5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
---------- 23.10.2008 18:18

Političtí aktivisté Smoljak a Svěrák propagují USA radar do ČR

Politická agitace Smoljakova a Svěrákova za instalaci cizí vojenské přítomnosti v ČR a jejich politické angažmá za americký radar jsou nechutné. Amerického Oskara je však třeba si odpracovat, nebo dalšího Oskara případně předpracovat, Američané drobnými nikdy nešetří, když to potřebují a když se jim to hodí a najdou-li k tomu užitečné idioty. Čeští diváci z okruhu čekajících trpělivě na protistátní hlášku v jinotaji ve třetím dějství budou nadšeni z proradarových úspěchů Cimrmana u Američanů. V současné době se Smoljakovi a Svěrákovi jaksi ty údajně protistátní jinotaje vytratily a lezou režimu do ... Zbylo jim jen zesměšňování historických osobností českých dějin. Zesměšnit americký radar a budoucí americké okupanty, které nechce 3/4 českých obyvatel, by si tzv. Cimrmanologové nikdy nedovolili.

honzak 23.10.2008 18:21

Re: Političtí aktivisté Smoljak a Svěrák propagují USA radar do ČR

ty budeš Vladimírovo brácha, že? Nebo jsi jen tak alternativně inteligentní?

---------- 23.10.2008 18:39

Re honzak: Političtí aktivisté Smoljak a Svěrák propagují USA radar do ČR

Soudě z tvého myšlenkového okruhu co tady předvádíš – budeš se těšit na Ježíška, bábovičky – ty jsi určitě inteligentní nealternativně. Odkoukej něco od Svěráka. Jenže ten v poslední už dlouhé době nepohrdne laciností a ubohostí, protože jeho divákům se to líbí a tleskají mu za to. Předpokládám, že jsi jeho skalní, když se těšíš na Ježíška že ti přinese Cimrmana. A nauč se česky, zvládneš to? ;-)

honzak 24.10.2008 6:08

Re: Re honzak: Političtí aktivisté Smoljak a Svěrák propagují USA radar do ČR

měřit se v kladení slov s tak dokonalým intelektuálem samozřejmě nemohu. Ale chtěl bych tě potkat v lukách. Tam je vlání a tam bych tě s radostí praštil násadou od krumpáče.

Na základě mnohaleté zkušenosti tě tipuju na MBA (mladej, blbej, agresívní). Hezky si svoji nasertivitu užij, blbečku!

Jakub S. 23.10.2008 19:37

Re: Političtí aktivisté Smoljak a Svěrák propagují USA radar do ČR

A tebe si Rusi koupili za kolik? Nebo je to z blbosti?

gadd 23.10.2008 21:08

Re: Političtí aktivisté Smoljak a Svěrák propagují USA radar do ČR

No, když si to ti zbabělí cimrmani nedovolí, udělej si srandu z amerického radaru ty sám, autore ------- ! Ať se taky zasmějeme.

Magor Milda, Mgr. etc. 25.10.2008 19:36

Autor s výmluvným nickem ------- je spíše pro Putinovu hvězdnou válku

ale jak to vyhlíží, plánované prostředky jdou při ceně ropy pod 70 dolarů k nule. Škoda, bylo by to opravdu zajímavé, vidět Putina jako Reaganova následovníka, jak padá na rypák. Momentálně zkoumá Rusko své podvlékačky, kam mnohé nekontrolovaně odplulo.

Ondras 23.10.2008 21:46

Re: Političtí aktivisté Smoljak a Svěrák propagují USA radar do ČR

Váš příspěvek je vzhledem k Cimrmanům dokonale mimo mísu. Nechtěl byste po nich také, aby pranýřovali kopáče opírajícího se o lopatu (viz Nejistá sezóna) -  "Tak zvedněte tu rukavici! "

A představte si, že mohou existovat lidé, kteří prostě jsou pro radar a divte se, na cenzuru jejich názoru bohudík nemáte nárok. Ostatně ty Vaše 3/4 jsou dávno mýtus.

Ovšem na Vaše tribunoidní (míním někdejší tisk. orgán ÚV KSČ) sprosťáctví a demagogii lze celkem nevýstižněji reagovat tiulkem článku Ivana M. Jirouse, jímž on reagoval kdysi ve Voknu na jistou nehoráznost dr. Svitáka: Jdi do ha/j/zlu, ty sa/j/rajte!