4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
pf 3.6.2007 19:26

nebudte tak skromny pacnere

"prostí lidé, kteří se o nic než o sebe nezajímají, jsou jako kamínky pro stavbu diktatury těmi nejdůležitějšími"

krome tech prostych lidi jsou moc duleziti i propagandiste kteri za par supu a osobnicvh vyhod jsou oddanymi  hlasnymi troubami totality.

huhu 3.6.2007 23:52

Re: nebudte tak skromny pacnere

taková ta dětská výmluva ...když on mi naváděl...ostatně socialisté všeho druhu osobní zodpovědnost nepěstují..."kázeň ma byt".

huhu 3.6.2007 23:53

Re: Re: nebudte tak skromny pacnere

tedy nejen osobní zodpovědnost, ale zejména ne vlastní rozum....

CD 3.6.2007 19:10

Upton Sinclair

Rada bych si na NP precetla nazory zdejsich historiku na serii knih Uptona Sinclaira. Na jeho "Lanny Budd series".

J.G. Pašek 3.6.2007 21:48

Re: Upton Sinclair

CD, nu, ty vycucané z prstu nesmysly slavného Uptona Sinclaira nám můžeš napsat ty . . . .

???? 3.6.2007 18:26

Pacner fajnšmekrem

Osobním strážcem Hitlera mohl být právě proto, že se o nic nezajímal a upřimně miloval svého vůdce. Ada si mu asi nestěžoval se svými problémy na frontě. Aby takový člověk náhodou nezačal přemýšlet, jistě se vyplatilo vytahnout jeho příbuzného z bryndy. Kdo by hledal náhradníka, když tady se ještě nabízela vděčnost. Kniha patrně o ničem zajímavém.

huhu 3.6.2007 23:55

Re: Pacner fajnšmekrem

milovat svého vůdce, nepřemýšlet a být spokojem  že dostane nažrat bez práce, je ideál každého socialisty....

Zdenek 2.6.2007 20:48

Byl jsem osobním strážcem Václava Klause: Nejčtenější na webu Petra C I B U L K Y: NEJVYŠŠÍ VLÁDNÍ KRIMINALITA: Tajná Zpráva o masovém rozkradení českého národního majetku komunistickým KGB, GRU a jejich SPOLEHLIVÝMI vládními strukturami dnešní ČR!!

Nejčtenější na webu Petra C I B U L K Y:  NEJVYŠŠÍ VLÁDNÍ KRIMINALITA: Tajná Zpráva o masovém rozkradení českého národního majetku komunistickým KGB, GRU a jejich SPOLEHLIVÝMI vládními strukturami dnešní ČR!!! UVEDENO JMENOVITĚ!!! (Prosím o další INTENZIVNÍ šíření!!!!!!!)

fm 2.6.2007 16:49

dela ted ze sebe Hitlerova bodygarda , aby knihu lip prodal

Tak ten Myš byl Slezak, tudiz musel do Wehrmachtu, byl zranen a ve spitalu padl  do voka nejake nadsene nacistce, protoze byl velkej urostlej  fesak, jak pravil,   a ta ho  doporucila Hitlerovi do bunkru, kde   pracoval jako telegrafista. Tak to Misch , jako jeden z poslednich pametniku osazenstva Hitlerova bunkru v Berline,dulezite  vypravel v televizi.

Pusobil na me dojmem  zivocicha  mdleho rozumu, clovek prostej - jak rikali komandirove a oslavovali  basnici u jejich  rudo-hnedych  dvoru.

nepolitik 2.6.2007 13:40

Na tových lidech stojí každá diktatura

co svět světem stojí. Stačí je důkladně studovat historii.

Kylchap 2.6.2007 11:54

Ejhle!

"prostí lidé, kteří se o nic než o sebe nezajímají, jsou jako kamínky pro stavbu diktatury těmi nejdůležitějšími"

Však také pan profesor tvrdí, že každý se má starat jen o sebe!

huhu 3.6.2007 9:12

Re: Ejhle!

pokud myslíte Klause, tak ten taky říká, že o tom jaký má to starání úspěch má rozhodovat objektivní soudce - svobodný trh. Na svobodném trhu lidé svými penězi určují, kdo zač stojí a jak je koho starání úspěšné.

Socialisté, se starají o sebe tak, že toho objektivného soudce vyřadí a mocensky se snaží urvat víc, prostě žít jako vyžírka a říkat tomu "solidarita". A podpořit ty, kdo jim dají podíl na tomto lupu. - ti jsou živnou půdou diktátorů socialismů všeho druhu.

Tohle pochopit není jen test IQ, ale především charakteru.

VL 2.6.2007 10:49

Strážce?

Nevím, jestli je to pravda, ale kdysi jsem četl zajímavou knihu, věnující se událostem v bunkru pod Novým říškým kancléřstvím a tam se o Rochu Mischovi mluvilo jako o obsluze telefonní ústředny. Byl tedy spojař nebo osobní strážce?

Ivan Nový 2.6.2007 8:00

Naopak,

je to důležitá kniha, popisuje duševní pochody člověka, který je horší než Hitler. Bez těchto lidí, by Hitler nemohl realizovat své zrůdné představy. Jsou mezi námi i dnes a všímejme si toho, koho volí.

Ashan 2.6.2007 11:27

Re: Naopak,

Ano, typičtí voliči ODS. Stále věří, že ODS je pravicová strana, a proč - protože jim to ODS tvrdí. ;-D;-D;-D

Stanislav 3.6.2007 17:41

Re: Re: Naopak,

Asi holt proto, že nic pravicovějšího, co by prošlo do parlamentu, není. Svět je jedna velká volba kompromisu. Ze světa ideí, kde vše má svůj účel a ryzí charakter přijdeme ve volební místnosti do světa velkých lží a obdobně velkých slibů. A jen masivní shoda umožní kandidátovi postup. Shoda tolika lidí, kolika se aspoň vzdáleně podobá jeho slib a jejich ideje.

huhu 3.6.2007 8:51

Re: Naopak,

nacionalistické socialistické ideji přestali v Německu věřit před koncem války a internacionalistické socialistické ideji nejpozději v r. 1956 či 1968.  "Socialisty" od té doby jsou jen ti, kdo praktikují starořímskou technologii vládnutí - patricijové/šibalové vyřazují svobodný trh,korumpují lumpenproletariát/"hňupy" a společně ovládají a vyžírají ty, kde na ně makaj - otroci/střední třída. Být socialistou (nacionálním či intermacionálním) je jen vadou charakteru - slabá osobnost potřebující vodit za ručičku se snahou urvat víc nežli by objektivní soudce svobodný trh přidělil.

Stanislav 3.6.2007 17:49

Re: Re: Naopak,

Tesat do šutru, milé huhu a pak tím šutrem bít do hlavy všechny formy ruchodů, aby se jim rozsvítilo!

J.G. Pašek 2.6.2007 2:21

Pane Pacnere, udělal byste dobře přečíst si pár knih a prohlédnul pár fotek . . .

jaká byla ekonomická a politická situace v poválečném Německu . . . rusko dělalo vše možné udělat Německo rudé, Spartakisti = kulhavá polská židovka Luxemburgová a její ženatý milenec Liebknecht na to pracoval, reparace placené zlatem, bída, had, keťasové a šmelináři kterých bylo převážně židů a do toho přišlo zhroucení burzy po celém světě  . . .  a ono to nebude už tak velký skok proč se Hitler stal kancléřem, co a proč následovalo . . . . . a proč je mohl Hitler tahat za nos na uvařené nudli . . . . protože kdyby nepřišel Hitler přišel by tam jinej, třeba by se jmenoval Ulbricht nebo  Schneider . . . . . však víte, jak náš Gottwald tahal za nos ignorantní simpletony, československé obyvatelstvo, na uvařené nudli . . .a to o nic nešlo a nikdo neumíral hladem.

j.g. pAŠEK 2.6.2007 2:32

Re: Pane Pacnere, udělal byste dobře přečíst si pár knih a prohlédnul pár fotek . . .

Co jsem chtěl dodat a opoměl . . . .  rozumovat a číst historii s plným panděrem, šrajtofli plnou a ČSSD s KSČM se postará o své ovečky od kolébky do rakve a kdo nechce pracovat nemusí, ministr sociální péče se postará . . . .

Co si myslel a napsal nějakej DĚDEK, nohsled Hitlera je mně lhostejné . . . . co mně ale není lhostejné, že jsou v dnešní ČR a Německu mladí lidé, kteří bez stychu zvednou PRAVOU ruku a zdraví  se HEIL HITLER . . .

huhu 2.6.2007 7:50

Re: Re: Pane Pacnere, udělal byste dobře přečíst si pár knih a prohlédnul pár fotek . . .

pane Pašku - Německo je veliká země, tam není tak jednoduché něco zanést vnutit zvenku - "Rusko dělalo či Ulbricht nebo Hitler dělal". V Německu nic bez toho, aby i Němci chtěli nejde.......

???? 3.6.2007 18:36

Re: Re: Re: Pane Pacnere, udělal byste dobře přečíst si pár knih a prohlédnul pár fotek . . .

Slibovat vojákům, že mohou vydrancovat dobytá území to dokázal, už Alexandr Veliký, či Hanibal. Hitler sliboval, že socialismus bude jen pro němce a drancovat dobytá území bede erár ve prospěch svého vyvoleného národa. Nějak se mi sem vnucuje Irák, ale zítra uvítáme Velkého Přítele českého národa. Kéž by nám bylo povoleno se k takovému drancování, také připojit. Zatím nás drží od koryta dál. Nejdřív vděčnost. Vstaňte od piva a hezky složit přísahu věrnosti. Václavák na vás čeká.

Tonevadí 2.6.2007 10:23

j.g. pAŠEKu: to ti vadí, že se zdravěj Heil Hitler,

ale nevadí, že ten co z helikoptéry hajluje pravou rukou z bezpečné vzdálenosti od mas, má tu ruku od krve? A až přijede příští tejden do Prahy, která bude na pár dní off-limits, tak nepojede otevřeným vozem vstříc vítajícím davům, jako ten, co přijel před 68 lety...   

Vlček 3.6.2007 9:25

Re: j.g. pAŠEKu: to ti vadí, že se zdravěj Heil Hitler,

Ty jseš blbej, jak daleko vidíš. Asi je ti milejší Putin, viď?

Jarda 2.6.2007 21:12

Re: Pane Pacnere, udělal byste dobře přečíst si pár knih a prohlédnul pár fotek . . .

V jednom jsi se mylil, v dobe kdy "Spartakovci" vyhlasili "Republiku rad" v r. 1919 Sov. Rusko melo jine starosti. Vojska generala Denikina dobyla Orel amela do Moskvy jen kousek, na vychode admiral Usakov vedl ofenzivu  dostal se az ke Kazni, na Ukrajine vladl ataman Petljura atd. Rok na to jim ustedril u Warsavy poradny vyprask marsal Pilsudski. Par dalsich let jim trvalo nez se vzpamatovali. Jinak to mas naprosto presne.

J.G. Pašek 2.6.2007 23:49

Re: Re: Pane Pacnere, udělal byste dobře přečíst si pár knih a prohlédnul pár fotek . . .

Já měl na mysli dobu a chaos který následoval odstranit komunisty-Spartakovce . . . a kdo ty Spartakovce v jejich "boji" o převrat v Německu finančně podporoval . . . .

K 2.6.2007 2:14

Vetsina

 Vetsina lidi v totalitnim state neni a priori "zla", jen neumeji reagovat na "jedinecne zivotni sance" jinak nez Misch. Vetsina z "nas" by ani nedovedla jinak, kazdy ovsem ve svem oboru lidske cinnosti. I kdyz mnozi obcas maji zablesk sebezpytovani a treba i chteji byt lepsi. Vetsinou to nejde. Nemaji to v genech. 

  O tom byste mohl premyslet, kdyz ctete tuto knihu, ktera Vam pry skoro nic nerika. Misto toho, abyste se povysoval nad tento "povl" s pohrdavym pokrytectvim  biblickeho farizea, ktery se modlil: Pane, dekuji ti, ze nejsem jako tento celnik...(A asi by byl take s to dodat:  Kdybych si tohoto zbytecneho muze nahodou nepovsiml, ani by se nic nestalo...)

Petr H 2.6.2007 2:02

Moc sem stránky nepastuju

ale tuhle mám v bookmarks.Pro zájemce o Třetí Říši je to zajímavé pokoukání,mraky zajímavých fotek proložené tím,jak ty stavby vypadají dnes.

www.thirdreichruins.com

tady třeba z návštěvy Hitlera v ČSR

http://www.thirdreichruins.com/czech.htm

huhu 2.6.2007 7:54

Re: Moc sem stránky nepastuju

dík za odkaz, to vidět Posselt, třeba uroní slzu..;-)

Petr H 2.6.2007 1:56

Před lety jsem četl

knížku "Soldat" od Siegfrieda Knappe.Kniha vzpomínek obyčejného německého vojáka,který prošel ve WWII snad úplně vším,od obsazování Sudet,přes tažení do Francie,ruskou frontu aby byl nakonec zajat v Berlíně při obraně Kancléřství.Zajímavá knížka napsaná velice čtivým stylem,přelousknul jsem jí snad za dva večery.