29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
zíralek 10.3.2006 18:19

Re: Diskuse ?

Z čeho?
K. Balcar 10.3.2006 18:17

Diskuse ?

Je mi velmi smutno, když čtu texty diskutujících.
jb 10.3.2006 15:58

Další z mnoha posledních slov!!!!!

jonáš 10.3.2006 14:01

Re: Re: Zdá se,

To jste si teda pomoh.
ŠVANDA 10.3.2006 13:38

Re: Zdá se,

 Ponechal bych tam jenom Petra Cibulku - ty dva zjevy škrtám....
JJ 10.3.2006 12:58

Re: Re: Re: Petře Hájku, vrchní tiskovej mluvko...

 
Valku zahajil Paroubek svym vyderacskym dopisem.
 
V dalsim textu jsou vecne popsany body, za ktere se Paroubek snazil Hrad kritizovat, aby zakryl svuj ulet.
jonáš 10.3.2006 12:29

Re: Re: Re: Petře Hájku, vrchní tiskovej mluvko...

Ne, dyť je to kázání -- a místní squadra to tak bere, hrad má vždycky pravdu.
Lojza z paseky 10.3.2006 12:21

Re: Re: Re: Petře Hájku, vrchní tiskovej mluvko...

Tak tak. Máte pravdu. A to již vůbec nemluvím o Klausově předchůdci jistém Žižkovi, který již před několikasty lety prohlásil ono pověstné "nevidím".
odborar 10.3.2006 11:59

Totéž platí pro Hájka v bledě modrém..Demokratický prezident by své politické úředníky míchající se do politiky dávno vyhodil..

Pane Jakle promiňte, ale vy jste opravdu člověk, který by neměl být na místě , které zastává... : Autor: odborar IP: 84.242.94.xxx Datum: 10.03.2006 11:51
víte ona kritika je hezká věc, pokud pereme  špinavé prádlo doma a týká se jiných vztahů, než důležité státní návštěvy, tak je to O.K. Nejsem ovšem přesvědčen o tom, že by tuto hru měli hrát úředníci nejbližší prezidentovi. To bych pak také mohl považovat za hrubé vměšování prezidenta  do politického dění v ČR, pokud o tom ví  a prezident a ,,hlavně jeho úředníci by měli být apolitičtí". Ti už vůbec by podobné články neměli napsat. Demokratický prezident by je vykopl z funkce, protože komentovat chyby předsedy vlády mediálně jim nepřísluší a to ani soukromě, jako občanovi, pokud zastávají takovou funkci. Tím nechci říci, že Paroubek nenadělal spoustu chyb týkající se návštěvy. Ale podobné články podřízených prezidenta, jako Hájka a vaše mě opravdu přesvědčují, že v komunikaci kanceláří to byl ze stran Hájka a Vás úmysl dostatečně nekoordinovat setkání premiéra. Nemyslíte, že je čas o tom už konečně mlčet a neukazovat jací jsme narcisové a  Švejkové celému světu? Vždyť i vy tu článkem poškozujete  ČR v zahraničí, zvláště v Rusku a to se mě jako občanovi opravdu, ale opravdu hrubě nelíbí..  Myslím si, že by prezident své úředníky měl důkladně zkrotit a vysvětlit jim, že prezidentský úřad existuje vůlí všech občanů. Zatím to tak vypadá, že prezident stojí v pozadí a tahá za šňůrky svých úředníků, kteří se vměšujído předvolebního boje a suplují neschopnost ODS zaujmout. Víte, kdyby ODS stála za co, tak tři měsíce před volbami změní předsedu. Tlustý je jediný člověk, který tam něco efektivně dělá.Za ta léta členství v ODS jasně ukázal, na čí straně stojí. Jen hlupáci
Taraszátaras 10.3.2006 11:18

Re: Re: Petře Hájku, vrchní tiskovej mluvko...

"...protivník je slušný..." Neuvěřitelné. Po tom, co Klaus již v devadesátých létech předváděl esenciální hulvátsví a pohrdání jiným názorem (ono pověstné "neslyším") by na slušnost Hradu vsadil jenom úplný trouba. Čtvrtá názorová cenová skupina jste Vy, nerozumná decibelko.
Vocílka 10.3.2006 11:01

Zdá se,

že je na čase aby do vysokých státních funkcí nastoupili pánové Cibulka, Železný,paní Bobošíková atd.
Cerv 10.3.2006 10:47

První a poslední slovo z Hradu - aneb jaký pán takový krám

Perme špinavé prádlo dvou vrcholných úřadů státu přes media, jenom tak se všichni mohou dozvědět o skutečných vlastnostech a schopnostech jejich blahorodí z povolaných úst majordomů. Je načase zhodnotit ve volbách vysoký morální kredit vůdců a tím i jejich souputniků - levých i levopravých.
Čumil 10.3.2006 10:37

No, to podstatné je v takové drobnosti, že totiž přijmout v českém systému údajný požadavek ruské strany,

kde je premiérovi na jednání věnováno 30 minut, je buď nemístným ústupkem nebo zlomyslnou provokací. Ze stanoviska pana Hájka nějak plyne, že se ruské straně buď vědomě nebo nevědomě podařilo využít situace a vrazit předem klín mezi české představitele. Myslím, že se museli docela dobře bavit...
Taraszátaras 10.3.2006 10:31

Re: Re: Petře Hájku, vrchní tiskovej mluvko...

Odstavec 1.: "Není pravda, že ,válku zahájili Klausovi lidé´." A v dalším textu tohoto odstavce není vůbec nic, co by tento silný výrok podpořilo. Slova nejsou podpořena fakty. To je podle Vás přesvědčivá argumentace?
OBČAN XY 10.3.2006 10:23

DALŠÍ JEŠITOVA HLÁSNÁ TROUBA -

 A koukejme ,Klaus posadil premiéra k  Putině-a to po pravici,nebo po levici....U pošušnˇáníčku a pití lahodného moku,mohl Jiřík z RAJe přece v nabídnuté ruštině povídat co hrdlo ještě stačí zvládnout.....Každý vůl přicmrdávači Hájku ví,že u takové to hromadné akce se neprobírají složité mezinárodní záležitosti,ale řeč se omezuje na zdvořilostní fráze....Dobrou chutˇ na Hradě,kam ste vlezli díky bolševikovi.....
Žulový Aston 10.3.2006 10:04

Již i hrad přišel na to, ten, kdo rozmazává stolici,

je pak od hoven. A snaží se tedy máznout naposled.
Taraszátaras 10.3.2006 9:58

Hájek také mohl říci "Howgh!"

Je ovšem škoda, že na Hradě nedrželi hubu o něco dříve.
sclerotic 10.3.2006 9:39

Malinko to ale vypadá na nefunkční hradní protokol?

Je sice dobré hádat se s premiérem přes média, to jistě svědčí o rozhodnosti hradu si nenechat nic líbit a prospívá to naší mezinárodní kredibilitě o uvážlivé zahraniční politice, ale hlavně se zdá, že situaci nezvládl hradní protokol, když musel tak dlouho čekat "před Kremlem" na potvrzení návštěvy a teprve pak ladil noty s úřadem premiéra. Kremelský tým prostě profesionálně zahrál na náš vnitropolitický nesoulad a využil jen neprofesionální protokol a hezky mu to vyšlo až do politických důsledků a vnitropolitické přestřelky (rozděl a panuj). Bylo by možná dobré pánové, abyste dělali svou práci profesionálně a pak vás nerostřelí ani preofesionální zpravodajec a jeho parta z kremlu. Protože jste ale pitomí ješitové, kteří mají binec ve své agendě a protokolu, tak děláte ostudu nám všem. Doporučil bych dodržet, že tohle je poslední slovo.  
dulcibelka 10.3.2006 9:24

Re: Petře Hájku, vrchní tiskovej mluvko...

A to je přesně ono! Tedy způsob uvažování hulváta jako je Roko, a jako je zjevně i ??...Protože hulvát spoléhá na to, že protivník je slušný a bude mu žinantní rázně odpovědět...Skutečně nechápu, proč by si každý měl nechat od socburanů kálet na hlavu a "hrdě mlčet"! Aby se pak ve čtvrté cenové jejich voliči plácali po zádech, jak to jejich Jirka zase někomu natřel...a koukni, Lojziku, vono to bude asi pravda, dyť se nezmoh na slovo...
kapitán 10.3.2006 8:54

Re jsme mlaďoučký stát

ČR vznikla vlastně nedavno, takže se hierarchie vlastně tvoří za pochodu, i když je nějak popsaná v ústavě - tak VÝKLAD se tvoří dějinnou praxí.
bublina 10.3.2006 8:42

Re: Petře Hájku, vrchní tiskovej mluvko...

servilita? kde? pro nezasveceneho to vypada jako prosty souhrn faktu, proti tomu co jsem cetl na jinych mistech a z jinych zdroju...
cik 10.3.2006 8:38

Re: Nemám rád Paroubka, ale:

Když byl Klaus premiérem, byl taky čtvrtý....ale osobnost dělají činy a myšlenky, ne protokoly. Dokud to Paroubek nepochopí, bude čtvrtý pořád.
Old 10.3.2006 8:28

Nemám rád Paroubka, ale:

být prezidentem Zeman a Klaus předseda vlády, také by se Klaus nechal odstrkovat do podružné role? Je Kocourkov, že premiér je dle hierarchie "důležitosti" až na čtvrtém místě, ale má nejvíce práce a zodpovědnosti.
Kamil 10.3.2006 8:13

Re: Petře Hájku, vrchní tiskovej mluvko...

Čí trapas?
Vysvětlení pana Hájka se zdá být přesvědčivé. Prosím konkrétní protiargumenty.
jezevec 10.3.2006 7:47

Re: Petře Hájku, vrchní tiskovej mluvko...

jojojoj, to zabolelo, co?
mluvka zlého a ošklivého klause, a nedá se mu argumentačně nic vytknout!
?? 10.3.2006 1:35

Petře Hájku, vrchní tiskovej mluvko...

to co tadypředvádíš jenom ukazuje "úroveň" našich nejvyších. Ve slušné společnosti je zvykem trapas přehlédnout a ne se v něm rochnit jako rochně. Nevím , jestli to je ukázka vaší servility, že si svých 5 stříbrných zasloužíte či Vašeho vychování. Ještě že bývalý mluvčí Špaček natočil v TV  seriál ETIKETA !
(Co kdybyste si ho - povinně - na Vašem odboru pouštěli ???