26.6.2024 | Svátek má Adriana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
honzak 20.12.2007 6:29

jako by z nebes

sestoupil duch hrdinného vozatajce Josefa Bonga! Mně Klaus jako prezident celkem vyhovuje, ale tohle je opravda silná káva! Tu pani, co to sepsala bych chtěl zdálky vidět.

Josef 20.12.2007 6:03

Neuvěřitelné

...tak blízko,až se tajil dech ...!!!!

lucina 20.12.2007 5:23

teda

vy děláte, jako by to byla nějaká zvláštnost, VK jezdí po celé republice, a často, ale zatím se z toho nikde nepo.. Že vás málo pochválil pan hejtman, že jo?? VK je normální člověk, slušný a skromný, jen o moc pracovitější než většina ostatních. Takovýhle článek jako o návštěvě báťušky Stalina pro první třídu obecné školy si nezaslouží.

Dr. Ban 20.12.2007 12:09

Re: teda

slušný a skromný, jen o moc pracovitější tak to je vtip roku ;-D

AdVy 20.12.2007 3:52

Panenko skákavá,

to se vám opravdu ale opravdu povedlo, soudě dle odezvy:-/

Jan 20.12.2007 3:44

No je hnus.

Klaus je typicky vychodni satrapa, tak jako byl/je treba Gottwald, Putin, Breznev, Lukasenko a byzantsti vladcove v historii. A taky si vybira stejne typy lidi kolem sebe, kteri na neho pisou oslavne tirady - Haas, Jakl, ...

Nejvyssi cas poslat Klause na smetiste dejin. S timto, z vule KSCM prezidentem, Cesko stale trci jednou nohou na Vychode. Klaus se koneckoncu citi nejlepe ve spolecnosti Putinu a Nazarbajevu, zatimco zvani proti Zapadu.

Sedrman 20.12.2007 6:39

Re: No je hnus.

měl by si na Hrad vzít někoho, kdo na něj píše hanopisy, pak by byl západní satrapa. Třeba Taraszátarase nebo jiného zakomplexovaného nýmanda.

Klaus je satrapa a vy jste otrapa, s těmi pokřiky. Teď budete mít z vůle KSČM jiného prezidenta, takového, který KSČM podlézá pro jistotu ještě předtím, než vůbec kandidaturu přijme, to si polepšíme.

Vlasta Burian 20.12.2007 6:47

Re: No je hnus.

Hans, tak podle tebe je to hnus? A co tady bylo, a vlastně stále je od roku 48ˇ? To není hnus? Šmankote, ty si ale Honza perníkovej!:-D

nepříjemná, ale pravda 20.12.2007 2:15

Nejen "pozoruhodný text, který překonává všechny doposud dosažené normy", ale DIAGNOZA nemalé části patetických fanouškú debat se bojícího Klause

Všechno to "no jo, ale kdo jiný než Klaus", mýtus o jeho nenahrditelnosti, o tom jak, z vúle KSČM prezident hájí národní zájmy .... diagnostické.

Jan Palec 20.12.2007 2:11

KLAUS A LIVIA SPOLU NESDILI JEDEN POKOJ

uz jsem to nekolikrat psal do ruznych diskusi na strankach bulvarnich casopisu a prekvapuje me ze se toho nikdo nechytl (a to je na tom mozna to nejzajimavejsi) - presto je to pravda a prosim abyste to tak vnimali - kdyz byl vaclav klaus s choti v jihlave tak mu v hotelu gustav mahler pripravovali presidentske apartma samozrejme ze pro prezidenta i jeho manzelku - jenze z klausova hradniho tymu prisel pozadavek ze klaus se zenou nesdileji spolecne loze a musely se tedy pripravit dva oddelene pokoje - znovu opakuji ze to je pravda - jsem si stoprocentne jist ze podobne zpravy museji do novin chodit i z jinych mest a presto se o tom nikde neobjevi ani radka - na presidentskem paru je pak obdivne jak tu hru dobre hraji - zdravim vas vsechny

Stanislav 20.12.2007 2:19

Re: KLAUS A LIVIA SPOLU NESDILI JEDEN POKOJ

Vaše starosti mi přijdou podobně "důležité" jako onen článek, jen každý z vás kope za jiné mužstvo ... :-)

jirka.s. 20.12.2007 9:36

Re: Re: KLAUS A LIVIA SPOLU NESDILI JEDEN POKOJ

Ale obě jsou ve IV.B třídě! ;-D

KLÁRKA LOHNISKÁ 20.12.2007 2:20

Nežárlím teď na PETRU BEDNÁŘOVOU, novou milenku našeho konzervativního obhájce hodnot

Závidím Talmance, že otec jejího levobočka je možná falečný, ale rozhodně ne "prázdný Topol", jak moudrý, slušně vychovaný státník Klaus ve své smsce tvrdil.

Nu, lidovci ho nmožná podpoří, Klaus jim přece, jak řekl "rozumí": vetoval zákon o RP. To, že je cizoložník mu, coby ochrínci instituce manřelství odpustí ... když Čuňka přijme zpět do vlády.

KLÁRKA LOHNISKÁ 20.12.2007 2:22

Lívia, jako Taylorka, ví, že nejlepší přítelé dámy - zvláště v jejím věku - jsou šperky.

Takže ty nepříjemné rytmické pohyby nechá nám, mladším. Tedy, když se pak profesor k nim dostane, je totiž hrozně anxiozní, perfekcionista a ... pak to dopadá ...

Eva D. 20.12.2007 18:07

Re: KLAUS A LIVIA SPOLU NESDILI JEDEN POKOJ

Bože můj, tak jeden z nich chrápe a druhý trpí nespavostí, nebo chrápou oba! Tedy, Vy musíte být šťastný člověk, pokud Vás nepálí nic jiného než tohle....

A. Šádová, důchodkyně 20.12.2007 2:02

Mladá garda Klause v ODS i poslankyně KSČM hrdě volí obhájcě národních zájmů a hlavně hrdosti, V. Klause!

Pod jeho moudrým vedením naše KSČM, vřetně soudruha kosmonauta Remka, soudruha Ransdorfa bok po boku s panem echte modrým Zahradilem bojuje proti Bruselu, tomuto novodobému, do líbivých řečiřek zabalenému Mnichovu.

Naši poslanci a zvláště pak ženy, poslankyně, jako Zuzka Rujbrová se dnes již nestydí, ale naopak veřejně a hrdě se hlásí k tomu, že pana prezidenta, ikdyž je jako náš "ideologický protipól", posledně svými hlasy na Hrad dosadili.

Klaus patří nám a žádné cizáky ani poctivé jádro ODS, jako naše KSČM a hrdí vlastenci nechceme. Doufám, že pan prezident Klaus s chotí přijede i k nám, holky, mezi nimi i letušky, se na něj třesou. A já si připravuji chléb se solí.

Abonent 20.12.2007 2:01

Fakta místo legrace. Fakt !

Dojemně opěvovaná návštěva pana prezidenta proběhla už v říjnu. Více zde : http://www.hrad.cz/cms/cz/info_servis/tiskove_zpravy/4895.shtml

Autorka svěžího textu : http://www.kr-ustecky.cz/vismo5/o_osoba.asp?d=1&u=450018&id_org=450018&id_o=59334&p1=104372

nepříjemná, ale pravda 20.12.2007 2:08

Nejhorší na tom je, že se Klaus (a ODS, tato vláda) na hejtmana Šulce a Ústecký kraje zase ... vykašlali

Takže nejen do 21. století a české kotliny nepříslušná, skandální, ale kultíku Klause (jím a jeho družinou nejen tolerovaná, nejen za podobných "spanilých jízd", ale Klausovou propagandou vědomě živená image báťušky Klause) nakonec hejtmanovi Šulcovi, lidem v kraji, kteří jej a jeho tým zvolili, nic nepřinesla, jen bude dělat - doufám - ostudu.

Nejen v době, kdy si - poprvé v historii republiky - zdá se budeme moci skutečně vybírat hlavu státu, nejen mít stávajícího prezidenta bez protikandidáta, nebo "kandidátů" vytahovaných doslova na poslední minutu v mezikolech volby.

Stanislav 20.12.2007 2:21

Re: Fakta místo legrace. Fakt !

Asi se nějak od dob bolševika nestačila přecvičit ... tiše předpokládám, že tahle "ve vaně" sedí už od tehdy ... :-)

echte vlastenka 20.12.2007 2:25

My, prostí venkované, hlavně ženy nejsme k panu prezidentovi tak kritičtí

jako ti pražští intelygenty. Nám stačí hezká kravata, něco zamumlání s přimhouřenýma očima, doprovázené jeho ješitným "úsměvem" ...

Jan z Londýna 20.12.2007 1:55

Uvedenou gubernijní ódu na báťušku Klause jsem m.j. i já komentoval v MF Dnes krátce poté, kdy se královská návštěva všeznalého tatíčka Klause a jeho, jinak v kloboucích elegantní "jako královna Alžběta" choti skončila.

Musím teď utíkat, plavaní s rodinou, snad se zde objeví odkazy na článek v MF Dnes, která mezi předními deníky toto jako první (dosud jediná) otiskla.

Doporučuji to také srovnat s poněkud podlézavým rozhovorem Plavcové (LN) s Klausem z minulého týdne, na www.lidovky,cz tuším pod titulkem "Už dost toho potlesku", což je údajně citace Klausova výroku při jedné ze "spanilých jízd prvního páru" do gubernijí, kdy, vděčné davy poddaných jsou zase dojaty a Klaus poučuje redaktorku, jak jsou slzy babičky, která než umře chtěla podat ruku prezidentovy vážné.

Jasněže, pro rádoby liberála, rádoby debatéra světového formátu, který si po léta stěžuje, že u nás a ve světě "opravdu, ale opravdu" probíhá málo diskuse (hlavně s výsledkem, který by si Klaus přál), který k debatě vyzývá kdekoho ve světě, jsou venkované a podřízený personál místních politiků, když ho opěvují, nebo kladou neškodné otázky, tou správnou formou zpětné vazby.

Když má skutečnou možnost národu, jeho voleným zástupcům (volitelům) předvádět v debatách s prof. Švejnarem, jak světový debatér je, zabarikádoval se na Hradě a debaty, které by jeho pánům,  nám, občanům, umožňovaly si kandidáty hezky vedle sebe porovnat, neliberálně odmítá.

NevericiTomas 20.12.2007 6:10

Re: Uvedenou gubernijní ódu na báťušku Klause jsem m.j. i já komentoval v MF Dnes krátce poté, kdy se královská návštěva všeznalého tatíčka Klause a jeho, jinak v kloboucích elegantní "jako královna Alžběta" choti skončila.

Honziku, ale to je vas problem, ze nejste schopni nalezt kandidata, ktereho by nekdo znal. Klaus svoji karieru systematicky buduje uz pomalu 20let, jeho nazory jsou zname i treba kvuli tem cestam do kraju, ktere podnika uz od roku 90 a nevim, proc by mel nechat Svejnara, ktery se pro kandidaturu rozhodl dolsova na posledni chvili, se na tomto politickem kapitalu prizivovat.

Tak tu socanci nebulte, seberte tu svoji hvezdu a hybaj mezi lid obecny, presentovat sveho kandidata. Je to ale jina prace nez chytre mluvit z prazskeho studia.

miron 20.12.2007 1:51

Naděnka je miláček.

Pod polštářkem má kapesníček, kterým si pan VELKÝ utřel svůj moudrý nos. Jak jí závidím.

BOMBON 20.12.2007 1:23

pripomina mi to clanek z mladeho sveta koncem 80.let

o severni koreji... uz si to moc nepamatuju, jen oznaceni mista, kde si velky kim odpocinul pod nejakym stromem, pametni cedulkou s lakonickym textem: "ZDE POSEDEL"

autorce dekuji, mooc jsem se pobavil...;-DR^

Jan z Londýna 20.12.2007 1:54

Uvedenou gubernijní ódu na báťušku Klause jsem m.j. i já komentoval v MF Dnes krátce poté, kdy se královská návštěva všeznalého tatíčka Klause a jeho, jinak v kloboucích elegantní "jako královna Alžběta" choti skončila.

Musím teď utíkat, plavaní s rodinou, snad se zde objeví odkazy na článek v MF Dnes, která mezi předními deníky toto jako první (dosud jediná) otiskla.

Doporučuji to také srovnat s poněkud podlézavým rozhovorem Plavcové (LN) s Klausem z minulého týdne, na www.lidovky,cz tuším pod titulkem "Už dost toho potlesku", což je údajně citace Klausova výroku při jedné ze "spanilých jízd prvního páru" do gubernijí, kdy, vděčné davy poddaných jsou zase dojaty a Klaus poučuje redaktorku, jak jsou slzy babičky, která než umře chtěla podat ruku prezidentovy vážné.

Jasněže, pro rádoby liberála, rádoby debatéra světového formátu, který si po léta stěžuje, že u nás a ve světě "opravdu, ale opravdu" probíhá málo diskuse (hlavně s výsledkem, který by si Klaus přál), který k debatě vyzývá kdekoho ve světě, jsou venkované a podřízený personál místních politiků, když ho opěvují, nebo kladou neškodné otázky, tou správnou formou zpětné vazby.

Když má skutečnou možnost národu, jeho voleným zástupcům (volitelům) předvádět v debatách s prof. Švejnarem, jak světový debatér je, zabarikádoval se na Hradě a debaty, které by jeho pánům,  nám, občanům, umožňovaly si kandidáty hezky vedle sebe porovnat, neliberálně odmítá.

michal 20.12.2007 13:32

Re: Uvedenou gubernijní ódu na báťušku Klause jsem m.j. i já komentoval v MF Dnes krátce poté, kdy se královská návštěva všeznalého tatíčka Klause a jeho, jinak v kloboucích elegantní "jako královna Alžběta" choti skončila.

ačkoliv p. Klausovi může leckdo vyčítat ledasco, tak v případě PŘEDVOLEBNÍ "veřejné debaty kandidátů" je jeho odmítavý postoj zcela pochopitelný, neboť racionální. Volit prezidenta budou poslanci a senát, ne davy dojatých občanů v krajích. A navíc zná své Pappenheimské: kdyby přistoupil na veřejnou debatu, tal ho ti samí kritici nařknou z toho, že využívá veřejné instituce ke svému zviditelnění a blablabla. Chápu, že Klaus volil verzi, kterou volil.

Anděla 20.12.2007 1:15

To jsem se zase krásně

vyzvracela. Taková oslava presidentissima, taková se nedostala snad ani generalissimovi.

franta 20.12.2007 1:03

Přiznám se

vehnalo mi to slzy do očí !

gekko 20.12.2007 0:50

taticek

Je to cele jen sranda, nebo vazny popis vyletu soudruha neomylneho a bozskeho?

To snad psal sam pan sebestredny.

Stanislav 20.12.2007 2:24

Re: taticek

Pan sebestředný je sice hodně sebestředný, ale takový cvok vážně není ... ;-)