2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Diskuse k článku

ARMÁDA: S dělem na pásech

Mají tanky ještě smysl? V zemi, jež počet svých tanků snížila z asi 1600 na 123, z toho jen 30 špičkových, se ta otázka nabízí. A nabízí se právě dnes, kdy uplyne 100 let od vůbec prvního bojového nasazení tanků.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
K. Křivan 17.9.2016 8:28

Mají tanky ještě smysl? Jak kde.

Jaká bude příští válka ? Bude to naplno rozhořelá dnešní válka, válka s muslimy. V té tanky moc nepomohou. Bude to válka v našich městech, v našich ulicích, v našich domech. V našich evropských městech. V Paříži, Bruselu, Berlině, Mnichově, v Malmö, všude v Evropě. Je to jen otázka času.

Hlupáčkové z Brna, kteří teď ječíte, že u vás na dvorku je jen málo muslimů a všichni jsou milí a mírní, ... semínko bolševníku je taky malé, a jak rychle z něj vyroste zlo, každý terorista byl nejdřív milý a mírný muslim.

Některá města, jako berlinský Kreuzberg bude nutné likvidovat tanky.

S. Donát 17.9.2016 11:37

Re: Mají tanky ještě smysl? Jak kde.

V zásadě souhlas, jen moc nechápu, proč si berete do huby Brno? Takových hlupáčků je dost po celé republice. Co Vás přivádí na myšlenku, že v Brně jich jsou to všichni? Mezi mými přáteli to myslím není jediný.

K. Křivan 17.9.2016 12:29

Re: Proč Brno ?

Protože pár kilometrů od Brna leží Vídeň plná muslimů. A mezi tím nic, co by tu verbež zadrželo. Pár kilometrů. Dřív to Líšňanky chodily pěšky.

Máte pravdu, že té vítačské verbeže je všude příliš. Nechtělo by to brněnskou mešitu zrušit ? Agitační středisko nepřítele .....

J. Vintr 17.9.2016 12:22

Re: Mají tanky ještě smysl? Jak kde.

V Praze jsou čtyři muslimské modlitebny, v Brně jen dvě. Muslimů je v Praze určitě víc než v Brně. V Praze také sídlí většina státních institucí, různých "neziskových" organizací a vůbec všech dobroserů, kteří vítají invazi Islámu do Evropy ...

K. Křivan 17.9.2016 12:32

Re: Mají tanky ještě smysl? Jak kde.

Máte pravdu, Praha potřebuje očistu. Hlavně pátá kolona nepřítele, to je nejhorší zlo.

P. Mach 17.9.2016 19:24

Re: Mají tanky ještě smysl? Jak kde.

Zas jako obvykle blábolíš křivane. Současné tanky jsou zbraně, které jsou primárně určeny pro boj proti jiným tankům. Nasadit je proti neorganizované mase lidí by mohl jen dement. Samozřejmě, tanky mají i dnes smysl. Viz třeba Ukrajina, která logicky musela nasadit tanky proti Například separatisty předstírající rusácká armáda, která přepadla východní Ukrajinu použila tanky, tudíž i Ukrajina, proti tomuto banditismu, byla nucena použít tanky.

S. Rehulka 17.9.2016 7:44

Pane Petráčku.....

.....máte plnou pravdu, vojenská technika se v mnoha případech přežívá, anebo se její význam přesunuje do periferie propagandy ! V některých případech to je jen otázka prestiže - "máme nové tanky, i když mužik nemá co žrát !"

E. Erat 17.9.2016 9:11

Re: Pane Petráčku.....

Jo, to bylo vidět při nedávných vojenských přehlídkách v Moskvě a Kyjevě.