18.5.2024 | Svátek má Nataša


Diskuse k článku

FEJETON: Mefisto a já

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
dotyi 5.12.2009 16:51

Mefisto

Vazeny  pan Kersch, neviem, mozno sa mylim, ale su mladi ludia, ktori Vase knizky citaju... mam  dve a moji synovia ich precitali jeden po  druhom, vzajomna  debata ma utvrdila, ze vedia o co Vam ide. Mala som otca v koncentraku Mauthausen, vratil sa a chodil na besedy do skol, zial, stalo sa, ze isty pan, ktory bol v Hlinkovej garde sa  dostal do povedomia  ludi po tzv.neznej revolucii  a zacal hlasat SVOJU pravdu. Mnoho ludi, ktori mu oponovali zostali zarazenim ked zistili, ze to, co skutocne zazili, vraj nieje pravda. Preto by sa na tu dobu nemalo zabudat, a bude dobre, ked budete v pisani pokracovat, verim, ze ludia nezabudnu, aj ked nad tym nerozmyslaju kazdy den.

Prajem Vam vela sil a nametov.

Tisifoné 18.11.2009 6:16

beseda taky v Děčíně

Beseda se čtenáři i čtení z nové knížky Petra Kersche ("Pátrání" - viz www.knihovnicka.cz ) se bude konat v Děčíně v sobotu 28.11.2009 v 16.00 v kavárně Svět (Děčín IV - Podmokly, Divišova 1, proti městské knihovně, blízko magistrátu).

O 18.11.2009 4:07

Dnes a tady

... nahrazuje ty problémy "leda" boj se šéfem, prada, slovo "leda" nemusí být na místě. Těším se, že přijdu na besedu s vámi (nebo čtení?) v knihovně v Blovicích 3. 12. v 17. 00

J.G. Pašek 18.11.2009 0:37

Mefisto, půjdeš se mnou ?

Pane Kerschi, nermuťte se. Přejte mladým užít si jejich mládí . . . 2x se otočí, 5x nadýchnou a mládí je v čudu a vážné starosti za rohem  . . .  Jak tomu bylo, tak tomu bude dále, v životě příjde čas a seriozní dospělí se začnou pídit po takových informacích, zajímavě napsaných knihách s pravdivým vyprávění-povídkách a takové jsou vždy k dostání  . . . nu a ten zbytek, možní většina? Jako vždy budou lhostejní i kdyby ten Mefisto na koze jezdil a bičem je práskal . . . tak to vidím já.