21.5.2024 | Svátek má Monika


Diskuse k článku

BIG BEN: Spěje česká pravice k marxismu?

Mezi těmi českými osudnými osmičkami se rok 2018 začíná jevit jako jeden z potenciálně nejkatastrofálnějších v dějinách nejen českých, ale celoevropských.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Kulheim 6.2.2018 21:05

Re: Co tak sladit standardy důchodcům.

Kdyby se do toho nevložilo Rusko, tak je tam válka stále. Bez USA nebyli schopni řešit ani Kosovo.

Když EU dává azyl mladým bojeschopným chlapům, tak kdo ty skutečné chudáky má bránit. Nebo chcete, aby islamské bojůvky ty bezbrané staré lidi a děti vyvraždili? Jak pomohla EU těmto lidem? Nechala by je napospas hrdlořezům.

To je výsledek práce politiků z Bruselu. Ti by nemohli dělat ani starostu v Horní Dolní.

J. Kulheim 6.2.2018 20:57

Re: Další bajkař pod vlivem? Odkud sem ty fabulátory shazují?

Mě migrační ani žádné jiné kvoty nezajímají. Když něco nechci, tak je to jasné. Žádný slušně vychovaný se nebude ptát, proč to nechci. Němci nech si berou kolik chtějí. Proč nám někdo přikazuje co máme nebo nemáme?

Za chvíli bude Dablin 10. ČR nebude rozhodovat o ničem, bude jenom poslouchat co nějací politici třetího řádu budou rozkazovat a co anonymní, neodvolatelní úředníci budou vymýšlet. Marx je v nich jak v koze lůj.

M. Konupčík 6.2.2018 20:57

Re: Co tak sladit standardy důchodcům.

takže vy víte, že ty miliony nelegálních migrantů z Afriky (co jsou tu nelegálně), dostane dříve či později amnestii či pardon a zůstanou zde, protože vyhostit je prakticky nelze.

A vaše argumentace, resp. pojmenování, patří těm, kteří na toto upozorňovali v době, kdy náprava mohla být velmi jednoduchá a řešení oboustranně výhodné. Těch co se zároveň obávají, na základě historické zkušenosti a dnešního politického směru (a lidí, kteří jsou toho součástí), se situace bude ještě zhoršovat.

J. Václavíková 6.2.2018 20:55

Re: Další bajkař pod vlivem? Odkud sem ty fabulátory shazují?

Máte pocit, že kompetence a pravomoci jednotlivých orgánů únie jsou natolik tajné, že nejste schopen si ověřit, co tvrdím?

J. Václavíková 6.2.2018 20:53

Re: Co tak sladit standardy důchodcům.

Píšu, že EKONOMIČTÍ MIGRANTI NEDOSTANOU AZYL.

Dočasnou azylovou ochranu dostanou např. utečenci ze Sýrie, už zase ruské bombardování vyhání další civilisty z jejich domovů. Neštítí se ani bombardování nemocnic, už se z toho stal standard.

M. Konupčík 6.2.2018 20:52

Re: Další bajkař pod vlivem? Odkud sem ty fabulátory shazují?

nemohu se rozhodnout, zda

a) skutečně něco o EU víte co my ne. Něco co skutečně odporuje výtkám, které na EU má mnoho lidí, a pouze upřimně napravujete cizí omyly

b) vůbec nevíte o EU nic víc, než si lze přečíst v jejich brožurce. O realitu se nezajímáte a zůstáváte na "extrémisticky" pozitivní hranici

c) trolíte jako Janda, tzn víte, že neříkáte úplnou pravdu, ale to je fuk, protože VY máte pravdu.

J. Václavíková 6.2.2018 20:50

Re: Další bajkař pod vlivem? Odkud sem ty fabulátory shazují?

Nevím, jestli jste fakt tak zmatený, ale nikdo nezvolený nám nevládne. Evropská komise ,,má výlučné právo iniciovat návrhy legislativy a dohlíží na dodržování zakládacích smluv EU. Vypracovává návrh rozpočtu EU a provádí kontrolu jeho plnění. Dále Komise zastupuje EU při mezinárodních jednáních a má právo sjednávat s třetími státy dohody", tudíž nemá pravomoc rozhodovat.

J. Kulheim 6.2.2018 20:48

Re: Co tak sladit standardy důchodcům.

Proč chcete slaďovat dávky, když nikdo nedostane azyl? V Afganistánu mezi sebou různé kmeny válčí tisíc let. Chudáků je na světě 3 miliardy a každý rok je jich o 30 milionů víc. Všem se pomoct nedá.

Nejvíc jim škodí lidé podobní vám. Co jim nabízíte? Co oni nabízejí nám. Proč dobře živení, mladí chlapi utíkají od rodin a nebojují za svou vlast?

Berou sociální dávky a stydí se za to, že žijí za cizí peníze. To je frustrující a proto není se co divit, že páchají zvěrstva. Ono to není jednoduché přizpůsobit se životu v jiných podmínkách, v jiném kulturním prostředí kde jsou jiné tradice, jiný žebříček hodnot.

M. Bílý 6.2.2018 20:46

Re 19:43, Dobrý večer, pane Nováku! Je to nejenom ....

.... nedostatek pravicových voličů, ale hlavně je to ještě větší nedostatek lidí chovajících se a jednajících pravicově. Těm, vlastně nám (já mezi ně patřím) nějaký ten úlet Václava Klause (kterého si jinak velmi vážím) nemůže pravicovou cestu zošklivit. Já jsem měl k některým jeho levicově socialistickým zakopnutím též výhrady, ale ono to asi jinak nešlo. Těm kteří ho kritizují se to mluví. Ale kdyby každý udělal alespoň polovinu toho co on ....

J. Václavíková 6.2.2018 20:42

Re: Další bajkař pod vlivem? Odkud sem ty fabulátory shazují?

,,Německo samotné uzákoňuje 220 000 migrantů ročně, plus nekonečné počty rodinných příslušníků. Nedávno pozastavené migrační toky přes Libyi se opět dávají do tažení na Itálii. Nejnovější sebevražednou absurditu Evropská komise schválila v podobě usnesení o „klimatické spravedlnosti“ dávající Evropanům povinnost přijímat migranty prchající před špatným počasím."

Jedna perla za druhou! Německo neuzákoňuje 220 000 migrantů ročně, ale STROP pro příjem migrantů. Hodinky jako holinky, co?

Klimatická spravedlnost je taková krávovina, že to komentovat ani nebudu.

J. Kulheim 6.2.2018 20:35

Re: Další bajkař pod vlivem? Odkud sem ty fabulátory shazují?

Totalitní vláda nikým nevolených úředníků, kteří chtějí nařizovat co smíme a co nesmíme. Čtařicet let nám to říkali komunisté z Moskvy a teď to samé říkají jejich přátelé z Bruselu.

Já jsem prožil většinu života v minulém režimu a mám toho dost. Mám dost i takových lhářů jako jste vy a vánm podobní.

Putin se alespoň nechá zvolit. Junker na to kašle. Nenese odpovědnost politickou ani trestně právní. Odmítám, aby můj život řídil Junker nebo kdokoliv jiný.

Marxistu ze sebe dělá sám. Bruselský socialismus je stejný jako sovětský. Omezuje individualní svobodu rozhodovat o svém osudu.

J. Václavíková 6.2.2018 20:30

Re: Už to tady zaznělo. V postkomunistickém Česku

Klaus je tak nanejvýš otcem českého mafiánského pokusu o kapitalismus. Se socialistickou tváří a třeba dlouhodobě regulovaným nájemným.

J. Václavíková 6.2.2018 20:28

Re: Co tak sladit standardy důchodcům.

Hysterky jsou skutečně přesvědčeny, že afričtí ekonomičtí migranti budou dostávat politický azyl :-)

J. Václavíková 6.2.2018 20:26

Re: Další bajkař pod vlivem? Odkud sem ty fabulátory shazují?

,,Dublin IV obnovuje migrační kvóty" leda ve vašich bujných představách. Nic takového neplatí a nikdo to neprohlasuje.

J. Kulheim 6.2.2018 20:25

Co tak sladit standardy důchodcům.

Proč bychom něco měli ladit. Už x krát tady bylo napsáno, že nemáme zájem o migranty.

Nejprve to byli migranti ze Sírie, teď jsou to migranti z Afriky. Před časem utíkali před válkou a teď to bude trvalý přísun a přerozdělování.

Jste lháři. Nedělejte z lidí blbce.

J. Václavíková 6.2.2018 20:23

Re: Další bajkař pod vlivem? Odkud sem ty fabulátory shazují?

,,Že Evropská komise je nejen banda likvidátorů evropské civilizace, ale také už otevřeně marxistická, potvrdil sám vrchní komisař Juncker nejprve poctou Castrovi, a teď už samotnému Marxovi darovanému v kamenné podobě čínskou vládou Marxovu rodišti Trier. Z pozice ničím neomezovaných totalitně vládnoucích gangsterů vydávají pro Evropu jeden likvidační zákon za druhým."

Charakter EK neurčuje žádný výrok ani čin jejího předsedy. Nejsme v Rusku, kde vožď Putin samojediný určuje směr, nemluvě o tom, že odhalení sochy ještě marxistu nedělá.

EK má být totalitní vláda? Vydává zákony?!!! Uniklo vám, že na to jí chybí veškeré pravomoci. I její návrhy pak prochází schvalováním v europarlamentu. Do něj zástupce volíma, kdybyste to nevěděl.

L. Novák 6.2.2018 20:16

Re: V ČR byla kdysi

Klaus zavedl ODS doleva smlouvou se Zemanem. A teď mu ještě leze do zadku...

J. Václavíková 6.2.2018 20:09

Další bajkař pod vlivem? Odkud sem ty fabulátory shazují?

Autore, už to nepijte, ani ředěný.

,,Evropský pilíř sociálních práv uzákoňuje všem migrantům stejnou finanční podporu"

Jo, takto si někteří jednodušší jedinci vysvětlují návrh, aby byly pro migranty standardy péče sladěny.

L. Novák 6.2.2018 19:43

Už to tady zaznělo. V postkomunistickém Česku

skutečná a věrohodná pravice nemá dostatek voličů, aby měla šanci zvítězit. Poslední šance zazdil Klaus, který se svým lísáním k Zemanovi (nejenom) v mých očích zcela zkompromitoval. A navíc dělal v mnoha směrech levicovou socialistickou politiku, takže...

J. Kaut 6.2.2018 18:29

Dvě připomínky

Těm, kdo naříkají nad nedostaečnou pravicovostí našich "pravicových" stran, připomínám fakt, že při větší pravicovosti by ODS neměla 10%, ale asi tak 1%. Problém není ve straně, ale v tom, že v Česku není dost pravicových voličů.

Panu Kurasovi, s jehož článkem souhlasím, chci připomenout jednu nepřesnost. Z východu nepřišel jen bolševismus, ale i Avaři, Maďaři a Tataři. Takře skóre je 5:4. A pro ty Čechy, kteří se víc považují za Kelty naž za Slovany, je nutno za neštěstí z východu připočítat i ty Slovany. Pro ty je tedy skóre 5:5.

M. Pivoda 6.2.2018 17:46

Zinga je demagog

Zingo, Zingo: Češi zvolili Zemana kvůli jiným důvodům než výše uvádí Kuras, totiž, že "... kde teď nově podle oficiální studie 88 % žen zažívá sexuální obtěžování... "

P. Zinga 6.2.2018 16:55

Panebože,lidi, proč

reagujete na toho blba Radostu? Dáváte mu tím příležitost k dalším pi*ovinám, vykašlete se na něj a ono ho to přestane bavit.

Anebo to považujete za zábavné? Potěš Bůh...

P. Zinga 6.2.2018 16:51

Re: Problém P. Zingy

Blábolíte, pane Pivodo! Nepotřebuji statistiku: kolik Čechů volilo Zemana? A kolika nevadí? Přesto, že jeho postoj k muslimům je znám?

Nebudu teď shánět přesná čísla, musí Vám stačit, že to je přes 50%-což pro normální lidi znamená většinu.

V. Kain 6.2.2018 16:33

Re: V ČR byla kdysi

Pravicová strana to byla ještě za Václava Klause.Jen co skončil,tak se do ODS začali nenápadně tlačit sluníčkáři.Dnešní ODS nemůže pana Klause ani cítit.Také podpora Drahošovi o něšem vypovídá.Proč nedali hlas např.Topolánkovi?Fiala se svými 11% si myslí kdovíjaký není geroj.Není, není to leader ani náhodou.

P. Jášek 6.2.2018 16:06

Re: samozrejmne ze se ceska "pravicovost" nemeni, soudruzi

to su sudruh Andy Burešů, sudruh Okamuro a nejvěčí je sudruh Eman....

Z. Lapil 6.2.2018 15:56

Re: Klid !

Je ironickej.

L. Bouše 6.2.2018 15:45

Kdopak za to může ?

Ti nájemní pikolíci a poslušní ratlíci z bruselské centrály novodobé Kominterny to rozhodně nejsou.

A. Nový 6.2.2018 15:34

Re: Kurasův problém je řešitelný za USD 10 000

Kolik sexbotů máte v domácnosti vy? :-))

A. Nový 6.2.2018 15:32

Re: V ČR byla kdysi

Sudety po odsunutí "Němců" vyrabovali bílí "zlatokopové", pak přišla druhá vlna a to cikáni z Rumunska. Cikáni co zbyli Československu po vládě "nordické rasy" by se dali pomalu na prstech spočítat. A nakonec likvidaci pohraničí dokončili bolševici likvidací soukromníků a zavedení JZD a státních statků.

M. Pivoda 6.2.2018 14:32

Problém P. Zingy

Váš problém je v tom, že zde hovoříte za většinu Čechů, aniž byste si nejdříve statisticky ověřil, že skutečně hovoříte za většinu.

A článek je slint od pisatele, který ani nedovede v nadpisu vystihnout hlavní myšlenku svého článku. Tak blbě nemůže uvažovat většina českého národa.