6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
S. Prosek 10.6.2010 3:37

to máte tak pane Fencl

ve zkutečnosti těch "amerik" existuje mnoho .... jen se někdy při čtení diskuzních komentářů domokrajanů musím podívat před dům že opravdu žiju v Americe  a jelikož koukám na oceán tak si říkám "tolik hrůz a já v nich žiju celý život".

Žít tady opravdu nikomu z Čechů nepřeju, je to hrůza.

M. Zavala 10.6.2010 6:18

Re: to máte tak pane Fencl

taky z Ameriky, a ta holcicka zustala, abych to rekl po cesku, po skole, jen to asi z anglictiny prelozili doslova, cili blbe.

B. Brousková 10.6.2010 14:03

Re: to máte tak pane Fencl

Kdyby někdo na dálku měl posuzovat inteligenci celého národa podle faktu , že si tam nechali vycpat vlastního prezidenta a to prosím ve dvacátém století, k jakým  závěrům by asi došel ? A kdyby tento názor  takto zveřejnil, jak by asi reagovali diskutující na netu?

J. Novak 10.6.2010 18:32

Re: to máte tak pane Fencl

Holka dostala ASD - cili After School Detention, jetli ji nekdo nechal tu lavici umyt nebo ne, to je otazka, napsat pojednani o tom, ze to nema delat bylo prave asi tou praci v onom ASD. Poskozovaní skolniho majetku je v USA myslim stejne bezny jev, jako na skolach v CR, lisi se mozna zpusob reseni nasledku, v USA si s tim zatim moc hlavu nelamou, ale s vysychajicimi skolnimi rozpocty se situace pomalu meni. Uz jsem i zazil "servani" zaka ucitelem, v dobe nedavne jeste temer nemozne.