21.5.2024 | Svátek má Monika


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
nO... 15.11.2007 7:24

Asi je to moje chyba-tento autor někdy něco napsal?

Dost brouzdám, čtu dokonce i (jsa virtuálním masochistou) Jelena, ale nějak mi ušlo co napsal kdy autor, asi začnu hrabat v archivu, omlouvám se. Jinak ať se daří a vše se Vám vrátí po zásluze.Přeji krásný a ničím nezkalený den .Pa.

Necensor 15.11.2007 7:09

Co takhle zpětná vazba autore? Neměl byste platit diskutujícím, co ty Vaše "moudra" uvedou na pravou míru?

Standa 15.11.2007 7:09

Celkem

pro pobavení, ale internet nemusí sloužit jako první pro vydělávání peněz. Jeho úloha je mnohem důležitější na poli propagandy - manipulace lidmi. Až pokud by jste měl výsledky v manipulaci lidmi, tak potom přicházejí peníze pro nasměrování lidí správným směrem. Má-li někdo zakázku pro propagandu radaru za miliony, pak se najde i pár tisíc pro pisálka, aby to napsal na internet. Posílením moci BIS (bez kontroly) končí anonymní psaní na internetu. Přeji hezký den.

 

jirka.s. 15.11.2007 10:53

Re: "Pokud to snad ještě někdo nevíte, psaní pro internetová periodika se totiž nijak nehonoruje. "

Staník je evidentně dyslektik, že?

tolja 15.11.2007 6:30

Běž,běž a nevracej se

Zaplatit za ideologické plky :-D:-D si naser!

Kobylka Lajda 15.11.2007 9:27

Re: Běž,běž a nevracej se

Iváňušků, Serjožků, Koljů, Sašů atd. a též TOLJů jsme si užili  plnými doušky řadu let, tak zmiz, ty sprosťáku,  z diskuse a nebuď  zhovadilý. Moc ducha jsi neukázal- no asi bývalá rudá tlama!;-O;-ORvRv(Y)(Y)

PEJZLERKA 15.11.2007 15:36

Re: Re: Běž,běž a nevracej se

Dvě  zařechtání  skotačivé  klisničky  Lajdy,  aneb   nebe  a  dudy:  první  9:23,  druhé  cobydup  9:27.  Kladu  si  otázku,  nechodí  tahle  kovářova  kobyla  bosa?

jirka.s. 15.11.2007 17:41

Re: Re: Re: Běž,běž a nevracej se

Soudružka je ze sledovačky 1. správy?

Vodička-sapér 15.11.2007 18:50

Re: Re: Re: Re: Běž,běž a nevracej se

Jirko.s.,  já  už  tu bábu  pozoruji delší  dobu,   ta  snad ví  o každém  prdu. Vůbec  bych  se  nedivil, kdyby  na  ní  prasklo,   že  byla  naverbována   KGB,  CIA  nebo  Mossadem.  Ono,  při   hrozícím  nedostatku  pitné  vody ve  světě,  se  může  i  Putim  s  přifařeným  okolím v budoucnu  stát  důležitou  strategickou  základnou.  Vše si  musí  BIS pečlivě  pohlídat.

hajzlbába 15.11.2007 5:33

tag di do haje

bestk mažtu hubu votklo vodtěh facek namse ztízkt nebudi

billis 15.11.2007 5:43

Re: tag di do haje

Hajzle  Rv

Kobylka Lajda 15.11.2007 9:28

Re: tag di do haje

Přiléhavý nick!;-D;-D;-DRv(Y)

madman 15.11.2007 2:53

tak sbohem a satecek ty zasr..nej supaku.

billis 15.11.2007 5:44

Re: tak sbohem a satecek ty zasr..nej supaku.

behno  Rv

kacir 15.11.2007 0:29

Doporučil bych Neviditelnému psovi, aby tedy případné honoráře zasíla Nadaci paní Paroubkové

musí to být  velmi důvěryhodná nadace, když se jí podařilo vybrat více peněz, než jedné z njúspěšnějších nadací v CR, zaběhnuté Nadaci Terezy Maxové (za stejný časový úsek)  :-D

Haui1 15.11.2007 7:35

Re: Doporučil bych Neviditelnému psovi, aby tedy případné honoráře zasíla Nadaci paní Paroubkové

No jo, když pro naše manažéry, kteří jsou soudruhu Paroubkovi zavázáni, neni Terka Maxová tak sexy jako Zuza.

Finrod Felagund 15.11.2007 0:19

Také píšu články a také čtu diskuse pod svými články...

a Vaše problémy nesdílím, protože si jako fackovací panák nepřipadám. Ti lidé totiž nefackují mě (i když si to myslí), ale spíš ukazují svůj primitivismus. Ani bych to nezakazoval, ani nezpoplatňoval, a sice ze dvou důvodů:

1) Ti lidé někde své frustrace uvolnit musejí a je lepší, když mi to "nandají" v diskusi, než když mě zabijí v autě.

2) Ukazuje nám to obraz na společnost ve své nejsyrovější podobě. Bohužel to třeba redaktoři iDNES nepochopili a tak budou ještě po další dva roky psát, jak národ truchlí po Karlu Svobodovi a censurovat jakýkoliv příspěvek, který by tvrdil opak. Kdo své chování odvozuje jako reakci nikoliv na svět, jaký je, ale jako reakci na svět, jaký by chtěl, aby byl, prohrává. Proto si myslím, že anonymní diskuse na net patří.

kacir 15.11.2007 0:25

Re: Také píšu články a také čtu diskuse pod svými články...

ono to s primitivismem může, ale také vůbec nemusí mít nic společného....

je mnoho vysoce inteligentních lidí, kteří svými "konstrukcemi" v reakcích strčí skutečné primitivy do kapsy

Sarka 15.11.2007 2:02

Ujasnemez si pojmy

"Primitiv" nemusi vzdy trpet nedostatkem intelektu. Intelekt neni zarukou noblesy. I mezi vzdelanci se najdou zhovadilci kteri si radi plivnou ci zezadu a ve tme podrazi nohy. Tenhle druh neni o primitivismu intelektu, ani vzdelani, ale o primitivismu ducha. Na druhou stranu jiste kazdy zna nekoho kdo je bez jakehokoli formalniho vzdelani, dokonce by i treba mohl mit potize s resenim jednoduche trojclenky, ale dokaze byt na vysost laskavy, charakterni a slusny.

Kanuk 15.11.2007 3:15

Re: Ujasnemez si pojmy

Mno, ten začátek může být pravda, ale s tím koncem, nevím. Obvykle to tak nebývá.

Sarka 15.11.2007 6:32

Re: Re: Ujasnemez si pojmy

Kanuku - za mych mladych let mi kdysi nekdo z kolegu v poslucharne ukradl penezenku s prave vyfasovavsim stipendiem mym i manzelovym. V podstate nase zivobyti na mesic. Prisla jsem na to rychle, zavolala policajty nez kdokoli mohl opustit poslucharnu (nic nenasli, zajimalo je vic jakto ze jsem mela ve srajtofli tolik penez nez kdo to ukradl). Strasne smutni jsme odesli domu. Druhy den rano jsme se dozvedeli, ze zlodej (intelektual, vzdelanec) srajtofli ze strachu zastrcil za topeni v poslucharne aby ji u nej nenasli. Uklizecka ji tam v noci nasla, a odevzdala, se celym obnosem do petniku - a rerknu Vam, ze pro takovou uklizecku to tehda byly moc pekne penize. Dojata do brekotu jsem ji nabizela odmenu, nechtela nic. To je prece normalni slusnost, prece si od Vas nebudu brat penize, rekla. Tomu ja rikam noblesa. Tomu ja rikam lidskost, slusnost, laskavost, charakter.

K.Babák 15.11.2007 10:00

Re: Re: Re: Ujasnemez si pojmy

Co to stipendium vyfasovalo?

Sarka 15.11.2007 16:49

Re: Re: Re: Re: Ujasnemez si pojmy

Nejvyssi prospechove stipendium tehda bylo 350 korun na mesic. Tedy dohromady sedm set korun. Plus manzelovo socialni stipendium 450 korun na mesic. Dohromady vic nez mesicni plat te uklizecky.

Sarka 15.11.2007 17:17

Ale abych citovala klasika

- "tesi me ze jste zustal Cechem"  ;-D ;-D ;-D

(Jan Werich)

Harpyje 15.11.2007 7:11

Re: Re: Ujasnemez si pojmy

Z toho si nic nedělejte, protože "temne sili ktere ovladaji nasi planetu na staleti uz ztraceji sve energije, jelikoz mnoho lidi poznava pravdu a davaji se do opozice. Rodi se mnoho deti s jinym DNA a s vesmirnou inteligenci a talentama. Ti jsou nasi budouci lid co pomuzou prekonat temne rizeni. I nase planeta se ocistuje a i lidem se meni krystalova struktura. Nas svet prochazi na vyssi dymensiji a jen positivni a tim i zdravy lidi zde zustanou a zaziji mnohem lepsi zivot s pomoci lidi z vesmiru." (http://www.lidovky.cz/diskuse.asp?iddiskuse=A071113_211533_ln_zahranici_nev)

Jerry. 15.11.2007 3:23

Intelekt neni zarukou noblesy.

To mate pravdu, jenze udrzet si noblesu zvlaste s nekterymi "diskutery" je prepych kterym se da tezko hyrit. Jiste jste si nekolikrat vsimla ze jsou diskuteri kteri zamenuji diskusi za provokaci. Casto jsou to provokace ktere si primo "zadaji" o patricnou reakci, v tom pripade poslouzi intelekt jako meritko zda ma clovek byt laskavy a slusny. Charakter bych do toho ovsem nezahrnoval, nebot "vynucena" reakce muj charakter nijak neovlivni, nebot provokujici diskuter nemuze sam o charekteru mit poneti. Jak uz jste vsak jednou poznamenala, kazdy na sebe prozradi vic nez si uvedomuje. V tom pripade dobra nahrazka slusnosti je mnohdy ironie, nekdy diskutujicimu dojde a leckdy nikoliv, a pak mame o zabavu postarano. ;-)

Sarka 15.11.2007 6:33

Re: Intelekt neni zarukou noblesy.

Ale jiste, Jerry - moje babicka pry rikavala "na hruby pytel hruba zaplata". Myslim ze kazdy se obcas dopustime te hrube zaplaty, kazdemu obcas povoli nervy. Jde o to, zda jde o nevyprovokovane, sproste kopance zezadu, anebo o tu obcasnou hrubou zaplatu. Ja bych rekla ze ten rozdil neni tak tezke poznat.

Kobylka Lajda 15.11.2007 9:23

Re: Ujasnemez si pojmy

R^R^VV  Je to dáno tím, že nás nikdo   po 40 let vlády totality neučil diskutovat, nevíme, co je svobodná výměna názorů a pracně se tomu učíme. Masaryk říkal "Demokracie je diskuse" - my jsme však 40 let buď mlčeli nebo byli překřikováni. Po změně režimu je příjemné také překřičet někoho s odlišným názorem a ani velice nenaslouchat, co vlastně říká. To chce dlouhý čas. Já sama velmi brzo ztrácím nervy nad příspěvky páně Septika, Janečka, Vodníka, Geronta a jiných - ale to je právě ten případ lidí, kteří jsou tzv. přesvědčeni dopředu - s těmi je zbytečné diskutovat. Navíc jim nedošlo, že vulgarismus není argument, to však bylo za komunismu zcela běžné a člověk se i po letech z toho těžko vymaňuje. Myslím si, že autor článku by neměl házet flintu do žita - a Vy jste to napsala moc pěkně!R^R^V

Martin 15.11.2007 10:01

Další dem*ntek

Zkusil sis někdy zajít do pivnice 5-té cenové skupiny a setrvat tam tak cca 3 hodiny ? Byl jsi někdy zaměstnán ve velkém podniku mezi dělníky ? Šel jsi někdy na vesnické fotbalové utkání a následný "zápas" do hospody ? Evidentně nebyl. Pohybuješ se mezi vybranou společností a už si z toho zmagořil a myslíš si, že takoví jsou na světě všichni. Protože pak bys věděl, o čem ten život je a o čem majoritní vetšina lidí přemýšlí. Jistě, máme několik tisíc inteligentů, kteří co slovo to perla, ale také máme několik milionů normálních běžných lidí zvyklých na tvrdý život a ti ti v diskuzi nedarují ani čárku, protože tak to prostě v 5-tých cenových, ve velkých podnicích a ve veskovských hospodách chodí, běž se místo pindání na internetu přesvědčit.

Von 15.11.2007 11:06

Re: Další dem*ntek

Pánové a dámy - pan Martin nás všechny zve do 5. cenové skupiny! Taky se těšíte?