18.6.2024 | Svátek má Milan


Diskuse k článku

DIPLOMACIE: Zeman cestu za Putinem prokaučoval

Mluvčí českého prezidenta Jiří Ovčáček prohlásil, že Zemanovo rozhodnutí neúčasti na přehlídce v Moskvě je jeho „suverénním rozhodnutím“. A to bych rád zdůraznil - dodal Ovčáček.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Maleček 14.4.2015 5:35

Však on ho Putin na tu tribunu dokope

Předpokladem Zemanova odmítnutí vylézt na tribunu a tam s komoušsko islámistickými diktátory a fašistou Putinem oslavovat armádu, která přepadla Ukrajinu a chystá se dál do Evropy, je to, že je ve svém rozhodování Putinem neovlivnitelný.

Což sám Zeman dokazuje, že neplatí - viz jeho aktuální zvaní ruských karlovarských mafiánů na hrad. To pod zýminkou odlužení obce Prameny.

No a když nezabere hrozba prozrazení černého financování jeho kampaně ruskými firmami, zafunguje ruská vodečka. Po ní už dle ruských not tančili jiní čímani než nezvladalný alkoholik Zeman.

Takže já sázím, že Zeman na tribuně bude - jen aby ty ruské tanky nepoblil.Pak si ale představte ty jeho hrdinské kecy, že to udělal schválně. Jako důkaz jeho protiválečného postoje.

E. Vašátko 14.4.2015 4:49

Re: DIPLOMACIE: Zeman cestu za Putinem prokaučoval

Bohužel, žádnou soudnost nemá, byl jenom přinucen okolnostmi a nevěřím, že vůbec pochopil, jakou hloupost provedl. Ostatně je to puncovaný lhář a kdoví, jakou ostudu v Moskvě ještě provede.

J. Brunner 14.4.2015 2:20

Tyhle typy lidí

mám nejraději.

Zeman bude na tribuně při přehlídce - hrůza.

Zeman nebude na tribuně - prokaučoval to.

Kdyby se všem omluvil a vzdal úřadu, napsal by autor stejně něco nepříliš lichotivého.

J. Bruner 14.4.2015 2:20

Miloš Zeman

vyšel před dvěma lety jako Winston Churchill a dnes je z něj Emil Hácha. Takovou zradu jsem od něj nečekal a ptám se nebo jsem ji čekat měl? Stále čekám, že je za tím nějaký promyšlený tah, kterým si získá příznivce zpátky, ale asi to bude jen další Bamberk či peroutkova adorace Hitlera.

V. Plocek 14.4.2015 0:35

DIPLOMACIE: Zeman cestu za Putinem prokaučoval

Můžete se na prezidentovu návštěvu dívat jak chcete, ale jedno je jisté, pokud se nezúčastní přehlídky, přece jenom nějakou soudnost má. Proti hlasitému unisono nesouhlasu politiků, veřejnosti se postavil čelem, tj. přehlídku odvolal. A to považuji sice za malý ale přece jenom dobrý krok. I když ......... nechme se překvapit. Je to přece jenom prezident Zeman. A hlavně vezmeme jako klad, že náš prezident nebude strašit na tribuně mezi bolševickými a jinými individui.