2.6.2024 | Svátek má Jarmil


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
MOON 6.3.2007 8:30

Klaus a nebezpečí omezené svobody

Tak je psáno ,že pravil Václav Klaus :"Žádné ničení planety nevidím,nikdy v životě jsem neviděl a nemyslím,že nějaký vážený a rozumný člověk by to mohl říci."9.února 2007

A já jsem slyšel.:Žádné ničení planety!  Nevidím!!   Nikdy v životě jsem neviděl!!   A nemyslím!!     Že nějaký vážený člověk, by to mohl říci ?;-D;-DHezký den MOON

čtenář 6.3.2007 8:23

Je to jasný. Začíná kampaň za nezvolení

Klause ve 2. termínu. Prvním krokem bylo vytlačení SZ do parlamentu přes ČT, pokusy o rozdělení ODS, instalace Schwarzenberga, takovéto článečky a asi s tím souvisí i kauza Čunek. Takováto manipulace se náramně osvědčila už posledně, odsunula jasného favorita Bimba místo na Hrad na Vysočinu, kde se z toho dodnes nevzpamatoval, podrazila ČSSD a pomohla Klausovi ke zvolení, což byl pravý opak, než ti babráci zamýšleli. Úplně k zoufalství je musí přivádět to, že na rozdíl do nich má obratný politik Klaus stálou a vysokou podporu veřejnosti, takže má vždycky poslední želízko v ohni v podobě přímé volby, od které nás ale pánbůh ochraňuj.

Karel 6.3.2007 8:16

Re: Pokud by Cesko okamzite nemelo alespon 10-15 lidi,

Milý Jane, tvůj článek tě usvědčuje z funkční negramotnosti - atˇje Klaus jakýkoliv, těžko mu lze upřít brilantní a fundovanou argumentaci a stylistiku, především v psaném projevu. Asi jste od něj nic nečetl, pokud ano, asi jste tomu moc nerozuměl. Rozumět samozřejmě neznamená souhlasit. Hovořit o špatném vzdělání či  špatném jazykovém vybavení v jeho případě je nedorozumění, zcela plynně hovoří a přednáší nejméně ve 2 světových jazycích. Jeho neobliba - u některých - je dána především tím, že ti jako jste Jene vy v něm vidí odraz svojí neschopnosti, neumětelství, lenosti, vlastní vinou zkažených životů, manželství a příležitostí a protože žádnému hlupákovi nechybí ta trocha sebelítosti, hledáte viníka. Asi vám nedochází, že sami jste prototypem zamindrákovaného, nesebevědomého, neschopného losera.

Haui1 6.3.2007 8:12

Re: Pokud by Cesko okamzite nemelo alespon 10-15 lidi,

I když pan Klaus není moje oblíbená postava, dokázal se stát presidentem. Co jste dokázal vy, Jane (ne ten od Cibulky)?

ll 6.3.2007 8:03

Plural majesticus: My ten důvod známe

Pan Hvížďala také nějak zapomněl na Francii a Nizozemsko. Ale to se propagandistům jako z oka vypadlým těm z Tribuny a Tvorby stává pravidelně.

Aktualne.cz se zřejmě stává mediálním centrem národní antiklausovské  fronty.

Ježek 1 6.3.2007 7:33

Re: Pokud by Cesko okamzite nemelo alespon 10-15 lidi,

Honzo, ty jsi fakt pitomec.

Ježek 1 6.3.2007 7:33

Hvížďala - exstudent marxismu-leninismu

Na tomto místě je třeba připomenout, že Hvížďala studoval v letech 1967-8 (!!!) v Moskvě marxismus-leninismus. 

Petr Kohout 6.3.2007 7:33

Možná bych vám i věřil,

ale četl jsem Euroústavu. Udělala by z nás něco mezi otroky a poddanými Euroúřednictva.

micek 6.3.2007 6:58

Pan kečalista

Kecáte, kecáte, plkáte a kecáte ......

Jan (ne ten od Cibulky) 6.3.2007 6:40

Pokud by Cesko okamzite nemelo alespon 10-15 lidi,

kteri se na funkci prezidenta hodi vice nez Klaus, tak by na tom bylo hodne, hodne spatne.

Klaus je zosobnenim ceske socialisticke prumernosti, sedivy urednicek, ktery cely zivot stravil poflakovanim se bez jedineho hodnotneho vystupu ve statni bance a pozdeji ve "vedeckem" ustavu rizenem UV KSC, bydlici v panelaku na Proseku, s trabantem, bez jedineho naznaku revolty vuci vladnoucim komunistum, spatne vzdelany, cizimi jazyky spatne vladnouci - proste takovy prumerny normalizacni "Cechacek". Asi proto je Cechy ohnutymi 40 lety komunisticke vlady tak obliben, je proste jednim z nich. Neni to zadny "burzoazni" synek Havel s minulosti disidenta, oblibeny po svete.

Cesilko :-) 6.3.2007 6:20

"Kdyz je pecet prelomena,

pravo neskyta! Lidu zbyde omezena suverenita." Kryl :-)

AndyO 6.3.2007 6:16

Re: Klaus vystižen

prezident není funkce, která by byla zřízena za účelem vstupování do historie. Přesto mohu odpovědně říci, že Klaus už do historie vstoupil. Vždyť o něm melou různí " rozum a paměť " takřka 24 hodin denně.

Měl by být Klausovi postaven pomník vděčnosti národa. Vzal na svá bedra vinu všech, kteří něco od roku 1989 zpackali, úmyslně pokřivili, nedosáhli svých cílů. Je to oblíbený fackovací panák pro Čechy, národ, který tak miluje revolty ( ovšem jen takové, které ho nic nestojí, kdy nemusí nic dělat a stačí dostatečně dlouho nadávat).  Kdybyste ho neměli, museli byste si ho vymyslet.

viktor 6.3.2007 4:07

Klaus vystižen

není to ostatně nic překvapujícího pro občany, kteří mají rozum a paměť. Klaus naší zemi neprospěl, počínaje převzetím moci, umožněním tunelování, jednostranným ekonomismem, tím dialektickým materialismem naruby, zastydlým nacionalismem. atd. To neidí jen občan s nedostatečnou mentálkní kapacitou- je jich u nás ovšem dost, kteří naletěli na hezké řeči.Není třeba chovat ke Klausovi nějakou nenávist, je to jen střízlivý pohled na jednoho z vrcholných politiků. Klaus nevstoupí do historie, i kdyby byl znovu zvolen, za pár desítek let nebudou vědět, kdo to byl. Máme jen dva tři prezidenty, které do historie vstoupili....

Derik 6.3.2007 2:41

Pri vsi ucte, tak tohle je dost ubohy clanek.

(1) To ze nekdo odsuzoval "huraevropanstvi" bylo jedine dobre a nasledny vyvoj to potvrdil. (2) To ze nedi ma jiny nazor nez socialisticky komisar neznamena ze je nekdo protievropsky. (3) Bylo by dobre uvest kdo podepsal prihlasku do EU kdyz se uz pise ze jsme cleny EU. (4) Pokud nekdo nevidi omezovani svobody v dusledku premiry nevolene byrokracie tak nech se zamysli nad nazory lidi kteru to tak vidi. (5) dva zakladajici staty EU odmitnou ustavu a vinu ma nest Cesko a Polsko? (6) A dalsi. Nema vyznam tomu venovat cas.

Kvuli vymyslum a prekrucovani se dostal do pomyslne galerie novinarskych demagogickych clanku.

JW 6.3.2007 1:11

Tolik keců se dá vyjádřit jednou větou

Autor je novinář, proto ovládá umění okecávání. Tak dlouhý článek jsem nečetl jedním dechem, trošku jsem přeskakoval, ale řekl bych, že v kostce vyjadřuje asi toto: "Já, Hvížďala, jako správný eurohujer nesnáším Klause, protože nechce evropskou ústavu."  Přesto, že volby prezidenta budou až za rok, jeho odpůrci už vytahují těžké dělostřelectvo.

Vlasta.on 6.3.2007 1:03

Sakra

Dnes se koukám tady s těma zamindrákovanejma hlupákama roztrh pytel.