16.5.2024 | Svátek má Přemysl


Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
B. Skoupý 5.4.2024 17:34

Šéfka EK von Leyenová objednala "po jednání" se šéfem Pfizeru Bourlou obří dodávku vakcín firmy Pfizer v množství 4 dávky pro každého občana EU (včetně nemluvňat) v květnu 2021, tedy v době, kdy nás "experti" ujišťovali, že na "Tečku za pandemií" bude dostatečné základní očkovací dávka, u mRNA vakcín dvoudávka.

Jakou asi informaci od Bourly dostala, když závazně a smluvně nevypověditelně objednala Leyenová takové množství, později ještě rozšířené na 9 dávek pro každého obyvatele EU.

Mj. ve své schvalovací dokumentaci pro nouzové použití z prosince 2020 a ledna 2021 uváděly obě firmy, Pfizer i Moderna, možné použití "posilující dávky" aplikované nejdříve 6 měsíců po základním očkování. Čili obě firmy si byly vědomy výrazného poklesu účinků svých pseudovakcín po uplynutí cca 6 měsíců.

Sériově (= velkooběmově) vyráběná vakcína firmy Pfizer je vyráběna jiným technologickým postupem, než vzorky schvalované regulačními orgány, a je z výroby znečištěna (nedostatečné vyčištění) cizorodou DNA v množství až 200 miliard rozsekaných fragmentů této DNA v jedné očkovací dávce, které se mohou nevratně integrovat do lidské DNA příjemce.

P. Diviš 5.4.2024 22:42

Ten závěr to dokonale posral.

M. Zasazabanovaný 7.4.2024 7:59

Jednoduchší Diviš asi hodlá opäť popierať fakty, ktoré boli prednesené odborníkmi pri vypočúvaní pred americkým senátom ohľadom znečistenia mRNA vakcíny od Pfizeru cudzorodou DNA.

Experts Discover Over 200Billion DNA Fragments in a Single Dose of Pfizer’s COVID-19 mRNA Vaccine.

https://expose-news.com/2024/03/27/experts-discover-over-200billion-dna-fragments-in-a-single-dose-of-pfizers-covid-19-mrna-vaccine/

Cancer genomics expert Dr. Phillip Buckhaults recently testified to the South Carolina Senate about the DNA contamination found in Pfizer’s mRNA COVID-19 vaccines. There are an estimated 200 billion pieces of plasmid DNA in each dose of the Pfizer COVID-19 vaccine, he said. These pieces of DNA are packaged in lipid nanoparticles, basically a synthetic virus, and are delivered into vaccinees’ cells.

J. Ticháček 7.4.2024 2:48

A to si zkuste představit, kolik cizí DNA se do Vás dostane během oběda. Nebo když Vás nedejbože klovne slepice.

M. Zasazabanovaný 7.4.2024 7:52

J. Ticháček: No to teda fakt netuším. Koľko cudzej DNA sa počas obeda dostane pomocou nanolipidových obalov do buniek, kde sa vpíšu do mitochondrií a replikujú sa? Prípadne sa reverznou transkriptázou prepíšu do DNA? No objasnite nám to, odborníku. ;-D

Aký ste "ftipný", taký ste blbý.