15.5.2024 | Svátek má Žofie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Tomas 8.11.2006 14:10

Re: Hodně žvanění, autore !

Vždycky si kladu otázku, co je to za lidi, kteří Paroubka  volí... A ejhle, Paroubkův volič je "levicový člověk" tedy jakýsi "homo levicius", který si nepřeje "podstatné změny"...

Chci všechny "levicové lidi" ujistit, že já si rovněž nepřeji "podstatné změny" a právě z tohoto důvodu volím ODS...

mischu 8.11.2006 14:05

Re: Prapodivný článek....

Jste přesvědčen, že P. bude mít úspěch? Jste P. sám nebo jeho nohsled, že to tak víte? A pokud ne, jste normální?! Nikdo normální přeci nemůže chtít, aby měl tenhle člověk úspěch. To jsme zase v komunismu, nebo co?

Procházka 8.11.2006 13:33

Proč se tak chová?

Ono to bude všechno daleko jednodušší. Za prvé se bojí vězení. Aby se do něj nedostal, tak v tom má peníze (za ten jeden či dva hlasy nad 100). A to všichni vědí, proto se zoufale brání aby nedostal možnost sestavit vládu, protože by důvěru dostal.

jerry 8.11.2006 13:28

Re: Re: Hodně žvanění, autore !

Za levicového člověka považuji i sebe, přesto jsem program ODS četl a většinou není pro mně vůbec nepřijatelný.Kdybych mu ovšem věřil...

jerry 8.11.2006 13:25

Re: Hodně žvanění, autore !

Dal bych do ústavy větu :,,premiérem se nemůže stát takový kretén jako tito jmenovaní..." A každý rok bych nechal v referendu občany doplňovat jména dotyčných politiků.:-)

jerry 8.11.2006 13:21

Zajímavá analýza,

řekl bych, že autor se snaží být nestranný a docela se mu to daří. No doufejme, že Paroublb bude už brzy jen vystupovat s Krampolem v pořadu ,,Besídka žáků zvláštní školy, " a bude ve spolupráci se slavným bavičem psát humorné povídky typu:,,Jak jsem nebyl pověřen sestavením vlády." No a my na NP budeme nadávat na falešného a prázdného pana premiéra.

jerry 8.11.2006 13:16

Re: Prapodivný článek....

;-D;-D;-DNo Vy jste ale vtipálek. Je zajímavé, že na hodnocení Topola bychom se my dva shodli, jenže já tvrdím, že Topol by snad bez hrůzostrašného Paroublba nemohl ani existovat. Zmizí -li tento přízrak, ukáže se Topolova neschopnost.

Delfin 8.11.2006 13:07

A jak by se na místě Paroubka zachoval Topol?

Viz: Delfin Re: 13:00 hod

janoryna 8.11.2006 13:04

Re: Re: Hodně žvanění, autore ! to je pravda,

ODS snizi dane a zvysi socialni podpory vice nez planovali socani. nakonec, ministr tlusty dokazal behem 1 mesice snizit deficit statniho rozpoctu ze 180 mld. Kc na 89. Skoro tak, jak puvodne navrhovali socani. takze, pristi rok bude rozpocet urcite v prebytku. 

Delfin 8.11.2006 13:00

Re: Re: Jiří Paroubek touží jen po pověření, aniž vykazuje potřebnou většinu.

Paroubek samozřejmě z té partaje, co mu doplňuje hlasy do stovky, žádnou radost nemá. Radši by ji vyměnil za lidovce a zelené. Pokud by se mu to povedlo, věřte tomu, že náklonost do stovky by u komunistů hledala i ODS. Vzpomeňte si, jak před časem Kalousek nakrátko neočekávaně doplnil levicovou stovku o lidovce a získal tím pro socany většinu. Vzpomeňte, jak na to tehdy v televizi reagoval Nečas, Langer a Topolánek. Cituji:"Budeme muset s komunisty také nějaký způsob podpory vyjednat".

J. T. 8.11.2006 12:59

Dobré a zajímavé

Úloha médií při vytváření obrazu tří posledních socdem premiérů je kapitola sama pro sebe. A zajímavé vždy bylo sledovat, jak sami novináři tomuto obrazu věří, i když ho několikrát sami přemalovali.

ondys 8.11.2006 12:58

Co znamená "Velká strana" při nechuti občanů se organizovat?

Vize kvalitnější společnosti s odkazem první

republiky se stane bludem, pokud se do ní vloudí

normalizační představy o přežití pod vládou

údajně silné strany na úkor morálních

hodnot i potomků.

AeroKarel 8.11.2006 12:15

Re: Re: Vynikající

A léčíte se?

AeroKarel 8.11.2006 12:13

Re: Hodně žvanění, autore !

Proč by nemohl usilovat? Usilovat může, ale většině lidí se přece jenom myšlenka účasti komoušů na vládě zajídá.

Změny navrhované ODS jsou výhodné pro všechny, levičáci si jen neumí spočítat, že i pro ně. A nebo z toho socialistického bordelu žijí. US základna - jednoznačné zvýšení bezpečnosti, stejně jako NATO.

A Paroubek tu pakáž kolem sebe přestává zvládat, viz třeba Pohanka.

AeroKarel 8.11.2006 12:09

Re: Prapodivný článek....

Pravda, jeho slavný povolební projev neklamně svědčil o brilantním myšlení a formulování .......

Hvížďala bud realitě blíže ........

prapodivný fanda 8.11.2006 11:58

Re: Prapodivný článek....

Jiří Paroubek je  v  y s o c e  inteligentní a navíc jeho řeč těla má všechny znaky dvacetiletého hocha ale mozek dvacetiletého hrocha.

jirka.s. 8.11.2006 11:43

Re: Hodně žvanění, autore !

Nádherný eufemismus pro vyžírku a nemakačenka - LEVICOVÝ ČLOVĚK. Kouzelné.

honza 8.11.2006 11:28

Re: Hodně žvanění, autore !

ježišmarja, změny prý budou pro levicového člověka nevýhodné - kdo je podle vás "levicový člověk"? Ten kdo parazituje na pracovitých lidech? Pak máte ovšem pravdu :-(

tatina 8.11.2006 10:49

Re: dd

R^R^

Buvol 8.11.2006 10:46

Prapodivný článek....

Řekl bych, že tou "obsedantní neurózou" a to vůči panu Paroubkovi trpí především pan Hvížďala sám! Pan Paroubek je velmi inteligentní člověk, který jako politik jedná naprosto racionálně! Velmi dobře např. formuluje (a jak kdo formuluje, tak také myslí), viz včerejší pořad Martina Veselovského na Radiožurnálu... Jest-li dojde ke třetímu pokusu o sestavení vlády a bude ho mít pan Paroubek, jsem přesvědčen, že bude mít úspěch ..... Všimněte si, že jeho soupeř pan Topolánek nejenže formuluje špatně, ale má i podivně nejistou řeč těla .....

milan007 8.11.2006 10:24

dd

Zdá se , že podle Vás si Paroubek nepotřebuje v koupelně ráno svítit, neboť mu stačí ta svatozář , co mu nasazujete. Já , na rozdíl od Vás, v něm vidím obrouhblého moci chtivého hulváta.

demokrat 8.11.2006 10:05

Hodně žvanění, autore !

Hodně žvanění pane Hv힡dala a nepodstatné argumenty. Proč by Paroubek nemohl usilovat o vládu, když jako představitel levice má stejně mandátů jako jeho oponent z ODS ? A proč nemá mít k tomu příležitost vládu sestavit, když jeho stejně silný oponet ji už měl a promarnil ji ?. A také nejde jen o maličkosti. ODS se netají tím, že bude provádět podstatné změny, které budou pro levicového člověka nevýhodné. A tyto změny budou znamenat likvidaci sociálního státu - placení u lékaře, škol, další placení na důchod, omezení pracovních práv....Vystavení společnosti většímu nebezpečí postavením US základny u nás (terorismu, cíl protivníka..).  Naopak Paroubek si zatím vede dobře a určitá razance je k tom potřeba, protože tu pakáž, která se ocitla v politice kolem něho, by jinak nezvládnul.

8.11.2006 10:01

Pane Františku

ve své úvaze se pouštíte do chováni Klause, oč mu jde, a podobně. No proč ne. Klaus možná bude zvolen podruhé, možná ne. Napotřetí, tuším, už být zvolen nemůže a zmizí ze scény. To co popisuje Hvížďala je ovšem nadčasovější a zdá se , že se s  tím budeme potýkat ještě za 20 let. Vaše úvaha je proto jen takový "piknik u cesty".

traktorista 8.11.2006 9:33

Díky, velmi zajímavé

Díky, velmi zajímavé a poučné, nutící k zamyšlení kde jsme a kam jdeme, my národ český :-(

JAB 8.11.2006 8:42

Re: anonymní žvásty

Co je to virtuální ? Prosím vskutku determinovat.

JAB 8.11.2006 8:41

minulost

Možná pošetilé, ale Paroubek přece byl národně frontovní "socialista" a ta strana, ještě jako nár. soc.mívala přezdívku: strana veselého šlendriánu. No a ne všech "šibalů" se ČSSD zbavuje, co Zgarba ?

Sara 8.11.2006 8:23

Re: Re: Jiří Paroubek touží jen po pověření, aniž vykazuje potřebnou většinu.

O Topolánka ve článku nejde. Vůbec nejde o to, kdo z nich je v právu - tedy, ne v první řadě. Jde o to, proč se Paroubek chová tak iracionálně, a to je podle mě skvěle osvětleno. Bravo.

Tohle mě na politicích vždycky strašně zajímá - v ČR, v Izraeli, ve Francii - ne to jestli politik lže či je úplatný - to dělají všichni - ale proč to dělá tak blbě. Proč se žene k vlastní zkáze, jak je možné že je tak pitomý. No, vida.

anonym 8.11.2006 8:10

anonymní žvásty

Hvížďalova úvaha jako ostatně všechny jeho články se vyznačuje svěží myšlenkovou invencí a je v ní mnoho výborných nápadů.Bohužel i Hvíždala přistupuje na ten typ diskuse v níž nejde ani tak oreflexi skutečného reálného světa politiky jako spíše o reflexi jakési virtuální realitn tak jak ji vytvářejí media.Paroubkova zatvrzelost nemusí vůbec být výsledkem jeho zkresleného vnímání reálných problémů,ale také může být způsobena tlakem Paroubkových,,sponzorů".

         

Pišta 8.11.2006 8:09

Re: Re: Re: Vynikající

Žavesovou metodou (ŽÁdné VElké Sraní) a za použití Bajokových konstant (Baj-oko) dojdete k jakémukoli výsledku, který potřebujete.

Hezký den.

vajan 8.11.2006 7:59

Příčina a důsledek

Možná je škoda, že KH analyzuje politické kroky. Ty jsou ale důsledkem celkového marasmu společnosti. Příčinou je tedy cosi z let 90-94 (asi by se dalo pojmenovat) a důsledkem dnešní stav - nikoli politiky, ale společnosti.