3.5.2024 | Svátek má Alexej


Diskuse k článku

VZPOMÍNKA: Stuarts Point (2)

Ulévat bohům se musí! Tohle základní pravidlo lidského snažení znali už staří Římané a dávno před nimi všechny civilizace, co je známe i neznáme, jen ta naše na tu starou pravdu zapomíná. Tedy oficielně, takže momentálně žijící generace ho musí neustále objevovat samy, bohužel individuálně, česky pěkně po jednom, podřizovat se mu a mazat kola vývoje, aby progres byl vůbec možný.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Krasny 24.5.2013 12:52

George je praktik

musi bejt, jinak by nic nepostavil.  A s tim souvisi i zakon ktery jsem si davno formuloval:

Kazdy blby rozhodnuti ma alespon jeden logickej duvod.

B. Volarik 24.5.2013 2:02

Re: Slovakia

Ja jsem zase "cancelled Czech" a moje zena je moje "Czech mate". Kdyz jsme odpelasili z Tezkozlodejska, stali jsme se "bounced Czechs". Po nabyti US obcanstvi nam podle tehdy platne smlouvy (1986 - smlouva z roku 1925) zrusili (cancelled) nase Tezkozlodejske obcanstvi, tudiz jsme ti "cancelled Czechs".

S. Moc 24.5.2013 1:08

Slovakia

Dopadlo to přesně na půl.. Nakonec jsem musel ulít bohům a jednu ulici pojmenoval Council a jednu já. Však se dočtete... O Slovakii jsem neuvažoval, páč tou dobou se od nás už Slovensko trhlo, osobně jsem ale Slováky měl a mám rád. Konec konců se pořád považuji za Australana československého původu

B. Volarik 24.5.2013 0:32

Bohemia Court a Moravia Place

... a dopadlo to? Bohemia Court je mi celkem putynka, jsem Moravan a tudiz Moravia Place je pro mne zalezitosti znacne prestizni. Ale taky jste si mohl vzpomenout na Masaryka a Stefanika a prdnout tam Slovakia Corner.