28.6.2024 | Svátek má Lubomír


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
BuBu 16.11.2007 8:59

Re: Re: Re: Jediný, kdo nic nepochopil . . .

. . . i s tím by se dalo souhlasit ! R^

honzak 16.11.2007 8:34

Re: Re: Jediný, kdo nic nepochopil . . .

jsemť patrně neslušný člověk, protože tyto tiskoviny si občas kupuju do vlaku. A to tehdy, když se vracím duševně vyčerpán hromadou domácích i ojropských nesmyslů, kterými se musím občas prokousávat. V takových chvílích i Blesk působí smysluplná literatura faktu. Reziduum slušnosti mi ovšem stále velí nenosit takové věci domů. 

Kylchap 16.11.2007 8:24

Čtyřdílná

"Léčba Klausem" od Igora Chauna, to bylo opravdu svěží a kvalitní dílko.

ynot 16.11.2007 8:16

Re: chyba lavky

Protože to je komoušská lež.

Netřeba 16.11.2007 8:15

Zbouráme pomníky,

spálíme filmy, pošrotujeme knížky, přepíšeme učebnice.

A Stejskal si nebud stejskat, ale vejskat.  Čtyřicet let nejen jako by ani nebylo.  Prostě dokážeme, že nebylo!

Jupiter 16.11.2007 7:54

Re: Re: chyba lavky

Čumile! Jarda je provokatér, ale ty s tím tvým ex(h)ibicionistou jsi blb s IQ tykve!:-D

Jupiter 16.11.2007 7:50

Re: Moralisti neblázněte.....

Další komunista nekomunista, ale šídlo v pytli neutajíš:-D

BuBu 16.11.2007 7:50

Re: Jediný, kdo nic nepochopil . . .

. . . jste Vy Stando !

Stejskal ve svém článku pouze konstatuje . . . že žumpa zůstane vždy jen žumpou ! Nikomu nezakazuje tento - (Blesk . . . AHA . . . Super . . . Haló noviny . . . . atd.) - nikomu nezakazuje tento hnus vydávat !

A nekonečnou pravdu má v tom že : Žádný slušný člověk v této zemi nemůže číst výše zmíněné fekály ! To by pak musel chodit mezi kanálama !

Jupiter 16.11.2007 7:48

Re: Upozornění

No jistě Stando, známá to komunistická firmo! My chápeme, ale ty to stále nemůžeš pochopit:-D

Divák 16.11.2007 7:21

Re: chyba lavky

Jarda je asi nějaký exibicionista, který rád sdělí široké veřejnosti, že má IQ tykve.

Standa 16.11.2007 7:06

Upozornění

pro pana Stejskala a ostatní: žijeme v kapitalismu a je nutné to konečně pochopit! Snad to nebude tak těžké pane Stejskale a ostatní.

Pišta 16.11.2007 5:54

Re: chyba lavky

Takový Žid Süs ! To bylo veledílo. Jedno oko nezůstalo suché. A ta hudba! Skvěle odpovídal duchu doby.Konec konců Anna proletářka aspirovala na Oskara. Doufám, že jí také vydají na DVD.

gogo 16.11.2007 5:14

Moralisti neblázněte.....

Zeman je kus historie a mám ho rád...stejně jako spoustu jiných....a vím naprosto přesně, jak nemám komunisty rád...ale nezapomeňte, jsou to NAŠI KOMUNISTI, je to NAŠE SKORO NEJVĚTŠÍ PARLAMENTNÍ STRANA...je to naše přesvědčení, naše závist,naše malost....a navíc, naše děti těžko rozeznávají rozdíl mezi 1848,1948,1968......máme snad někoho čestného,neúplatného,nějaký vzor, ke kterému má národ vzhlížet????.....ne,ale zato máme spoustu politických prostitutů, kteří si pletou službu veřejnosti s obchodem....HOWGH

Antonín 16.11.2007 3:49

Re: chyba lavky

Pane Jardo, Major Zeman je skutečné "veledílo". Zdá se mi, že Vám ale nějak chybí soudnost. To jste řekl sám: Odpovídá to duchu doby. Té doby, kdy národ byl uvržen do temnot, kdy mnozí, kteří (možná i Vy?) neměli možnost nejen nahlas říci, co si myslí, ale dokonce se báli říci vlastním dětem, o co vlastně jde, protože neviná dítka by mohla z neznalosti přivést rodinu do maléru tím, že by opakovala Vaše slova "soudružce učitelce", která by spěchala Vás udat.  Nikdy nezapomenu na to když naše Zuzana přišla v první třídě v lednu ze školy: "Jaká byla škola?" "Soudružka učitelka nám povídala o jednom hodném pánovi, který měl rád děti". "A jak se jmenoval ten pán?" "Byl to soudruh Lenin". Dodnes pamatuji ten nesmírný vztek, který mne popadl a ta bezmocnost, že nemohu dítěti říci pravdu, protože jedině tak bylo možné přežít.  Pravdu o všech těch lžích, pravdu o milionech mrtvých jak v SSSR tak jinde po světě kam se komunismus rozlezl, pravdu o vrazích. A teď se od Vás dovídám, že ty komunistické paskvily jsou vynikající dílo. Tedy obsah, perversní, zločinný, a odpudivý není důležitý? Jen ten "skvěle akční ... atd."  výtvor soudruhů Vás upoutá? Je mi Vás líto - ale možná, že někdy na Vás dolehne "vyšší spravedlnost" anebo možná prohlédnete. Přál bych to Vám i sobě - bylo by o jednoho člověka s jasnou hlavou více.

Jarda 16.11.2007 1:51

chyba lavky

Major Zeman patri mezi skutecne skvosty televiznich serialu a nesaha mu po kotniky vubec nic. Je to skvele akcni, bezva muzika (Liska!), skveli herci, bezvadne napsane a presne to odpovida duchu doby. Proc by se za to nekdo mel omlouvat? >-