29.6.2024 | Svátek má Petr, Pavel


Diskuse k článku

ANALÝZA: O původu konspiračních teorií

V srpnu 2014 provedlo britské námořnictvo záchrannou akci, v jejímž rámci se podařilo vyzvednout z libyjského pobřeží asi stovku britských občanů. Byla mezi nimi i skupina džihádistů s britskými pasy.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Valenta 27.8.2018 9:27

Tradičně dost mimo

Kolikpak agentů se vyvezlo v poválečných exilových vlnách na západ?

To nebezpečí existuje vždy.

A kromě toho si autor ještě asi nevšiml agenta trůnícího už šestým rokem na Hradě.

K. Janyška 27.8.2018 9:10

Pozor však na ty hrábě.

To, co lidé mnohdy mají za konspirační teorie, například doslova řídění Bilderbergu, konspirační teorií není. Ale platnými informacemi o skutečnosti... Dzp.

J. Richter 27.8.2018 8:50

No jo..

Hampl Hampl, takhle dluhy nezaplatej a do PS nebo Senátu se nedostanou. Musej přitvrdit. Snažej se, snažej, chtělo by to něco o tradiční rodině a taky nakopnout buzíky do těch roz....ých zadků.

To také přináší body. Nebo kdyby tady něco bouchlo, to by bylo žůžo, co Hampl?

Ale na rovinu, už není moc kde brát. Ty hloupé a hloupější si rozebrali Pitomio a Bureš, v prezidentských volbách to mají absolventi Zvláštních škol jasné, Ovar je jejich modla, prozraděj mi tedy Hampl, vo koho se jako chtěj vopřít?

M. Hoblík 27.8.2018 8:18

Dokud si cizí země vozí domů imigranty,

nevadí, že si přivezli militantní bestie. Jenom ať nám je neposílají do naší země! Ať si je pověsí doma!

M. Drašner 27.8.2018 8:13

K dovozu teroristů

S většinou článku souhlasit mohu, nicméně ten "dovoz teroristů z Libye" je za čarou. Chtěl by snad pan Hampl stejným způsobem hodnotit přijímání českých imigrantů v 50. a 70-80.letech, protože mezi ně StB nasázela své agenty? Maně si vzpomínám, že geroj Minařík navrhoval provést pumový atentát na redakci Svobodné Evropy (opravte mne, pokud se mýlím). A tak to je se všemi krabicemi jablek - těch s potenciálem shnít rychleji se vždy několik najde.

J. Fridrich 27.8.2018 6:53

Ze světa odchází ZDRAVÝ LIDSKÝ ROZUM, smysl pro vnímání

Ze světa odchází ZDRAVÝ LIDSKÝ ROZUM, smysl pro vnímání REALITY, znalost a poučení z Historie - a přichází IRACIONALITA. Velký podíl na tom má nadprodukce levicových " intelektuálů " z universit a vysokých škol Západních zemí..

Přibývá lidí kteří věří zcela přihlouplým konspirativním teoriím, čtenářů Blesku, sledovačů primitivních seriálů a stupidních reklam v televizi, odmítačů očkování svých dětí a naopak příznivců rodit děti v obýváku a pod..

Hodně lidí věří všemu co " objeví " na NETU např. Američané nebyli v r. 1969 na Měsíci ( ten radarový odražeč a vozítko Lunar Rover tam asi poslali Američané poštou a Karel Pacner tam byl při startu 16.července 1969 spolu s 3 497 novináři z celého světa a cca jedním milionem diváků přímo na Canaveralu... ), WTC-Dvojčata si odpálili atomovou pumou sami - jak napsal jeden Ruský akademik a podobné šílenosti..

Toto " zhloupnutí " lidí i klasicky vzdělaných se projevuje nyní i sklonem k spáchání sebevraždy naší Euro-Atlantické civilizace za pomoci otevření hranic nepřátelským barbarům do Evropy.

I. Kozák 27.8.2018 1:54

Presne to je videt v Italii,

kdyz jsou na Salviniho podavany zaloby, a prokuratori se cini, sec jim dech staci.

Je potrebne zasadne zmenit legislativu, podobne jako v Madarsku.

K. Nový 27.8.2018 0:43

Autor má pravdu

Řešení je celkem jednoduché - sebrat neziskovkám peníze, ať již daněmi, povinností zveřejňovat příjmy a povinností dohledávat skutečnou identitu dárce, nebo povinností označit se za zahraničního agenta, pokud neziskovka přijímá peníze ze zahraničí. Maďaři to již udělali, a to že je na ně Brusel naštvaný, ukazuje, že mají pravdu.

Další krok je pak hmotná a trestní odpovědnost státních úředníků, státních zástupců a soudců za své počínání.