3.5.2024 | Svátek má Alexej


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
nebe 26.6.2006 23:00

Správně pane Doležale

Za svou pravdou stát a mocných hlupáků se nebát.

Karel008 26.6.2006 17:26

Pane Doležale,

není třeba se ničeho obávat, zatím.Ale to"zatím"může být pomíjivé a já si nedělám iluze o tomto národě, proto si raději ponechám svůj americký pas.Když každý druhý Čech volí levici, je to minimálně k zamyšlení. Tento národ má přec čtyřicetileté zkušenosti s komunisticou "dobou temna"a je stále nepoučitelný, ostatně obecná pravda je, že levice vždycky a všude prošustrovala, co pravice naškudlila.Pěkný letní den při 100F.

maca 26.6.2006 11:52

..ja bych radsi mlcel...na Jeho miste

Pan Paroubek by prokazal nejvetsi sluzbu nasi zemi, kdyby se tak jako pan Zeman vystehoval do jizerek a otevrel si tam treba bufet . V lete v zime by byl k uzitku a kazdy by ho mel rad. Sve socialni smysleni by mohl vyjadrit napriklad vyhlasenim "happy hours" na drstkovku . Bufik by byl v dobrych rukou. Co se tyka jeho minulosti, neni sporu , ze byl v tehdejsi terminologii "prisluhovacem" bolsevickeho rezimu; co by exponent tak lukrativniho podniku, jakym byl RaJ s.p. bezpochyby dobre proverenym a prokadrovanym soudruhem. Nebo tady chce nekdo tvrdit, ze byli socialisti a lidovci v ramci NF nejakou opozici? Nee. Byli to kolaboranti, a tedy mozna jeste vetsi svoloc nez KSC. Pana Paroubka nevyjimaje. Luza nam vladne. Zatim jeste.Howgh.>-

Hans 26.6.2006 7:58

Diktátor

Paroubek již podle mého názoru ovládá na 100% Českou televizi a Český rozhlas. Vede mě k tomu skutečnost, že ve slavném povolebním projevu dostala tato media svůj díl. Jenže dodnes jsem neslyšel a nečetl, že by  tato media  žádala o omluvu, nebo se nějak ohradila.  To se bojí redaktoři tolik o své teplé židle, že ze sebe nechají udělat večejně blbečky a ani neceknou?

Danny 26.6.2006 3:29

Hitler, se narozdil od toho

co nas ucili v dejepise, NEOPIRAL O ARISTOKRACII,INTELIGENCI, VELKOPODNIKATELE {ti jim opovrhovali a take se ho bali} on se opiral o proletariat a proletariat si ho  v r.1933 zvolil{demokraticky}. A nacismus {NSDAP strana A.Hitlera} znamena narodni socialismus. NSDAP = Narodne SOCIALISTICKA strana nemecka 

Danny 26.6.2006 3:18

Proc?

Fasisti, komunisti a soc.populisti{PAROUBEK], se vzdy nakonec vrazdily, a tim nas matou. Oni se totiz nevrazdili protoze jsou jinny. On se vrazdili proto, ze jsou si velmi podobni , v ramci konkurence.Proto jsou i jejich prostredky soutezeni{boje}, hesla i volicska zakladna totozne. MUSOLINI,HITLER,STALIN a bohuzel nas premier PAROUBEK se opiraji o stejny tip volice , stejnymi proklamacemi.

Danny 26.6.2006 3:03

Drzte se pane Dolezale,

tenhle socfasista {Paroubek} nam jeste ukaze

marek 26.6.2006 2:43

to bude...

to bude nejakej joke :)

libor schiller 24.6.2006 8:10

Pryč s Paroubkem

 Pan Paroubek je typicky člověk minule doby, ktery nesnese kritiku a trpí tím že jsou svobodna media.Od  listopadu 1989 nebyl ve vysoké politice šlověk jeho ražení.Nějakou dobu takhle trpěl Miloš Zeman ale jemu stačil jeho břitky jazyk a byl srovnany s realitou.Nevím proč ,ale hned po nastupu p.Paroubka do funkce mě  napadlo spojení jako Gotwalduv  bratranec,Hlavní pingl apod.Pan Paroubek musí odejít s politiky než něco hnusneho provede.Děkuji všem novinařum, kteří se nebojí psát .   Libor Schiller

Danny 26.6.2006 3:07

Re: Pryč s Paroubkem

On neni clovek doby minule, on je extrakci hnusu doby nove. Clovek vskutku nebezpecny, nejen fasista, ale VERICI fasista

pooh 24.6.2006 7:17

Pane Doležale, máte pravdu,

Vaše komentáře jsou vtipné, trefné, i když ne se vším člověk souhlasí. Máte bystré oko, a zejména tam, kde se dějí nějaké nepravosti. Není divu, že se občas potrefená husa ozve. Díky za tento i ostatní Vaše články.

quetzal 23.6.2006 23:59

děkuju, pane Doležale

mluvíte mi z duše

Václav Košacký 23.6.2006 20:35

Výborně pane Doležale

Poslední dobou s Vámi téměř ve všem souhlasím a s Vaší reakcí na nevídanou aroganci Jiřího Paroubka tuplovaně. Topinka Vám nahrál na směč a Vy jste ji skvěle vrátil. Moc by Vám slušelo, kdybyste překonal averzi vůči Václavu Klauzovi. Přeji Vám jen dobré a díky .

AeroKarel 23.6.2006 16:22

Dobré, jen tak dál!

R^

janabok 23.6.2006 16:20

pane Doležale,

výborné a díky! ...

ale je Vám doufám jasné, že jste se na "Paroubkově indexu" posunul hodně nahoru...:-)

Radek Laušman 23.6.2006 15:42

Pane Doležale

výborně, jsem rád, že si za svými tvrzeními stojíte. Jsou pravdivá a pan Paroubek je chudák, co nedělal 12 měsíců nic jiného, než, že se věnoval průzkumům veřejného mínění a toho, aby pro něj vycházeli přiznivě. Pokoušel se, někdy více,někdy méně úspěšně umlčovat kritické hlasy a omezovat svobodu vyjadřování. To bylo to jediné co za celou dobu v úřadu udělal a jsem proto rád, že se nacházejí novináři a politologové jež jeho výhrůžky nezastraší. Tento aparátčík je pro naši mladou demokracii největším nebezpečím a doufám, že už se nikdy nedostane k tomu co chtěl v případě médií realizovat.R^R^

BuBu 23.6.2006 13:38

Velký Duce PAROUBEK . . .

je obrovskou ostudou naší země, jaká nemá od vlády bolševiků obdoby ! Je to zkřížení  nemravnosti, diktatury, velkohubosti s nejnižžším buranstvím ! Jeho povolební "poselství národu" - to byl takový nářez, za který by se nemusel stydět ani Stalin s Gottwaldem ! Jak je vůbec možné, že ho sociální demokraté mezi sebou, po tom všem - strpí ? Co to tam je za lidi ? Vždyť v onom památném povolebním projevu tam vedle něho všichni stáli . . . a souhlasně mu kejvali ! To si chtějí říkat Sociální demokraté - vždyť jsou stejní, jako on . . . a ani se neráčili ze svého kývání nijak vymluvit, nebo omluvit ! (Škromacha bych omluvil - ten byl jako narvaný jako horna a nic nechápal . . . )

Je drzostí nejvyššího kalibru chtít na p. Doležalovi (s nímž i já, ne vždy souhlasím), chtít po něm omluvu za pravdu, kterou napsal o spodině ČSSD - o Paroubkovi !  

terra 23.6.2006 16:08

Re: Velký Duce PAROUBEK . . .

BuBu, já vím, že se opakuju - ale to nejsou IMHO sociální demokrati, koho jste tam viděl. To je druhá komunistická strana marxistického typu. A jestli je v jejích řadách nějaký skutečný sociální demokrat, měl by mít právo a podporu, aby to řekl.

quetzal 23.6.2006 23:57

Re: Velký Duce PAROUBEK . . .

tleskám. To je přesná diagnóza.

vládík 23.6.2006 13:19

Problém je jasný

Paroubek nevidí, že je nemravné jmenovat do funkce ministra zdravotnictví předsedu lékařské komory. Paroubek nechápe, že je nemravné vytvořit bolševický tiskový zákon, který zamezí kritice médií v aférách kakao, Přibyl či Kubica. On totiž nevidí nic nemravného na diktatuře. Je třeba Paroubka, nohsledy v jeho službách (tak se to říká, že soudruhu Paroubku?) a příživníky typu Rath neustále upozorňovat: znova rudý teror n  e .  Závěr: nápady na omezení svobody tisku jsou  n e m r a v n é tak, jak je nemravný Paroubek.

aleš007 23.6.2006 13:14

pane Doležale,

poslal jsem odkaz na váš článek taky na www.paroubkuv.blog.cz . Tam se scházejí obdivovatelé, tak aby věděli...snad Vám to nebude vadit, pokud ano, prostřednictvím právníka požádejte o omluvu :o)

Petr 23.6.2006 11:26

Doležal kontra Paroubek

Plně souhlasím s názorem jedné mé známé, že by bylo milé vidět Paroubka a Ratha ve vězeňských teplácích, protože tito pazgřivci si dovolují určovat, co je svoboda tisku, ale jen z jejich pohledu. Pane Doležale, díky a nedejte se!

Lachnit Pavel 23.6.2006 10:51

Pane Doležale, děkuji.

Velmi rád čtu vaše články. Ne vždy s Vámi souhlasím, ale často mi mluvíte z duše.

Ten ikriminovaný článek mi připadá naprosto v pořádku, není se za co omlouvat. Český Napoleon je strašně nedůtklivý, přitom jeho zásluhou politika zhrubla. On sám častuje své oponenty hanlivými označeními velmi často... Paroubek je jak malý kluk, když mu berou jeho hračku (premiérské křeslo) - obviňuje všechny okolo sebe, křičí a chce škrábat a kousat. Fuj, buldozere, to velcí chlapci nedělají!!

Pište dál takto trefně R^, vždy se na Vaše články těším, a nedejte se zastrašit, nechci aby se ty doby vrátily.

Díky, Pavel Lachnit (za své jméno se nestydím a za své názory také ne).

JJ 23.6.2006 10:23

A aby si pan pravni zastupce Paroubka usetril praci

priznavam, ze u pana Premiera Paroubka nejsem nestranny a me prispevky jsou v drtive vetsine namireny proti nemu. Proste neverim lidem, kteri mi primo lzou, ci jen demagogicky pouzivaji data. A ten povolebni projev taky moc nedodal. Stejne jako jeho zjevna snaha pro omezeni svobody slova. Ostatne taky ta ztrata mestu Praze z derivatnich obchodu nic moc (kdo jiny nez ekonomicky namestek by mel zajistit spravne oceneni?). To, jak si pridelil byt v projektu mesta tomu taky nedodalo. Zjevne ovlivnovani politickych kauz (proc by se take jinak nechaval o nich podrobne informovat a potom vysilal sveho spolupracovnika za Pitrem) je take celkem s demokracii nekompatibilni. No a pozemek pani Paroubkove, ci rodiny Paroubkovych, v bezpodilovem vlastnictvi, ziskany pravdepodobne podfukem take duvere moc nedoda.

Zkratka po tom vsem Paroubkovi neverim, ze by nezmanipuloval volby, kdyby k tomu mel prilezitost. Opravdu se OMLOUVAM, ale lharum verit nemuzu.

Jan H. 23.6.2006 10:36

Re: A aby si pan pravni zastupce Paroubka usetril praci

Sdilim vas nazor.

Lapil 23.6.2006 10:19

Kdybyste potřeboval,

velmi rád veřejně prohlásím, že můj názor na J. Paroubka se přečtením Vašich článků nezhoršil.

milan 23.6.2006 10:05

Jak mohlo dojit

k ocerneni pane paroubka, kdyz je uz i tak dost cernej?

Esmerald 23.6.2006 9:59

Právní Prostituce.

Navrhoval bych, aby každé prohlášení právníka, jiné než osobní, předcházel či následoval povinný " DISCLAIMER ", v kterém by bylo jasně řečeno něco jako:

 "....nutně se osobně neztotožňuji  s názory svého klienta, kterého pouze hájím za domluvenou úplatu. "

Jistě, že to "každý ví ", ale přece jen to odlišuje sociální pracovnici od prostitutky, lidově k...y !!

Švrk 23.6.2006 10:26

Re: Právní Prostituce.

Stejně jako v podnikání i v právničině jde o byznys. Jen jej někdo dělá bezohledněji a pragmatičtěji a podle něj pak jsou souzeni všichni. Zde bych se nazabýval Topinkou, ale Paroubkem.

Jan H. 23.6.2006 10:45

Re: Re: Právní Prostituce.

Podle vyse uvedeneho by podobne najemny vrah byl jen byznysman, ktery dela svou praci za dohodnutou uplatu. Samzrejme to neni zcela totez, ovsem i pravnici by meli ctit mravnost a slusnost ve svem pocinani. Mela by je k tomu vest advokatni komora a spolecenske klima, ktere spoluvytvari kazdy z nas.

Bohuzel, mnoho advokatu vidi jen rozsudek, avsak spravedlnost i mravnost jsou jim lhostejne. Vim o pripadu jedne advokatky z Brna, ktera klienta nabadala k unosu, kdyz ale doslo na vysetrovani policie, shodila vsechno na klienta. Jindy zase soudu tvrdila prukazne lzi, ktere sice protistrana vyvratila, ale stin pochyb na protistrane zustal. Takova zavrzenohodna nemravnost by mela byt trestna.