30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Diskuse k článku

FILM: Zejtra napořád

Nechodím do kina moc často, a jestli si dobře vzpomínám, tak poslední české filmy, které jsem viděl, byly Kawasakiho růže a Alois Nebel. Film Rudolfa Havlíka Zejtra napořád se s nimi nemůže srovnávat, a to z celé řady důvodů.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Farda 28.7.2014 13:44

Zejtra napořád trochu jinak

Tak mne po přečtení dnešního dalšího skvostu z Hlasu Ruska (první odkaz níže) napadla parafráze Havlíčkova "Schuselka nám píše" na "Golos Rossiji nám píše", a píše nám perly vopravdu festovní. Podle něj nebyl důvodem druhé války (II.WW) revanšující expanzivní německý národní socialismus mistěra Gitlera, ale elity na Západě toužící po planetární nadvládě (viz druhý odstavec začínající ("Mimochodem ....") tohoto dílka! Vždy Germanija koněčno byla též součástí oněch Západních elit, nět?! Furt a stále stejná postbolševická či velkoruská nota buď přímo fabulující lži, nebo říkající polopravdy s podprahovými sděleními. Ovšem se skromností jim vlastní tiše zamlčují spolupráci bolševismu a nacismu trvající do 22. června 1941. A včera dokonce odhalili ukrajinské nacisty a fašisty toužící po velké Ukrajině až ke Kavkazu ze spolupráce s islamisty, viz druhý odkaz níže. Nepoučitelní, nezměnitelní! No, ale konečně už nepíší skazky o tom, jak atentát na Uljanova vulgo Lenina zosnoval a eserku Fanny Kaplanovou  zaplatil TGM. Dokonce ani Sionské protokoly už nepublikují!

http://czech.ruvr.ru/2014_07_28/Prvni-svetova-valka-ponauceni-z-dejin-zase-nikoho-nenaucilo-3980/ . http://czech.ruvr.ru/2014_07_27/Protiruska-fronta-je-rozvinuta-islamiste-a-vnitrni-hrozby-1075/ .