18.6.2024 | Svátek má Milan


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
tata 12.9.2007 10:20

PROFESORE

Odejděte jako chlap.

Haf 10.9.2007 1:06

Re: ODS

Milej ODSáku, Máš tu historii trošku popletenou : OF volilo svýho předsedu  ze tří kandidátů - Rychetskej, Palouš ml. a Dínsbír. Na to konto delegáti navrhli ještě Klause a ten byl zvolen. To se nelíbilo pánům Havlovi, Fišerovi, Kučerovi, Díntsbírovi, Rychetskýmu... a tak byl svolán ne sjezd, ale sněm OF do Lucerny, tzv. rozdělovací, kde se OF rozdělilo na část, s všemi ostatními ministry a většinou poslanců, ti odešli do Ypsilonky založit OH a zbylí delegáti s pár poslanci, Klausem se dohodli, že založí stranu. Na ustavujícím kongresu v Olomouci byla nazvána ODS. Tedy po rozdělení a zániku OF nemohla ODS žádné OF porazit !

A pokud si bude počínat i nadále tak, jak si počíná, porazí brzo sama sebe. :-/

Vodák 9.9.2007 21:14

Re: Re: Re: Profesore,

Klaus slušně, bez jakýchkoli urážek a napadání upozorňuje na nepravdy. Na rozdíl od Vás, který neslušně napadáte. Kdyby se více lidí činilo jako Klaus a méně lidí žvanilo jako vy, bylo by u nás o hodně lépe.

NevericiTomas 9.9.2007 19:33

Re: Re: Re: pronasledovanej vasiku neverici tomasi

Mile R.M. Z CVUT pripojeni pise kazdy student CVUT ubytovany na kolejich CVUT a pripojeny na internet. Za toto pripojeni samozrejme platim (800kc/semestr). Neni to mnoho, ale za tolik mi bylo pripojeni nabidnuto. Pokud byste mel pripominky k memu bydleni, pak i za nej (platim, 2000kc/mesic za 12m2 sdilenych s jinou osobou a s prislusentvim na chodbe). Prispevek na ubytovani od statu nedostavam. Tak ci tak jsem v patek podepsal najemni smlouvu na 2+kk kam se svou pritelkyni odstehuji. Platim samozrejme ze sveho. Pocitac, to mate pravdu, ten mi koupili rodice...

Studuji zatim bez skolneho, to neni moje chyba, takove vzdelani tato skola nabizi. Pokud bych musel platit skolne, holt bych se musel v praci vice otacet. Zda-li se na CVUT bada nad klimatem nevim, me uci stavet baraky...

Tolik snad k vasemu inteligentnimu dotazu....

PRASI DENT 9.9.2007 18:54

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Profesore,

Nazdar Syčáku Jirko, už tě vyhodili i z blázince v Kroměříži.........Možná, že čapneš něco u svého Klauna z vůle bolševika na Hradě.....

jirka.s. 9.9.2007 18:10

Re: Re: Re: Re: Re: Profesore,

Á, prasečí zub zase perlí! Do kolika to máš?

jirka.s. 9.9.2007 18:08

Re: Re: Profesore,

Mně se líbí, jak se ti milicionáři vždycky schovávají za lid  nebo veřejnost!

PRASI DENT 9.9.2007 13:20

Re: Re: Re: Re: Profesore,

 ANO, už se tam ani dostat, kvůli uvozovkám nemohu a kolik, že je jich tu už vecpáno, ti mu snad už musí lézt i krkem......

H.K. 9.9.2007 12:26

Re: Re: Re: Profesore,

Lezete V.K příliš do zadku a Váš obdiv k němu je nekritický, když říkáte, že je bohu rovný.

PRASI DENT 9.9.2007 11:25

Re: Re: Profesore,

 JO, když toho tolik náš bohurovný Genius za podivných okolností t.č. na Hradě natroubí ve všech notových stupnicích, falešně a tak hlasitě, aby to bylo slyšet i daleko za humny, je nucen zajisté opět účelově DEMENTIT.....Bohužel jen nežvanil, ale bylo mu umožněno se i ČINIT......

Mell 9.9.2007 11:06

Re: Profesore,

Neměl byste se spíše zeptat, proč někteří naší novináři píší nepravdy? Ve slušných novinách si autor fakta ověří, u nás, pod tlakem udržitelné "produktivity práce" po dnech volna,  musí novinář odhadovat a vymýšlet si a jak to chodí, tak se často netrefí. Je chvályhodné, že se pan president ozval a slušným způsobem napravoval chyby jiných.

Bubeník 9.9.2007 11:04

Re: Re: Re: Re: Re: pronasledovanej vasiku

Máš divné myšlenky. Jednou píšeš o demokracii poté o Absurdistánu. FAktem je, že zde demokracie není, ale diktatura moci privatizačních zlodějů, jak firem, politiků tak tisku, který je Německý. To je rovněž "zásluha" V.Klause a jeho poradce V.Koženého!!!

Lid a veřejnost 9.9.2007 10:57

Re: Re: ODS - Modří bolševici, děti rudých kolaborantů

   UŽ BY MĚL JÍT DO P R D E L E !!!

Lid a veřejnost 9.9.2007 10:54

Re: Profesore,

           Ten už byl dementní v 89 !    Teď už je v delirium tremens !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

amiZ .M 9.9.2007 9:35

Profesore,

dementování je sice jedna z Vašich nejoblíbenějších činností, ale neměl byste dělat také něco jiného, vždyť Vy už jste z toho dementování nějaký celý dementní.

kat Mydlář 8.9.2007 21:54

Re:Abys udržel tradici, tak kádruješ aspoň na webu.

Nejsi ty potomek zasloužilých kádrováků, kteří začali kariéru už za reichu a pak pokračovali za bolševika? Dnes je ti to povolání děděné z generace na generaci k ho/vnu. Tak pro udržení tradice kádruješ na webu. :-)

r.m. 8.9.2007 21:11

Re: Re: pronasledovanej vasiku neverici tomasi

ty taky svoje modropindy píšeš z ČVUT z připojení, který neplatíš a z kompu cos nekoupil.

Co tam děláš, takhle v noci? Bádáš nad klimatem?

r.m. 8.9.2007 20:59

Re: ODS - Modří bolševici, děti rudých kolaborantů

 Zum Tupolučenko Stačí zajít do archívu KSČ, najít přihlášky jeho rodičů, v několika článcích rozvést jeho rodinný zázemí a je po něm. Jako předseda ODS je odepsanej a premiér taky.

kat Mydlář 8.9.2007 17:37

Re: Nic zvláštního...

Ano, Klaus byl předsedou OF, které bylo koglomerátem všech možných politických proudů a které bylo schopné být jen proti něčmu (KSČ), ale nebylo schopné jiné akce. Proto Klaus a spol se trhli a založili stranu. Nebyli sami. Těch nespokojenců bylo více, kteří udělali totéž. Pomalu rozpadající se OF přeměnili Havlovi stoupenci Politické nepolitiky na OH, které později sešlo na úbytě.

kacir 8.9.2007 16:56

Re: ODS

je zvláštní, že tu nepolitickou politiku OF vedl Vaclav Klaus, ktery byl historicky  jedinym predsedou OF.

kacir 8.9.2007 16:54

Re: Re: Klausova rodina korumpována šéfem ČEZ?

Dárešek pro Klauna jako třeba od Železného psací pero za 400.000 Kč...;-D

vlasta 8.9.2007 13:07

Re: Re: No a vvvvvo tom to je...

ODSak 8.9.2007 13:05

ODS

Nelíbila se nám občanskoiniciativní politika-nepolitika Občanského Fóra. Sešli jsme se tedy, založili normální politickou stranu a na ustavujícím sjezdu zvolili Václava Klause předsedou.

ODS jako politická strana porazlila v demokratických volbách OF, které se ostatně samovolně rozpadlo. Porazila i ostatní politické strany.

Václav Klaus byl zvolen prezidentem v tajném hlasování poslanci a senátory.

Kde vidíte nějaký náznak toho, ze by ODS byla stranou probolševickou nebo nedemokratickou?

Honza 8.9.2007 11:52

Re: Klausova rodina korumpována šéfem ČEZ?

TO NEŘEŠ. Nedochází ti, že Roman nemá proč korumpovat? Zrovna prezidenta? Možná snad jako pozornost, dárek, vyjádření vděčnosti. Lae koumpce? Ne , to jistě ne.

Honza 8.9.2007 11:49

Re: Ale jistě souhlasíte, že po té co bylo zveřejněno jméno Tošovského se spoluprácí s STB..

Však na místo řídi MMF ho navrhují Sověti, kterým zřejmě jako agent dobře sloužil. Pokud jistě víte, tak naše vláda Tošu nekandiduje.

Prétextat 8.9.2007 11:36

Re: Re: Re: Re: Re: Re: pronasledovanej vasiku

Milí spoludiskutující, pokud máte chuť, přenechávám vám opověď. Já slabší nebiji.

News 8.9.2007 10:48

Klausova rodina korumpována šéfem ČEZ?

Informovaný, předmět: Klausova rodina korumpována šéfem ČEZ

Dar 100 mil Kč, který si vyžádal od šéfa ČEZ ředitel Klaus mladší a Klaus starší prezident jej vzal na vědomí vbuzuje podezření z korupce. Livie Klausová dělala v ČEZ []

jirka.s. 8.9.2007 10:42

Re: Re: pronasledovanej vasiku

To víte, Petře! Musí být první! Na té vrátnici to utíká strašně pomalu!

PROKOP BUBEN 8.9.2007 10:30

Re: Re: Re: Re: Re: pronasledovanej vasiku

 Ten kdo nebyl přitroublý nebo oslepený, ten se nedivil, že u nás nastal nakonec po všech postkomunistických zemích ZVRAT......Předem a velmi dobře to věděli prognostici z ústavu založeném na popud vedení SSSR, zřejmě Štrougalem.....

Jejich ROZLEZ do všech důležitých partají a uchopení moci, bylo prvoplánovité.....Nikdo se proto nemůže divit, že nedošlo k potrestání bolševických zločinců, vlastizrádců a jejich nejhorlivějších sadistických pochopů.....Kdo tady kLausmodře zvrací a vyměšuje, jste právě vy a vám podobní....

odborar 8.9.2007 9:34

Ale jistě souhlasíte, že po té co bylo zveřejněno jméno Tošovského se spoluprácí s STB..

by asi neměl zastávat nísto výkonného ředitele MMF, zvláště nápadné je je-li nominován Ruskem, neboť jak známo agenti KGB dodnes s podobnými spolupracovníky spolupracují. Navíc mi jistě dáte za pravdu, že jako guvernér ČNB v případě IPB, dle informací z tisku té doby pokazil co mohl a vystavil nejen ČR Zemanovým 160 miliard neomezených garancí, ale i zbytečným arbitrážním řízením jenom proto, že nebyl schopný nést odpovědnost za svou funkci a neuskutečnil standardní výběrové řízení na prodej, ale nechal IPB prodat hluboko po cenou za jediný den nucenému správci předem určenému zájemci, se kterým potají již měsíce jednala vláda i ČNB.:-/ Zbytek již známe všichni.. Třeba se jednou dočkáme i toho co Zeman neřekl či neudělal.  Ovšem z odstupem času? Je to vůbec ještě důležité? ;-)