18.5.2024 | Svátek má Nataša


Diskuse k článku

Z DRUHÉHO KOPCE: Klukovské vzpomínky 192

Metrosexuál, metrosexuál, není to ten, co si chce vrznout v metru? Nebo neříká se tak roztržitému profesorovi, který jede metrem a nemá zapnutý poklopec? Ne? Jo to jsou ti poněkud zženštilí pánové, co utrácejí čas a peníze za to, aby byli dokonale oblečeni, něco jako náš někdejší povedený ministr obrany, který sice objednával nesmyslné teréňáky, kterým absolutně nerozuměl, ale košile si zásadně nechával šít a byl angličtější než Angličané?

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Jurax 8.8.2012 0:25

Jako kdyby to bylo o mně

Kupování nového textilního obalu na moje tělo a pak ještě trhání zubu moudrosti ...

E. Pavel 7.8.2012 16:35

Jako bych se viděl :-)

A nějak nemůžu pochopit ten ženský pohled na nákup oblečení, jako ho znám od babiček, maminky, tetiček, přítelkyň i obou manželek – okolnostmi donucen jdeme do obchodu s oblečením. "Zkus si tohle." "Nebudu, nelíbí se mi barva ani střih." "Nemusíš to kupovat, jen si to zkus." "Proč bych si to zkoušel, když se mi to nelíbí a brát si to určitě nebudu." "Jen jak ti to sedí." "Je mi jedno, jak mi to sedí, nelíbí se mi to a kupovat to nebudu." "Dyť ne, jen si to zkus."

Popř. když se k tomu ještě přidá prodavačka: "Dobrý den, chci klasické blue jeans, velikost tolik a tolik." Načež je mi sneseno 6 kalhot různých barev a střihů. "Vy jste mi asi nerozuměla, chci klasické jeansy." "Pane, to už se nenosí." Co je jí sakra potom, bude to nosit ona?!

V. Kolman 7.8.2012 13:40

MILÝ PANE ČECHU.

Takhle nějak bych to napsal, kdybych vládl perem  :-))

Moc pěkné - a také (aspoň v mém případě) hluboce pravdivé.

Přeji Vám hezký den a těším se na Vaše další "vzpomínky".