16.6.2024 | Svátek má Zbyněk


Diskuse k článku

GLOSA: Klus není Kryl ani náhodou

Tomáš Klus, mladý "zpěvak z Ostravy" a někdejší partner popové hvězdičky Ewy Farné, napsal novou píseň. V ní se podle Lidovky.cz "opřel do Hradu, pražského magistrátu i vládní koalice". Server iDnes.cz jde dokonce tak daleko, že svůj článek o Klusovi nadepsal nabubřele tak, že zpěvák jde "ve stopách Kryla". A právě groteskní přirovnání Kluse ke Krylovi mi připadá naprosto nevhodné. A co víc, zřetelně poškozuje Karla Kryla, který již mnoho let není mezi námi.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
K. Helman 12.4.2012 6:47

Expert na cokoliv

To že Klus není Kryl pozná už dítě v předškolním věku, například již podle druhého písmena ve jméně. Opravdu expertní příspěvek.

Čemu všemu tenhle kmet rozumí! Už dlouho jde v zasmrádlých stopách hradního Váši. A to ještě asi neslyšel Partičku. Asi by ho trefil šlak.

Tomáš je náhodou třída a názory takovýchto odložených pisálků mu jsou u .....

B. Brousková 12.4.2012 6:41

Re: členství v ods průpravou k hudební kritice? :-)))

To nehráli a nezpívali Plastici, ale skupina DG 307. Skladba se jmenovala Anti a její text napsal Milan Hlavsa, který hrál i s Plastiky  Skladbu nejvíc proslavil svazácký Mladý svět, který tehdy napsal něco velice  podobného jako dnes pan Bartoň.

J. Ryba 12.4.2012 0:10

Re: členství v ods průpravou k hudební kritice? :-)))

to už jsme tu jednou měli, to byli bolševici rudí, zeď jsou mnozí modří. Tipuju, že když panu Bartoňovi svého času pustili plastické "letím s hovnem proti plátnu", tak se se soudruhy společně i tehdy spravedlivě rozhořčil....

J. Ryba 12.4.2012 0:06

členství v ods průpravou k hudební kritice? :-)))