O korupci v nejvyšších patrech české politiky se mluví na mezinárodní úrovni už dlouho (viz pokles ratingu ČR v této kategorii). Pod ředitelem Kubicem pracují eltiní policisté, tedy nejlepší z nejlepších, kteří jsou loajální a neúplatní. Jestliže se tito policisté ozývají, že něco není v pořádku, je třeba to brát hodně vážně - signalizují nám, že raději dají v sázku svou kariéru, než sloužit nečistým záměrům. Díky za jejich odvahu a nenechme ji pošpinit těmi, kdo se bojí, aby pravda vyšla najevo.

I kdyby byla jen část slov Kubiceho a jeho lidí pravdivá, pak jde o skandál větší než Watergate. A vyberou-li lidé navzdory varování opět stejnou vládu, pak pro tuto zemi zbudou jen slova: GOD SAVE CZECH REPUBLIC.

občan z kraje města 30.5.2006 18:20

pořád stejná obhajoba zločinů (16,1,2006)

Premiér uvedl, že Michal Kraus pouze naletěl podvodníkovi. "A to se u obětí zločinu netrestá nikde na světě," dodal. "Poslanec Kraus se stal obětí brutální politicky motivované kampaně."

V této kampani podle Paroubka nejde o fakta, ale o jeho likvidaci. "Opírá se o svědectví zločince," říká Paroubek. Není to podle něj první případ, proti politikům se také využívá svědectví podnikatelů Krejčíře či Spyry.

Paroubek prý nechápe, proč Kraus odchází z vysoké politiky. "On ani jeho rodina to nemá zapotřebí."

Média by se podle premiéra měla věnovat jiným kauzám.

Ladislav N. :-))) 30.5.2006 18:49

Re: pořád stejná obhajoba zločinů (16,1,2006)

A začalo to tak nevinně... ;-D Tisková konference ČSSD - Michal Kraus

zoch 30.5.2006 16:01

Přeji většině zde naštvaných a pobouřených "DOBRÉ RÁNO " !

Více než deset let jsme svědky toho,jak se z lobbyistických skupin v parlamentu pomalu stává jeden organizovaný zločin. Nemá asi smysl zainteresovaným připomínat všechny zákony torpedované nějakou "drobnou uniklou chybou ". Ani Pozemkový fond nebyl první a ani biolíh nebude poslední,pokud tam budeme mít tyto lidi. Připomenu jenom jednu "DROBNOST".

Zločinné okradení amerického investora V.Železným za tichého souhlasu dvojice Klaus-Zeman. Dokonalý organizovaný zločin ruského typu.Holt někdo někomu něco ukradl,ale zákon neporušil.

Pokud je tedy někdo svrchovaně pohoršen z toho dnešního svinstva,nechť nechodí k volbám nebo nechť nevolí ty profláklé dacany. A slyšet potom něco z Hradu,jak je někdo znepokojen navozuje asociace o ztrátě paměti v roce 98 či navozuje úvahu o tom,že někdo chtěl něco učinit,aniž slíbil desátek. Prostě na zvracení je z nich ze všech a nerozhoduje,zda mají tu či onu barvu. Mně pak nejvíce z předsedy těch černých,kteří mají křesťanskou morálku ve štítě.

vládík 30.5.2006 18:38

Re: Přeji většině zde naštvaných a pobouřených "DOBRÉ RÁNO " !

Ano, je potřeba připomínat obchod "Ty Novu, já v klidu vilu ve Švýcarsku"

Válečný štváč 30.5.2006 23:46

Re: Přeji většině zde naštvaných a pobouřených "DOBRÉ RÁNO " !

"Prostě na zvracení je z nich ze všech a nerozhoduje,zda mají tu či onu barvu."

Pane, nelíbí-li se Vám svoboda výběru, který nám nabízí kandidátka ve vašem volebním okrsku, jděte prosím volit někam jinam. Že je výběr tak slabý je jen Vaše vina stejně jako moje. Takže si máme co vyčitat. Ano, my dva!

Pokud zůstanete a přesto si neumíte vybrat, asi si zasloužíte si jen jedno: drábův karabáč, který také nerozlišuje mezi nevolníky. A víru, že příští císař snad bude osvícenější než ten nynější.

Proboha vzpamatujte se, je třeba udělat něco víc než jít do hospody a nadávat!

Šedovous 30.5.2006 14:58

A šum sem s tím :

Jizlivá poznámka, v Rusku vládne organizovaný zločin od roku 1918, v Čechách tak minimálně od roku 1948 ale spíš od roku 1939 a že by to v roce 1989 vzalo nějakou pauzu....;-D

Tak co se tady všichni čílíte...

zoch 30.5.2006 15:37

Re: A šum sem s tím :

Zdravím,Šedovousi !

Trošku se mi z toho všeho zvedá dekl,ale asi to už u nás jinak nejde a nepůjde.Budeme si muset asi zvyknout na to,že každý prostředek je dobrý a vše se zatahne do kampaně.Nevím,komu toto pět dní před volbami má sloužit. Lidi to jenom natolik otráví,že budou i další váhat s volební účastí. O novinářích jsem si nikdy nemyslel nevím co.....Pokud se v těchto a podobných h.....ch válí standartně,musí být moznamenáni.

To,že jsou v PS i Senátu podvodníci až zločinci,vím dávno.

Šedovous 30.5.2006 15:57

Ano děkuji za pochopení,

ale člověk to tam někomu hodit musí ať se hoši mají o co prát i v příštím kole.

Prej dát volební cenzus že volební právo končí ve 30 letech prej bysme se nad složením sněmovny nestačili divit, viděl jsem krásnou karikaturu co by všechno bylo v roce 2010...;-)

drak 31.5.2006 8:27

Re: A šum sem s tím :

Na Vašem tvrzení je bohužel mnohem více pravdy nežli by se mi mohlo líbit a nežli bych si vůbec chtěl připustit ale hlavně nežli je pro nás pro všechny zdrávo. Jediné kdy se s tím můžou lidé pokusit něco udělat jsou volby ale ona magcká hranice 5% zase jenom nahrává velkým padouchům a zvyšuje riziko, že zkusí-li si člověk zariskovat a zvolit někoho z menších, tak tak akorát spláče nad výdělkem, protože ve výsledku volí někoho, koho vůbec volit nechtěl... Chtělo by to pozměnit celý náš slavný volební systém tak, že by se limit z 5% snížil na 2-3% a hlavně a to tu ještě nebylo, že by člověk určil komu jeho hlas připadne v případě, že jeho pidistrana ve volbých neuspěje, pak bych byl opravdu zvědav, jak by to všechno dopadlo. Takhle mě to jen děsí, protože se jen snažím vybrat to nejmenší zlo...

Sid45 30.5.2006 14:13

klasická politická špína

fragmenty jsou dozajisté dobré čtení a pravděpodobně je na nich hodně pravdy. Na pováženou je však styl jak jsou napsány. Zmiňují všechny možné politické i ekonomické kauzy, uvádí jmena, stranickou příslušnost však jen u údajných členů ČSSD. Nedokážu posoudit zda jsou vedoucí pracovníci a majitelé zmíněných firem, přiznivci nebo dokonce členové ČSSD, ale pochybuji. Zpravidla jsou právě tito úspěšní lidé velice pravicově založení. Pokud tomu tak skutečně přestalo být a ekonomiku ovládli pouze příznivci ČSSD tak si ODS ani neškrtne.

macík 30.5.2006 13:14

Jak chutná moc

Divím se všem těm, kteří jsou teď překvapeni. Kdo jste četli od Mňačka Jak chutná moc, tak jistě vidíte tu čirou podobnost. Osm let zde ČSSD dělá jen a jen lumpárny a teď mají strach z příchodu nové administrativy, která by odhalila jejich zločiny. Kdo by potom kryl pana Grosse a další! Tak teď bude Paroubek řvát a kolem sebe kopat a lhát a lidi blbnout a slibovat nemožné i možné a kdyby mohl, tak by i zavíral za katr. Zatím jen zavírá lidem pusu (např. Kosinová). Hlavně si to všichni nechte líbit a volte sliby. Je to strana pouze pro ty, kteří dělat nechtějí a nikdy nebudou.;-O

BuBu 30.5.2006 15:24

Re: Jak chutná moc

R^R^R^

gerontusinza 30.5.2006 11:45

Inu, čte se to jako román.

Taky se na to jako na výmysl lze dívat. Nějak mě chybí jakékoli faktum. Vše je asi částečně pravda,aale záleží na výkladu. Je to normální hon za kšefty.

Balů 30.5.2006 15:15

Re: Inu, čte se to jako román.

Jen je v tom proložená občas nejaká vraždička, ale co. Je to vlastně normální, že: Holt to břevno ve vlastím oku.;-P

drak 31.5.2006 8:33

Re: Inu, čte se to jako román.

Chápu, že cosi jako normální podnikání a snaha se prosadit normálním slušným způsobem je pro pitomce, protože to ke zbohatnutí nevede, rozhodně ne k zázračně rychlému, nicméně všechno má své hranice a všeho moc škodí, jak vraždění tak hniloby ve státní správě... Jsou tam prostě už moc dlouho a nezdravě zahnívají, nadešel velmi vhodný čas ke změně, jinak se nám tam KSČSSD pokusí zabetonovat na věčné časy, konec konců by to nebylo poprvé ale chtělo by se doufat, že už naposled.

konzerva 30.5.2006 10:33

To je počteníčko !!!!

Fragmenty ze zprávy ÚOOZ o prorůstání organizovaného zločinu:

http://www.rozhlas.cz/izurnal/cesko/_galerie/249481?type=image&pozice=11

ispi 30.5.2006 13:54

Re: To je počteníčko !!!!

Předpokládám, že na těch zbylých strankách se zmiňují o ODS, KDU, US a dalších.

non nobis 30.5.2006 10:17

média

Dnešní Metro má informaci o této bezpříkladné mafiánské činnosti státní správy na čtvrté straně, stejně jako dnešní ch 24 hodin!!!!!!!!!!!

jkotek 30.5.2006 10:15

Prislo mailem...

http://rapidshare.de/files/21711486/UOOZ_060529.rar.html

jkotek 30.5.2006 10:18

Re: Prislo mailem...

Sorry. Nestahujte. Je to to same, jako http://rapidshare.de/files/21704855/UOOZ_tajny_material_izurnal_cz.zip.html dole.

Kylchap 30.5.2006 9:25

Pan plukovník

to má výtečně načasované! Po volbách jej čeká skvělá kariera!

I-Worm 30.5.2006 9:57

Re: Pan plukovník

to jako státní pohřeb s čestnou salvou nad hrobem?

drak 31.5.2006 8:36

Re: Re: Pan plukovník

Vyhraje-li KSČSSD tak se to rozhodně nedá vyloučit.

Saša 30.5.2006 8:44

Pro mafii je to vždy překvapení,

když narazí na odhodlaného poctivce. Podvodníci a šejdíři nedovedou pochopit myšlení poctivých lidí. Oni si kladou rovnítko mezi hloupost a poctivost - mají za to, že poctivý je jenom ten, kdo je příliš hloupý na to, aby podváděl a dělal lumpárny. Když pak narazí na to, že někteří lidé jsou poctiví proto, že poctivými být chtějí (ne proto, že musí, ale proto že chtějí), nedovedou myšlení takovýchto lidí pochopit.

Je nejisté, že zda nejprve zločinci ovládli ČSSD a s ní vrcholek exekutivy a odtud pak teprve zločinecké struktury, nebo zda naopak zločinecké struktury v rámci dělení koláče přibraly do party i špičky ČSSD a takto jejich prostřednictví ovládly vrchol exekutivy. To se snad někdy zjistí, možná ale nezjistí. Že však náše vláda a ve velké míře i justice jsou ovládány organisovaným zločinem, jehož propojení s ČSSD je hlubší a pevnější než personální unie, o tom netřeba pochybovat. To bije do očí až příliš moc.

franta 30.5.2006 8:54

To máte pravdu

Pro mafii je to vždy překvapení, když narazí na odhodlaného poctivce. Podvodníci a šejdíři nedovedou pochopit myšlení poctivých lidí.

Proto asi nemůžete přijít na jméno Zieleniecovi, když odmítl se podílet na podvodech se sponzory, že ?

Bubik 30.5.2006 9:07

špatná trefa Franto

saša je lidovec;-D

I-Worm 30.5.2006 9:59

Re: špatná trefa Franto

lidovec, leč loajální k novému koaličnímu partneru.