17.5.2024 | Svátek má Aneta


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
JJ 23.6.2006 18:37

Aha

mluvite o vyberu. Tam si myslim, ze se pan Neff snazi, aby zde byly i levicoveji zalozene clanky. I panu Pankovi poskytl prostor pro odpoved.

Myslim, ze se pan Neff snazi docilit nezaujatost a potom se zaujetim sleduje, jak se to tu mele.

Vodník 23.6.2006 18:41

Re: Aha

Nejde jen o "levicovost" nebo "pravicovost", ale i otázky mezinárodní politiky. Zde drží basu propagandistická trojka Neumann - Ulž - Beneš, občas je doplní nějaký Reiniš ap. Opačný názor se tu nevyskytuje vůbec, maximálně v úzkostlivě neutrálních (ale kvalitních) článcích Yehudy Lahava.

JJ 23.6.2006 19:48

Re: Re: Aha

Benese a Reinise vetsinou preskakuji, tak nevim. Neumanna si obcas prectu, pokud to neni moc dlouhe a cestopisy pana Ulce take. Komentar pana Ulce k mezinarodni politice beru jako zajimavou sondu do americkeho pohledu na vec.

Myslim, ze zde take publikovali panove jako Zaoralek, kdyz slo o Smlouvu o ustave EU. Ale co CSSd jede rychlosti jeden skandal za dva dny si na diskuzni server moc panu z "vladnich" stran netroufne (myslim CSSd a KSCm).

Nejak vyhranene to nevnimam. Budou tady takovi, kteri reknou, ze je tady atomova loby ... Ale vse vznika myslim nerizene, samovolne.

Dana 23.6.2006 13:43

Re: Nejlepší vtip.

Ivane, diskuze nepíše pan Neff. Ty diskuze jsou obrazem nás, všech, kteří se jich účastníme...

 A co se článků týče,myslím, že kdyby napsal a poslal nějaký článek třeba pan Werner, Achremenko,  Horák nebo Komárek - pan Neff by je jistě zveřejnil. Jen oni autoři jaxi nepíší pro NP... 

BuBu 23.6.2006 13:52

Re: Nejlepší vtip je to . .

. . . že studujete "úchylky v lidském chování, související s politikou" !

Musíte ale všem čtenářům dodat - že to vše studujete na VUMLu v Minsku a stipendium Vám dává sám Lukašenko !

To už ale není vtip . . .  ale realita, která z Vašho příspěvku čouhá jako z vidláka sláma !  :-D

milan007 23.6.2006 15:27

Re: Nejlepší vtip.

Je mi jasné, že co je objektivní dokážete rozlišit právě Vy.  Blahopřeji !!

gavroche 24.6.2006 0:51

Re: Nejlepší vtip.

Co je vlastně nezávislost? Omlouvám se, pokud jsem někde přehlédl pravidla publikování na psu,  ale brání někdo někomu sem přidat článek? Upřímně řečeno, diskuse ke skoro každému článku na netu dává psychologům a psychiatrům snad víc studijního materiálu než jejich kartotéka, podle toho bych to nehodnotil.

Jinak díky za psa a pevného zdraví panu Neffovi.

vládík 23.6.2006 13:32

Pane Neffe

R^R^R^R^R^R^.  Nádhera

Brk 23.6.2006 13:21

Pane Neffe,

perfektní, prostě super. Velice si Vás vážím. Nejste žádný Vejvoda z Českého rozhlasu.R^

milan007 23.6.2006 11:01

díky

dobře napsáno :-)

Malý Aston 23.6.2006 10:58

Tak to vždy začíná a jak to končí dobře známe.

Několiktáte jsem upozorňoval na některé pisatele,kteří zde pracují za peníze stranických aparátů.Některé příspěvky sondují naši reakci na různá temata a jsou vyhodnocovány.Umlčováním a vyhrožováním to začíná a cenzurou to končí.Je to politika pana Paroubka a jeho poradců a členů vrcholového vedení. Pokud ještě některým připadá pan Paroubek jako demokrat,tak doufám,že po přečtení dopisů,které právník pana Paroubka rozesílá těm,kdo s ním nesouhlasí své mínění rychle změní.

JJ 23.6.2006 11:03

I to patri k internetu

myslim tim placene bloggery. Akorat na Psu je musi pravdepodobne rotovat, aby se nenakazili.

mak 23.6.2006 15:05

Malej Astone uz jsi na jejich seznamu a az budou mit 101

tak bych se obaval doby mezi 3-4 hodinou ranni :-/

Psí vrah Čumil 23.6.2006 10:55

"Neviditelný pes je politicky nezaujaté médium"

No, pane Neffe, klobouk dolů. Tomu se říká opravdu "odvážné tvrzení", ba přímo "silný výrok".;-D

JJ 23.6.2006 11:01

Re: "Neviditelný pes je politicky nezaujaté médium"

Rozporujete snad druhou cast souveti?

Psí vrah Čumil 23.6.2006 11:30

Re: Re: "Neviditelný pes je politicky nezaujaté médium"

V podstatě ano, milý JJ, protože pan Neff, co šéfredaktor a majitel Psa udává svými komentáři jednoznačně politickou linii periodika. A ta rozhodně není politicky nezaujatá, právě naopak.  Zvát do podobně profilovaného periodika levicově orientované publicisty znamená vyhledávat mezi nimi speciální odrůdu masochistů, jako je pan Vízek nebo svého času byl pan Pehe. :-(

milan007 23.6.2006 11:43

Re: Re: Re: "Neviditelný pes je politicky nezaujaté médium"

Je vůbec někdo politicky nezaujatý ?? Jak si představujete Vy politicky nezaujaté medium ?? Já si pamatuji jedno, jmenovalo se Rudé Právo a to mělo vždy Ty správné a nezaujaté názory. Po něčem podobném toužíte ??

Psí vrah Čumil 23.6.2006 11:52

"Neviditelný pes je politicky nezaujaté médium"

tvrdí o svém internetovém periodiku pan Neff, nikoli já. O mých představách není a nebyla řeč.  Pouze konstatuji, že tvrzení pana Neffa je přinejmenším krajně sporné a lze je s úspěchem vyvrátit prostou analýzou materiálů, které Neviditelný pes publikuje a jeho redaktoři osobně tvoří. Toť vše.:-)

Dana 23.6.2006 13:19

Re: "Neviditelný pes je politicky nezaujaté médium"

Čumile, co si vlastně představujete pod pojmem " politicky nezaujaté medium" ? Nepletete si to třeba s nepolitickým mediem? Je ale zvláštní, že v celém tomto případě vás zaujala jen tahle jedna část věty...:-)

Psí vrah Čumil 23.6.2006 13:54

Mému prokurátorovi:

Dano, opakuji, nejde o to, co si představuji já, ale o to, že - jak výše ukázáno - Neviditelný pes prostě žádné "politicky nezaujaté médium" není; obávám se, že není už ani nezávislé, jímž bylo do doby, než splynulo s Lidovkami. Tady si pan Neff dost účelově zahrává s pojmy, podobně jako vy s tím nepolitickým médiem. Co vám na mně připadá zvláštní, je, lituji, výhradně váš problém, s nímž vám nikterak nemohu pomoci, stejně jako s vašimi ženskými instinkty. To už je rys nás, zabijáků Psa.:-/

Dana 23.6.2006 15:03

Re: Mému prokurátorovi:

No, vidím, Čumile, že jste si vytvořil obraz nepřítele a máte to rázem jednodušší. :-/ Přečetl jste si jednou nějaký komentář, provedl k němu svůj výklad a teď s tímto výkladem vehementně bojujete. Měla jsem vás za větší formát.  Ale jak říkáte - instinky  nebo spíš představy mohou mýlit. Nicméně, zkuste připustit, že mýlit se můžete i vy, nejen ti druzí. A věřte, že ti, kteří pochybují, to mají mnohem těžší než ti, kterým je všechno jasné na první šup.  Hezký víkend.

Pasí vrah Čumil 23.6.2006 15:17

Re: Re: Mému prokurátorovi:

Ale kdepak, Dano, nepřítele.  To se, promiňte, silně přeceňujete. Téma bylo ovšem "politicky nezaujaté médium" páně Neffovo, což je, jak správně (ač nevědomky) poukázal pan Mach;-D, contradictio in adiecto. A když už jsme tak osobní - víte, váš problém je nemlich stejný, jako problém jisté Anky: Slabý výkon pravého oka - ale o to rychlejší hodnotící soudy o tom, kdo koho zabíjí. Mějte se, jak chcete.

Dana 23.6.2006 15:28

Re: Re: Re: Mému prokurátorovi:

Možná by stálo za to, Čumile, se vrátit tam, kde to vzniklo. Možná byste zjistil, že není ani tak chyba pravého oka jako vnímání levého..Přisuzujete mi větší roli než mám a než si dávám sama. Ale s tím se asi nedá nic dělat. Smečky fungují. A kdo se nezařadí sám, bude zařazen....

Psí vrah Čumil 23.6.2006 15:38

Re: Re: Re: Re: Mému prokurátorovi:

Ale vždyť to vůbec nestojí za to, Dano. S dovolením - nepřisuzuji vám vůbec nic. Prostě s vámi nesouhlasím, to je celé.  A kategorické soudy o tom, kdo koho zabil, jsem nepsal já. Seno-sláma, seno-sláma. Tak se mějte.

JJ 23.6.2006 13:37

Zalezi na tom, jestli k tomu to mediu pocitate diskutujici

Komentare pana Neffa jsem nikdy moc nevnimal jako politicky vyhranene, ale je mozne, ze je tim duvodem, proc je na Psu vice pravicovych/ liberalnich prispevatelu. Anebo je mozne, ze ten otevreny system vyhovuje spise liberalnim lidem.

Nicmene neni chybou pan Neffa, ze se sem levicove orientovani publicisti boji, protoze by museli obhajit sve nazory -- na svuj prispevek mohou spolehlive ocekavat odpoved.

Psí vrah Čumil 23.6.2006 14:29

Re: Zalezi na tom, jestli k tomu to mediu pocitate diskutujici

Hm, o "diskutujících" k tzv. levicovým příspěvkům, JJ, snad nebudeme raději mluvit.  Nahlédněte např. do debaty ke včerejšímu Vízkovi - pak jistě pochopíte, proč.:-)

JJ 23.6.2006 15:05

Re: Re: Zalezi na tom, jestli k tomu to mediu pocitate diskutujici

Prijde mi skoda, ze s panem Vizkem nebyl nikdo schopen diskutovat. Ja si treba kroku pana Kubiceho vazim, postavil se za svoje lidi, cemuz jako manager rozumim. Po volbach to nechat nemohl - nemelo by to zadny smysl a navic dnes ani nemame komisi, ktere by to mel predlozit. A odvolavat se na pana Sokola, ktery se zivi obhajobou nejvetsi spodiny, mi prijde v teto souvislosti nepatricne. Proste pan Sokol nema u me kredibilitu, je to prodejny zoldak a sve vyroky podrizuje potrebam svych klientu.

Utoky na pana Vizka nebyly v kontextu internetovych debat nic neobvykleho, bohuzel. I kdyz utocit ve svem clanku na pana Kubicu za to, ze nevystupoval sebevedome mi prijde hloupe (proste kdyz postavite interventniho cloveka pred media, mozna poprve v zivote, zvlaste pokud je ve stresu, tak se to na nem podepise) a se zpravou to v nejmensim nesouvisi. Takze se pan Vizek dockal osobnich utoku v reakci na jeho osobni utok na nepritomnou osobu.

Psí vrah Čumil 23.6.2006 15:21

Re: Re: Re: Zalezi na tom, jestli k tomu to mediu pocitate diskutujici

No, JJ, jediné, v čem se s vámi shodnu, je fakt, že s panem Vízkem opravdu nikdo nebyl schopen diskutovat.  Takže v zásadě není o čem mluvit, že.;-)

Ladislav N. 23.6.2006 16:01

Re: s panem Vízkem opravdu nikdo nebyl schopen diskutovat

A o čem chcete s věřícím komunistou diskutovat? ;-P Podívejte se na jeho písemný projev. Třeba včera. To snad jako ukázka stačí, ne? S vámi je to podobné... :-/

Psí vrah Čumil 23.6.2006 16:14

Re: Re: s panem Vízkem opravdu nikdo nebyl schopen diskutovat

Ano, Ladislave N., vy jste přesně jeden z těch, kdo jsou diskuse s panem Vízkem neschopni. Lituji.