6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Diskuse k článku

BIG BEN: Nové bratrské armády

Za zády parlamentu, s vyloučením veřejnosti a za mediální lhostejnosti podepsali ministři Stropnický a Zaorálek dokument, jenž tuto odcházející a už nikým nepodporovanou vládu povyšuje na nejzrádnější od partičky Husák, Biĺak a spol.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Hlosta 16.11.2017 8:52

Musíme si pořídit víc zásobníků? ;-)

Dost na tom, že zbraně státu, tedy ty pro armádu, nejsou určeny do rukou občanů, ale elitního vojska vysílaného do zahraničních misí. Navíc má Moc snahu o omezení možnosti občanů si za své pořídit zbraň v osobním vlastnictví. Aspoň snížit kapacitu zásobníků co do počtu nábojů do nich. Aby střílející, kdyby chtěl se bránit, měl starost neustále s výměnou zásobníku. Těch si může, podle té zvrácené logiky, pořídit libovolné množství.

Co udělá osoba neodpovědná, nepřizpůsobivá, k obejití zákonů ochotná? Jednoduše si přes černý trh koupí třeba kalašnikova, natož kolt. Mám pocit, že právě tohleto ona Moc po nás chce. Aby mohla totiž v důsledku zasáhnout proti těm nelegálně vyzbrojovaným bojůvkám, proti kterým postaví svou nadnárodní armádu vzájemné pomoci. Aby mohla provést definitivní vyhlazení Evropy od Evropanů!

Jen je mi záhadou, kdo bude po skončení celé té gigantické likvidaci Evropy pracovat. Tedy v té rovině potřeby kvalitní práce. Něco se šíří o tom, že to bude tak zmechanizované, že nebude potřeba k tomu lidí. Proč ale kvůli tomu sem tahají ty miliony primitivů?

Ech, dost spekulací! Co Bůh činí, dobře činí! ;-)

P. Han 16.11.2017 8:51

Re: Autor zapomněl na zlikvidovanou Škodovku!

Nojo. Škoda partyzánek. Zapalte si bělomorku a relaxujte.

P. Han 16.11.2017 8:49

Re: Máte to popletené pane Kuras

Jo? Už podřídili naši obranu Putinovi nebo Číňanům? Oběma současně asi ne, když ti se také moc nemohou cítit.

M. Valenta 16.11.2017 8:43

Máte to popletené pane Kuras

Nezrádnější partička bez prověrek a cukrovky, s Putinem na displejích mobilů, učící se v Číně stabilizovat společnost, hauzíruje už pátým rokem na Pražském hradě.

J. Kombercová 16.11.2017 8:41

Re: Bystry Company

Jako humorné jsem brala první dva, tři, ještě dvoubarevné, na tehdy anonymním Psu, které psal jako Větší Vlastenec. Opakovaný vtip už prostě vtipem není... a ty komentáře jsou fakt na jedno brdo. Tak hezké počteníčko, a neuchechtejte se nám, pane Mařáku.

P. Hlosta 16.11.2017 8:37

Re: Autor zapomněl na zlikvidovanou Škodovku!

Tak Úďo, potřebuješ klid! Sedni si někam, kde není počítač a začni opakovat mantru. To ti uleví.

M. Valenta 16.11.2017 8:37

Re: Na Havla s láskou dodnes vzpomínají na

Máte to popletené a to značně. V této době byl pokles zbrojní výroby celosvětový a tanky z Martina byly z kurzu už dávno. ČAU.

V. Javora 16.11.2017 8:34

Nezbývá než konstatovat

Nezbývá než konstatovat, že pan Kuras nepochybně udeřil hřebík na hlavičku.

P. Lenc 16.11.2017 8:16

Re: Bystry Company

Jejda pane Mařáku a dokážete kvůli těm "poplašným zprávám" vůbec spát? I když, humor pana Bystrého vás může na druhou stranu uklidňovat.

L. Bystrý 16.11.2017 8:02

Autor zapomněl na zlikvidovanou Škodovku!

A taky na Partyzánky, naše krááásné české, typicky voňavé cigarety – i ty nám vládcové EU zakázali. Proč? Protože si je oblíbil náš proletariát. Inu, neomarxističtí vrazi z Wall Streetu a Bilderbergu dobře vědí, jak bodnout do zad nejpokrokovější třídy a nejkulturnější národy. Ach, naše OSVĚDČENÉ pasty Thymolin a Kalodont – ty nám také vzali. A naše doslova ÚŽASNÉ kartáčky z prasečích štětin: Proč nám je vzali, ti nestoudní vladaři z Bruselu a Washingtonu? Protože se nelíbily muslimům; to přece dá rozum každému komunistovi a putinistovi; no ne?

Ovšem likvidace našeho národního stříbra, Automobilových závodů V. I. Lenina v Mladé Boleslavi – to je zločin století! Němečtí okupanti nám AZNP bez okolků vzali, tamní dělníky sprostě ujařmili – a co teď vyjíždí z bran někdejšího našeho podniku, to je ... prostě nemám slov. A tak je to se vším: Žije se nám prostě NESROVNATELNĚ hůř než před Prohraným listopadem; to vám potvrdí každý roduvěrný Čech a Rus.

A pořád jim to nestačí, té hrstce nejvýše postavených členů nejreakčnějších kruhů vojensko-průmyslového komplexu USA: Teď nám chtějí přikazovat, jaké zbraně si máme koupit! Kdybychom se jim podvolili, tak už bychom nemohli odklánět část prostředků na naše utajená národní konta, jak to činil statečný občan Dalík s penězi za Pandury. Už bychom si nemohli objednávat rusko-sovětské zbraně, nejkvalitnější zbraně v mire!

Naštěstí se kyvadlo dějin vrací zpět. Náš lid je již syt pozlátkem kapitalismu a demokracie, proto si volí našeho Miloše a našeho Babiše. Ano, za pár let budou na pultech pasty i Partyzánky, na naše Škodovky budeme NEDOČKAVĚ stát fronty celý týden. A rusko-sovětské zbraně – ty budou chránit klidný spánek našich dětí, v rukou našich pohraničníků a vojáků, v rukou hrdinných příslušníků Střední skupiny Armády Ruské federace.

Ano, brzy se s autorem setkáme všichni, postupně, na besedách s pracujícími, s pionýry i vojáky základní služby. Na shledanou v lepších časech!

J. Jelínek 16.11.2017 8:00

Re: Na Havla s láskou dodnes vzpomínají na

No jasně, přišel tam a povídá - tak chalani, zatvárráme, A voni sklapli, zrušili miliardové zakázky pro NATO, nechali si vyrovnat pohledávky od všelijakých Muamarů a poslušně odešli bačovat na Spiš. Tahle rozprávka má tuhý kořínek.

J. Jelínek 16.11.2017 7:56

Re: Že by ?

Spíš Vítězný Únor, ale ten už tady vlastně dávno je. Ještě chybí ti protiimagrační poraděnkové z Moskvy, ale ti jsou zde cobydup. Myslím, že panu Kurasovi už z těch machometánů úplně hráblo.

V. Václav 16.11.2017 7:49

Re: Na Havla s láskou dodnes vzpomínají na

mohl byste prosím vysvětlit, jakým způsobem Havel onu výrobu zlikvidoval? On jim zakázal vyrábět?

D. Polanský 16.11.2017 6:59

Re: Naprostý souhlas s autorem!

Víte kolik výzev v minulosti lidé podepsali bez čtení a pak měli z toho za starého režimu potahovačky, po roce 1989 to zase byli hrdinové. Jeden neví, zda činí dobře nebo zle, situace se neustále vyvíjí.

D. Polanský 16.11.2017 6:55

Na Havla s láskou dodnes vzpomínají na

Slovensku, tam úspěšně zlikvidoval celou zbrojní výrobu. Jinak je potřeba mít EU armádu, aby časem za její asistence byli vystěhovávani neposlušní křesťané z domovů a jejich místo mohli zabrat muslimové, viz Kosovo. Pořádek musí být, a bez armády a četníků jej nezajistíte.

M. Mařák 16.11.2017 5:49

Re: Bystry Company

Mně se poznámky pana Bystrého zdají docela humorné a mnohem více věcné, než tradiční poplašné zprávy pana Kurase.

L. Bystrý 16.11.2017 4:15

Re: Naprostý souhlas s autorem!

Trpíte retrográdní amnézií, občane Krátký, nebo se z ní naopak těšíte?

Ať tak či tak, nejste úplně v pořádku; přiznejte to alespoň svému druhému (třetímu, čtvrtému ...) já: Pokud naprosto souhlasíte s autorem výše uvedeného článku, tak prostě MUSÍTE souhlasit s příspěvkem mé maličkosti, a vice versa.

„Uklidněte se a nefilozofujte. Budete-li tak činit, dostanete černý bod ve svůj neprospěch.“ (V. I. Lenin)

L. Bystrý 16.11.2017 4:01

Určitě!

Ano, blíží se, NEZADRŽITELNĚ, druhý 21. srpen resp. 9. květen: Po našem odchodu z EU a NATO na nás Euroamerika zaútočí, protože neomarxističtí vrazi z Wall Streetu a Bilderbergu nepouštějí rádi kořist ze svých spárů. Přirozeně, budeme se bránit HRDINNĚ, jako husitští revoluční bojovníci, jako bojovníci z Pražského povstání. (Jistě i náš stařičký Václav Klaus přinese dlažební kostku na Němou barikádu, stejně jako když byl mladičký.)

Jenže! I když se nepřátel nelekneme, na množství krvežíznivých žoldáků EU a NATO hledět nebudeme, tak proti jejich přesile sami nic nezmůžeme. Viz „Nec Hercules contra plures“, že.

Takže musíme požádat Veliké Rusko o novou bratrskou pomoc. Víme již dnes, že Veliký Putin neoslyší naše snažné prosby; jako největší žijící leninista nám odpustí naši zradu (viz OHAVNÉ vyhnání vojáků Sovětské armády + jejich rodinných příslušníků z naší vlasti, po r. 1989), a pomoc nám pošle. Ano, nepřemožitelná Armáda Ruské federace přijde včas, jak legendární vojska z dávných kronik.

Otázkou je pouze, kdy to bude: Byli bychom rádi, kdyby k záchraně došlo opět v květnu, kdy kvetou šeříky. Vyjde to časově? Možná ano. Náš Miloš vypíše referendum o našem OKAMŽITÉM odchodu z EU a NATO na historické datum: na neděli 25. února 2018. V pondělí předseda Vlády národní obnovy Vůdce Babiš vyhlásí výsledky, v úterý 27. února vystoupení ČR z obou vražedných paktů schválí parlamentní žvanírna. Okupační armády EU a NATO přejdou Šumavu a Krušné hory 15. března, tudíž květnové datum osvobození naší vlasti od kapitalismu a demokracie je reálné.

Prostě: Máme se nač těšit, tak se tedy těšme. Mupy mup!

M. Jandáková 16.11.2017 3:00

Bystry Company

Opakovaný vtip nudí, obzvlášť, je-li předimenzován do rozvleklosti, pane Bystrý. Jen sem tam, letem, nakouknu, nechybí-li v něm pecka, na které jej stavíte: někdo (obsazení střídáte) nás chce zavést do Západní Asie.

.

Nemáte to domyšlené, pane Bystrý, proč raději nespamujete odkazy na budovatelské písně? Bojíte se textů?

M. Jelínek 16.11.2017 2:52

Že by ?

Se blížil dalši 21 srpen ?

P. Dvořák 16.11.2017 2:43

Re: Naprostý souhlas s autorem!

Vy to čtete?

C. Horák 16.11.2017 2:41

Re: Naprostý souhlas s autorem!

Doporučuji to nekrmit. Jde nejspíše o posilu z Centra pro potírání závadových názorů, protože už si i na politbyru všimli, že soudružce Netzer a soudruhovi Rudolfovi dochází pára. Tak poslali experta, zjevně čerstvého absolventa kursu yronyje. Profesionální důslednost, s jakou pojal yronycky i svůj vlastní nick, zaslouží ovšem uznání.

M. Krátký 16.11.2017 2:30

Re: Naprostý souhlas s autorem!

U mě víc než naprostý souhlas s autorem a víc než naprostý nesouhlas s Vámi - pane Bystrý !!!

L. Bystrý 16.11.2017 2:20

OPRAVA

Napsal jsem „Naprostý souhlas s autorem!“, leč přece jenom ... S jedním jeho slůvkem nemohu souhlasit, a se mnou všichni ostatní roduvěrní Češi a Rusové: V posledním odstavci píše autor „... na nás, neposlušné Středoevropany ...“, a těmi Středoevropany očividně myslí nás Čechy.

To je samozřejmě nesmysl. My Češi a Rusové jsme ZÁPADOASIATI, a jsme na tento nesmírně potěšující fakt patřičně hrdí. Jen si představte, drazí spoluobčani, jak scestně až ZRŮDNĚ bychom mysleli, kdybychom opravdu byli Evropani (Lenin chraň!), a ne příslovečně moudří Západoasiati: 1) neprováděli bychom odsuny a znárodnění; 2) necítili bychom svoji zdravou třídní a národní nenávist; 3) dvounohé tvory divné barvy pleti bychom považovali za lidi; 4) nesouhlasili bychom s jejich humánní likvidací (např. potápěním lodí s běženci-teroristy na širém moři) atd. apod.

Až mráz po zádech nám skáče z takového pomyšlení, že. Mráz rovnou z Bruselu či Washingtonu; no prostě pěkně děkuju za to ŠÍLENĚ omylné přirovnání našeho národa k Evropanům ...

Ještě si připomeňme nápis z ateistické kaple na vrcholu naší národní hory Vítkov (600. výročí EPOCHÁLNÍ bitvy, jež nás ve svých důsledcích bude NAVŽDY chránit před trvalým zavlečením do Evropy, přivítáme již za necelé tři roky!): „Nepatrná hrstka lidí přemohla spojené řady obrněných, poněvadž byla přesvědčena o své pravdě. Tehdáž byly strany dvě, Evropa a my. A ta Evropa byla bledá, zsinalá a černý prapor s rudým kalichem vlál jí nad hlavou. Vzpomínejte, uvědomte si čím jsme tehdáž byli. Tu jdeme mezi mohylami vítězů, ale ne po hrobech pobitých."

Ano, proti Evropě, Euroamerice, se musíme HRDINNĚ bránit se zbraní v ruce, na vozových hradbách, na barikádách! Nepřátel z EU a NATO se nelekejme, na množství nehleďme! Hrr na ně!!

M. Jandáková 16.11.2017 1:05

Re: Naprostý souhlas s autorem!

Pane Bystrý, nemine dne, abyste tu i jinde nezesměšňoval západoasijské státy. Vyjmenujete je?

M. Jandáková 16.11.2017 1:03

Re: Naprostý souhlas s autorem!

na níž stavíte ironii všech Vašich příspěvků?

M. Jandáková 16.11.2017 1:01

Re: Naprostý souhlas s autorem!

Jste bystrý: můžete sem vyjmenovat ony státy západní Asie, na npříspěvků?-)

O. Zuckerová 16.11.2017 0:48

Jsou to asi 2 dny,

co jsem o této chystané euroarmádě slyšela z rozhlasu. Nevěřila jsem svým uším,když jsem se dozvěděla, že vzniká, aby chránila obyvatele EU před nebezpečím především z Británie (!!!ANO!!!) a z Ruska. O žádném dalším nebezpečí ani ťuk. I vzpomněla jsem si na dávnou estrádu asi tak půlstoletí nazad, kdy Jarda Štercl vyvolal bouři smíchu výrokem: "Copak u nás, ale ta RRRUANDA URRRUNDI - ta mi dělá starosti!!" (Ti krvelační Britové! A Vy, pane autore, jste nám jejich ďábelské úmysly, o nichž musíte přece vědět, zatajil!!!)

L. Bystrý 16.11.2017 0:45

Naprostý souhlas s autorem!

Já to píšu POŘÁD, že naše vlast je okupována silami EU a NATO. Ale havlisti-pravdoláskaři vůči mně vedou nenávistnou kampaň, k níž se občas přidávají i jinak dobří občani: Že prý jsme sice vykořisťovaní a zbídačovaní, ale nikoli přímo okupovaní; tvrdí ti blázínkové slepí.

Nuže, nyní to tu máte černé na bílé obrazovce, od oblíbeného autora: Někteří členové dosluhující vlády jsou zaprodanci Západu! Zrazují (VELEzrazují) naši vlast a vůbec celé Slovanstvo!! Drze pokračují ve velezrádné činnosti protistátního spikleneckého centra Havla a Schwarzenberga, zvou do naší vlasti Němce a Američany!!!

Tuto velezrádnou činnost je samozřejmě nutno URYCHLENĚ zastavit, a spiklenecké centrum rozdrtit. Co proto můžeme udělat, my lid? Jednoduchou věc: Vyjděme do ulic, a požadujme OKAMŽITÉ předání moci do rukou našeho národního Vůdce Babiše. Zvolili jsme si ho, aby nás vedl zpět do nitra Západní Asie, ale nepřátelští agenti mu zabraňují převzít vedení státu, pod hloupými záminkami (prý jakési „vyslovení důvěry vládě“ ...).

Prostě: Podporujme chvályhodnou snahu našeho druhého národního Vůdce Miloše o kreativní výklad Ústavy: Vláda našeho Babiše přece NEPOTŘEBUJE souhlas parlamentní žvanírny k převzetí moci; stačí, když my lid obsadíme továrny, mosty a redakce masmédií! Pak, na Staroměstském náměstí plně obsazeném námi pracujícími, vyhlásí náš Babiš ustavení vlády, po předlouhých 28 letech skutečně NAŠÍ vlády. A naši nepřátelé utřou nos; budeme KONEČNĚ zachráněni před zavlečením do Evropy.

Pak postačí napsat a odeslat naším starším ruským bratřím prosbu o pomoc proti okupačním armádám. Můžeme si být jisti, že i tentokrát nás naši tradiční zachránci nenechají na pospas krvežíznivým Euroameričanům, našim společným dědičným nepřátelům. Ať věčně žije Veliký Putin, naše jediná opravdová záštita proti EU a NATO!