2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Diskuse k článku

KNIHA: Ne(v)hodné pravdy

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Tana Zajicova 28.12.2006 15:21

Ehm

v Monolozích není ani za nehet módního feminismu, který bývá spjat se zakomplexovaným zneuznaným či odvrženým (ne)ženstvím a často také militantním levičáctvím.

V momente, kdy universitne vzdelane zeny zacnou diskutovat o moudrosti svych vagin, rozumni muzi odchazeji ( nejlepe do valky:-)). Ne tak kritik ceskeho zurnalismu, ktery zaskocen hvezdnym prachem americkych herecek usoudi, ze jejich pritomnost musi zarucovat filosofickou hloubku Eve Enslerove(chacha).

Rozsahla elaborace Eve E. na existenci velice chytreho mozku v hlubinach jeji vaginy, Zantovskeho nezastavi a bez vahani povysi vyplody tohoto vaginalniho mozku na zurnalismus.

Eve se ve svem ojedinelem zurnalistickem instinku komentovani realit naseho sveta posune z uctivani vaginy na akceptovani vlastniho bricha( The Good Body ): 'Kdyby bylo moje bricho ploche pak bych byla dobrym clovekem.... byla bych akceptovana, milovana, obdivovana, dulezita...vetsinu sveho zivota jsem se citila, vinna, spatna, spinava a moje bricho batohem me sebenenavisti.' 

Skutecne zurnalisticke perly. Ja jsem se domnivala, ze puvodne mel feminismus bojovat za zeny jako osobnosti, ne za jejich akceptovani vlastnich vagin a brich. Puvodni zamer feminismu ocividne skolaboval. V cem ovsem fenomenalne uspel je, ze dokazal zblbnout nejen masu zen, ale jak pan Zantovsky dokazuje i nemaly pocet muzu.

Richard 28.12.2006 13:31

Je dobré,

že existují takové ženy. A je dobré, že o nich píší muži.

dvd 28.12.2006 11:52

Co se ro děje?

Už je poledne a nikdo jeět Žantovskému nenadává?